Japans restaurant Zwolle - Heerlijk uiteten

Mensen uit Nederland denken bij een Japans dineren geregeld aan sushi. Alleen een Japans diner is veel meer dan alleen sushi. Het geheim van de Japanse keuken is pure smaken. Bovendien houden Japanners van een mooie presentatie van een gerecht. Bekende Japanse gerechten zijn sushi en tempura.We kennen ook voortreffelijke Japanse restaurants waar u heerlijk op je gemak kunt smikkelen van Japans gerechten en drankjes. Op zoek naar een Japans restaurant in Zwolle? Dan bent u hier aan het juiste adres. Iedereen die ooit Japanse gerechten gegeten heeft, weet: Japans eten blijft altijd lekker genieten. Op deze pagina staat een overzicht met tips om heerlijk Japans te dineren in een Japans restaurant in Zwolle of omgeving. Smakelijk eten!


Japans restaurant Zwolle
Japans restaurant Zwolle

Japans eten in Zwolle 2018

Zwolle kent vele Japanse eetgelegenheden.

Wat vertellen ervaringsdeskundigen over de Japanse belevenis in Zwolle

Hieronder enkele recente ervaringen van één van de bekendere Japanse restaurants in Zwolle.

Deze reacties ontvingen we over Japans restaurant Okydo (gemiddelde beoordeling: 9.9) in Zwolle:

 • (Cijfer: 10) Heerlijk gegeteh en super aardige bediening.
 • (Cijfer: 10) Het eten was uniek vergeleken met andere all you can eat restaurants. De Vietnamese gerechten zijn echt een aanrader! De bediening was zeer vriendelijk en zorgden oa ook voor een fijne sfeer. Hier komen we zeker terug.
 • (Cijfer: 10) Afgelopen vrijdag heb ik hier lekker gegeten met de familie. De kids hebben ook genoten van de ruime keuzes die er zijn, vooral de heerlijke loempiaatjes, aardappelkoekjes en de gebakken bananen waren een klassieker! Top service, betaalbare prijs en zeker voor herhaling vatbaar.
 • (Cijfer: 10) Verrassend lekker! Voor het eerst ben ik bij een all you can eat waar je naast de Japanse gerechten ook nog Vietnamese kunnen nemen. De sushirijst was precies goed qua smaak&formaat en de rolllen waren uitstekend gepresenteerd. Nog verrassender toen ik de mini pho soep bestelde, het was beter dan mijn verwachting. De service was uitstekend, vrolijk en behulpzaam personelen. Kortom, Okydo is een gezellig plek te gaan.

Meer ervaringen en beoordelingen zien van restaurants in Zwolle? Kijk dan eens bij:

Japans eten is meer dan heerlijk eten

Bij de Japanner vind je altijd wel beroemde de sushi-gerechten. Elk Japans restaurant in de omgeving van Zwolle zal diverse soorten sushi in de aanbieding hebben.

Maar de traditionele Japanse menu's zijn minstens net zo lekker.

De meest gebruikte ingrediënten in Japans eten zijn o.a. sojasaus, vlees (o.a. kip en wakgyu rundvlees), vis en uiteraard rijst - onder meer in sushi en noodles. Berucht zijn de groene wasabi specerijen. Veel gerechten in Japan worden ook rauw (sashimi) gegeten. Traditioneel dineren Japanners met stokjes in plaats van met mes of vork.

Neem eens de tijd, en ga eens traditioneel Japans eten Zwolle.

Japans restaurant in Zwolle

Er zijn vele Japanse restaurants in Zwolle. Hieronder noemen we een selectie van enkele aanraders.

 • Paradijs
  Bredaseweg 127
  4904 SB Oosterhout
 • Restaurant Uma
  Minderbroederstraat 3
  1811 LN Alkmaar
 • Hachi
  Prins Bernardlaan 2
  2405 BT Alphen aan den Rijn
 • Sushi & Zo
  Stationsplein 14
  5431 CE Cuijk
 • Wapen van Rosmalen
  Graafsebaan 52
  5242 JN Rosmalen
 • Sushi Koi
  Utrechtseweg 1k
  3811 NA Amersfoort
 • Arigato
  Grote Berg 12
  5611 KK Eindhoven
 • Wok Royal Palace
  Minervaweg 4-8
  2624 BZ Delft
 • Sushi Toku
  Hertogstraat 8
  6511 SB Nijmegen
 • Korenbeurs Culinair
  Heerenstraat 17
  4453 AA 's-Heerenhoek

Lijst mogelijk gemaakt door eet.nu

Japanse restaurants Zwolle op de kaart

Waar zijn de Japanse restaurants in Zwolle? Op onderstaande kaart van Zwolle en omgeving staan ze vermeld. Wijs een Japans restaurant aan en u ziet nadere informatie.

Google Map

Zwolle - Horeca in het nieuws

Plan voor nóg een bowlingcentrum in Zwolle
Er komen zestien banen, die verdiept liggen. Vanuit het restaurant kun je rechtstreeks op de banen kijken." Van Maanen exploiteert al twee bowlingcentra:in Harderwijk en in Almere. Hij ziet in Zwolle genoeg mogelijkheden om succesvol een bowlingcentrum  ...
bron: www.destentor.nl
Opinie | Wordt 15 augustus ooit net zo belangrijk als 4 en 5 mei?
Na de atoombommen op Hiroshima en Nagasaki capituleerde Japan op 15 augustus 1945. Uit onderzoek is ... In Zwolle was het thema gericht op de nazaten van de degenen die de oorlog in Indië als volwassenen hadden meegemaakt. In Enschede was het  ...
bron: www.tubantia.nl
Turkse ondernemersclub woedend over 'Gülen-lijst'
ZWOLLE /AMSTERDAM - Hogiaf, de grootste federatie van lokale verenigingen van Turks-Nederlandse ondernemers reageert woedend op de door het Turkse staatspersbureau Anadolu Ajansi verspreide lijst van 'Gülen-aanhangers in Nederland'. De ondernemersclub ...
bron: www.destentor.nl
Taiwan, de Zwolse cultchinees, zit in zijn maag met slecht rapport
Rode vloerbedekking, zoals dat hoort in een Chinees restaurant , een schaal met kroepoek en een dichtgevouwen Stentor op tafel. De T van Taiwan, het had moeiteloos in het Zwolse ABC dat deze krant zaterdag publiceerde kunnen worden opgenomen.
bron: www.destentor.nl
Culinaire hoogstandjes tijdens Chefs(R)evolution
Zwolle - Zondag en maandag vond de derde editie plaats van 'Chefs(R)evolution', het Nederlandse Avantgarde Cuisine Festival, in en rondom driesterren restaurant De Librije en Theater De Spiegel te Zwolle . Deze werd georganiseerd door Jonnie en  ...
bron: www.weblogzwolle.nl