Japans restaurant Zwolle - Heerlijk uiteten

Mensen uit Nederland denken bij een Japans dineren geregeld aan sushi. Alleen een Japans diner is veel meer dan alleen sushi. Het geheim van de Japanse keuken is pure smaken. Bovendien houden Japanners van een mooie presentatie van een gerecht. Bekende Japanse gerechten zijn sushi en tempura.We kennen ook voortreffelijke Japanse restaurants waar u heerlijk op je gemak kunt smikkelen van Japans gerechten en drankjes. Op zoek naar een Japans restaurant in Zwolle? Dan bent u hier aan het juiste adres. Iedereen die ooit Japanse gerechten gegeten heeft, weet: Japans eten blijft altijd lekker genieten. Op deze pagina staat een overzicht met tips om heerlijk Japans te dineren in een Japans restaurant in Zwolle of omgeving. Smakelijk eten!


Japans restaurant Zwolle
Japans restaurant Zwolle

Japans eten in Zwolle 2018

Zwolle kent een paar Japanse eetgelegenheden.

Wat vertellen ervaringsdeskundigen over de Japanse belevenis in Zwolle

Hieronder enkele recente ervaringen van één van de bekendere Japanse restaurants in Zwolle.

Deze reacties ontvingen we over Japans restaurant Wokstadion (gemiddelde beoordeling: 7.7) in Zwolle:

 • (Cijfer: 10) Ik ben hier laatst komen eten met mijn vriend en ons dochtertje. Het buffet vooraf was heerlijk. Er was genoeg keus, ook voor mijn vriend die normaal wat kieskeuriger is. Daarna kozen we voor een wokgerecht. Ik kan vooral de sichuan saus aanbevelen!!! Heerlijk! Er was genoeg keuzemogelijkheden voor ons allemaal en alles smaakte vers en warm. Ik kom hier zeker terug en ik neem mijn vrienden mee de volgende keer.
 • (Cijfer: 8.7) Goeie kwaliteit, voor de prijs die je betaald!
 • (Cijfer: 8.9) Geweldige ervaring! Komen hier al jaren en het eten is erg goed! Bediening en service zijn uitstekend. Hygiëne is zeer netjes! Voorkeur restaurant gaat uit naar de wok @ Pec stadion! We zouden het anderen zeker aanraden.
 • (Cijfer: 8.2) Ik heb gisteren gegeten bij wokstadion Zwolle. Het eten is er erg lekker. Bij de wok en de teppanyaki word je snel geholpen. Helaas was mijn vraag voor 2,5 uur eten niet goed overgekomen. Hierdoor moest ik wat bijbetalen. Ik kom zeker nog eens terug.
 • (Cijfer: 8.3) Er was voldoende en het was goed verzorgd.

Meer ervaringen en beoordelingen zien van restaurants in Zwolle? Kijk dan eens bij:

Japans eten is meer dan heerlijk eten

Bij de Japanner vind je altijd wel beroemde de sushi-gerechten. Elk Japans restaurant in de omgeving van Zwolle zal diverse soorten sushi in de aanbieding hebben.

Maar de traditionele Japanse menu's zijn minstens net zo lekker.

De meest gebruikte ingrediënten in Japans eten zijn o.a. sojasaus, vlees (o.a. kip en wakgyu rundvlees), vis en uiteraard rijst - onder meer in sushi en noodles. Berucht zijn de groene wasabi specerijen. Veel gerechten in Japan worden ook rauw (sashimi) gegeten. Traditioneel dineren Japanners met stokjes in plaats van met mes of vork.

Neem eens de tijd, en ga eens traditioneel Japans eten Zwolle.

Japans restaurant in Zwolle

Er zijn een handjevol Japanse restaurants in Zwolle. Hieronder noemen we een selectie van enkele aanraders.

 • Itoshii
  Melkmarkt 38
  8011 MD Zwolle
 • Wokstadion
  Stadionplein 2
  8025 CP Zwolle
 • Blue Sakura
  Bethlehems Kerkplein 35
  8011 PH Zwolle
 • China Palace
  Van der Capellenstraat 252
  8014 VZ Zwolle

Lijst mogelijk gemaakt door eet.nu

Japanse restaurants Zwolle op de kaart

Waar zijn de Japanse restaurants in Zwolle? Op onderstaande kaart van Zwolle en omgeving staan ze vermeld. Wijs een Japans restaurant aan en u ziet nadere informatie.

Google Map

Zwolle - Horeca in het nieuws

Plan voor nóg een bowlingcentrum in Zwolle
Er komen zestien banen, die verdiept liggen. Vanuit het restaurant kun je rechtstreeks op de banen kijken." Van Maanen exploiteert al twee bowlingcentra:in Harderwijk en in Almere. Hij ziet in Zwolle genoeg mogelijkheden om succesvol een bowlingcentrum  ...
bron: www.destentor.nl
Opinie | Wordt 15 augustus ooit net zo belangrijk als 4 en 5 mei?
Na de atoombommen op Hiroshima en Nagasaki capituleerde Japan op 15 augustus 1945. Uit onderzoek is ... In Zwolle was het thema gericht op de nazaten van de degenen die de oorlog in Indië als volwassenen hadden meegemaakt. In Enschede was het  ...
bron: www.tubantia.nl
Turkse ondernemersclub woedend over 'Gülen-lijst'
ZWOLLE /AMSTERDAM - Hogiaf, de grootste federatie van lokale verenigingen van Turks-Nederlandse ondernemers reageert woedend op de door het Turkse staatspersbureau Anadolu Ajansi verspreide lijst van 'Gülen-aanhangers in Nederland'. De ondernemersclub ...
bron: www.destentor.nl
Taiwan, de Zwolse cultchinees, zit in zijn maag met slecht rapport
Rode vloerbedekking, zoals dat hoort in een Chinees restaurant , een schaal met kroepoek en een dichtgevouwen Stentor op tafel. De T van Taiwan, het had moeiteloos in het Zwolse ABC dat deze krant zaterdag publiceerde kunnen worden opgenomen.
bron: www.destentor.nl
Culinaire hoogstandjes tijdens Chefs(R)evolution
Zwolle - Zondag en maandag vond de derde editie plaats van 'Chefs(R)evolution', het Nederlandse Avantgarde Cuisine Festival, in en rondom driesterren restaurant De Librije en Theater De Spiegel te Zwolle . Deze werd georganiseerd door Jonnie en  ...
bron: www.weblogzwolle.nl