Japans restaurant Vlaardingen - Japans eten in Nederland

Mensen uit Nederland denken bij een Japans restaurant vaak aan sushi. Echter een Japans diner is zo veel meer. Het geheim van de Japanse keuken is eenvoud. Daarnaast houden de Japanners van een verzorgde presentatie van een gerecht. Nederland kent ook voortreffelijke orientaalse horeca waar u op je gemak kunt smikkelen van Japans eten en drankjes. Op zoek naar Japanse lekkernijen in Vlaardingen? Op deze website vindt u wat u zoekt. Iedereen die ooit Japans gegeten heeft, weet het al: Japans eten is altijd lekker genieten. Op deze pagina is een lijst opgenomen van ideeen om overheerlijk Japans te dineren in een Japans restaurant in Vlaardingen of omgeving. Smakelijk eten!


Japans restaurant Vlaardingen
Japans restaurant Vlaardingen

Japans eten Vlaardingen 2019

Lekker uit eten in januari ? Vlaardingen zijn enkele Japanse restaurants.

Fijnproevers over Japans uiteten in Vlaardingen

Hieronder diverse actuele beoordelingen van één van de bekendere Japanse restaurants in Vlaardingen. Deze reacties ontvingen we over Japans restaurant Restaurant Polderpoort (beoordeling: 8.1) in Vlaardingen:

 • (Cijfer: 8.4) We hebben hier, zoals altijd, weer echt lekker gegeten. Alles is er vers. Ik kom hier heel vaak en blijf dat zeker doen. Mooie zaak, goede sfeer, dichtbij gratis parkeren. Helemaal Top!
 • (Cijfer: 9) Vanavond heerlijk gegeten bij de Polderpoort. Zeer vriendelijke en vlotte bediening, gezellige inrichting... Helemaal goed. Goed concept en ondanks het all-you-can-eat concept kun je lekker op je gemak eten en wordt er niet verwacht dat je snel alles even naar binnen werkt.Daarnaast ook zeer prettig qua prijs! Wij gaan hier zeker snel weer genieten van de heerlijke gerechten.
 • (Cijfer: 9.7) Nu 2 keer bij jullie gegeten. Ga nooit meer naar Rotterdam!! Het eten is geweldig, alles vers en warm en... Heerlijk! en gezellig. En parkeren is gratis. Ik begrijp niet dat er geen file op de A20 staat naar jullie restaurant. Groetjes en tot de volgende keer. p.s. onze vrienden uit Delft vonden het ook geweldig
 • (Cijfer: 10) Heerlijk gegeten, goede en snelle bediening en een prima prijs!
 • (Cijfer: 8.5) Heerlijk gegeten, veel meer smaak aan het eten dan bij de andere sushi restaurants. Complimenten aan de koks! Het was gezellig vol en de sfeer was super leuk. Ook fijn dat je voor de deur gratis kan parkeren, iets wat bij andere restaurants nog wel eens een probleem is.

Meer ervaringen en beoordelingen zien van restaurants in Vlaardingen? Kijk dan eens bij:

Japans: niet alleen heerlijk eten

Bij de Japanner ontdek je altijd wel beroemde sushi. Elk Japans restaurant in de omgeving van Vlaardingen zal ook diverse soorten sushi op de menukaart hebben staan.

Maar de originele Japanse gerechten die je in de meer gespecialiseerde Japanse restaurants vindt zijn minstens net zo lekker.

De meest gebruikte ingrediënten zijn o.a. sojasaus, vlees), vis en uiteraard veel rijst - onder meer in sushi en noodles. Beroemd zijn de groene wasabi specerijen. Daarnaast wordt in Japan heel veel taugé geconsumeerd. Veel gerechten in Japan worden rauw (sashimi) gegeten. Het bekendste Japanse drankje is sake die wordt gemaakt van rijst. Vanoudsher eten Japanners met stokjeswaarmee het eten naar de mond wordt gebracht.

Ga eens traditioneel Japans eten bij een van de Japanse restaurants in Vlaardingen.

Japanse restaurants Vlaardingen

Er zijn Japanse restaurants in Vlaardingen. Hieronder noemen we een selectie van enkele aanraders.

 • Restaurant Polderpoort
  Watersportweg 11
  3138 HD Vlaardingen
 • Sushishack
  Hoogstraat 195
  3131 BB Vlaardingen
 • Sushi Kotei
  Peperstraat 8
  3131 CT Vlaardingen

Lijst mogelijk gemaakt door eet.nu

Japanse restaurants Vlaardingen op de kaart

Waar zijn de Japanse restaurants in Vlaardingen? Op onderstaande kaart van Vlaardingen en omgeving staan ze vermeld. Wijs een Japans restaurant aan en u ziet nadere informatie.

Google Map

Vlaardingen - Restaurants in het nieuws

Judith Kadee: 'Van Mondriaan word ik rustig'
WINTERSWIJK - Judith Kadee (24) uit Vlaardingen is sinds deze maand de directeur van Villa Mondriaan in Winterswijk. Ze eet graag sushi en komt ook ... „Wijn drinken in de buurt doe ik bij restaurant Strandlodge, in Winterswijk. Je hebt daar mooi ...
bron: www.gelderlander.nl
Bierlokaal Antonius te koop
Voor wie de genoemde overnameprijs van €250.000 misschien iets teveel is zijn er in Vlaardingen nog meer mogelijkheden. Restaurant Hermanos, nu nog vol in bedrijf en gevestigd op de hoek van de Fransenstraat/Kuiperstraat is te koop voor de helft van  ...
bron: www.vlaardingen24.nl
Wie heeft deze fiets gezien ?
VLAARDINGEN - Even voor half tien vanavond is op de Hoogstraat, ter hoogte van restaurant Farinella, een Cube Road Bike Acid 29-fiets (kleur zwart), gestolen. Natuurlijk wordt er aangifte gedaan door eigenaresse Lisette van der Kuil, maar u wordt ook  ...
bron: www.vlaardingen24.nl
Het Amsterdam van ontwerper Robert Bronwasser
Hij is geboren in Vlaardingen en woont sinds 1996 in Amsterdam. Deze maand is zijn werk te zien in gallerie 114. ... Lastage en Le Restaurant staan hoog op mijn lijst van restaurants waar ik nog naar toe wil." Uitgaan "In Paradiso is eigenlijk elk ...
bron: www.parool.nl
Japanse tv ploeg in Buren
BUREN Al wekenlang gaat in Japan het gerucht dat de 83-jarige keizer Akihito af wil treden. In de 2500-jarige geschiedenis van de Japanse monarchie is dit nog nooit voorgekomen. In Nederland is het normaal dat het staatshoofd met pensioen gaat.
bron: stadtiel.nl