Japans restaurant Venlo

Zoeken naar Japans proeven in Venlo? Op deze website geven we u de betere Japanse restaurants in Venlo. Iedereen die ooit Japanse gerechten gegeten heeft, vertellen we niets nieuws: Japans eten is altijd overheerlijk. En ook in Venlo kunt u goed terecht. Op deze pagina staat een overzicht van tips om heerlijk Japans te dineren in een restaurant. Smakelijk eten!


Japans restaurant Venlo
Japans restaurant Venlo

Japans eten Venlo 2019

Venlo zijn enkele gelegenheden waar je prima Japans kunt eten.

Wat zeggen ervaringsdeskundigen over Japans dineren in Venlo

Hieronder diverse recente ervaringen van één van de Japanse restaurants in Venlo.

Dit wordt gezegd over Japans restaurant Kwartelenmarkt 11 (beoordeling: 9.4) in Venlo:

 • (Cijfer: 9) Apart dat er geen menukaart was. Wel verrukkelijk gegeten met een prima bijpassend wijnarangement en een uitstekende bediening. Echte aanrader. Wel behoorlijk aan de prijs.
 • (Cijfer: 10) Bijzonder lekker gegeten. Drie gangen verrassingsmenu. Wat kan deze kok hoog op smaak koken. Genieten!
 • (Cijfer: 10) 17 Mei 2016 bij u gegeten. Super lekker. Wijnen en de bediening eveneens helemaal in orde! Komen zeker terug!! Met vriendelijke groeten!!
 • (Cijfer: 8.4) Super en heerlijk gegeten bij Kwartelenmarkt 11! Zeker een aanrader.
 • (Cijfer: 10) Zeer lekker gegeten. Leuke formule. Een echte aanrader.
 • (Cijfer: 9.2) Super gegeten, super leuke bediening, wel wat prijzig.

Meer ervaringen en beoordelingen zien van restaurants in Venlo? Kijk dan eens bij:

Japans: veel meer dan alleen lekker eten

Bij iedere Japanner in Nederland zie je altijd wel beroemde sushi. Elk Japans restaurant in Venlo zal ook diverse soorten sushi op de kaart hebben staan.Maar de originele Japanse menu's zijn minstens net zo lekker.

De meest gebruikte ingrediënten in Japans eten zijn o.a. sojasaus, vlees (o.a. kip en wakgyu rundvlees), vis en uiteraard veel rijst en noodles. Beroemd zijn de scherpe wasabi specerijen. Daarnaast wordt in Japan heel veel taugé geconsumeerd. Veel gerechten in Japan worden ook rauw gegeten. Traditioneel dineren Japanners met stokjeswaarmee het eten naar de mond wordt gebracht.Neem eens de tijd, en ga eens origineel Japans eten Venlo. Je zult merken dat er echt meer is dan de afhaalsushi.

Japans restaurant in Venlo

Er zijn Japanse restaurants in Venlo. Hieronder een selectie van enkele van deze restaurants.

 • Happy Wok
  Kaldenkerkerweg 17b
  5913 AB Venlo
 • Kwartelenmarkt 11
  Kwartelenmarkt 11
  5911 HZ Venlo
 • Restaurant Sashimi
  Vleesstraat 4
  5911JE Venlo

Lijst mogelijk gemaakt door eet.nu

Japanse restaurants Venlo op de kaart

Waar zijn de Japanse restaurants in Venlo? Op onderstaande kaart van Venlo en omgeving staan ze vermeld. Wijs een Japans restaurant aan en u ziet nadere informatie.

Google Map

Venlo - Japanse restaurant in het nieuws

3D printing pop-up Restaurant in Venlo
Het 3D restaurant ontstond vanuit een samenwerking tussen koks, ontwerpers en technologen uit Londen, Barcelona en Maastricht. Het vijfgangendiner 'rolt' uit de printer van fabrikant byFlow, de eerste voedselprinter ter wereld. Na Nederland zal het pop ...
bron: www.missethoreca.nl
Foto's: Restaurant Ruijgh in oude Aldi
Een voormalige Aldi van 380 vierkante meter is omgevormd tot Restaurant Ruijgh. Ondernemer Roy Janssens van DoJa Horeca, met acht restaurants in Roermond, maakt met Ruijgh de overstap naar Venlo . Hij lanceerde er deze zomer 'Geniet zonder Limiet  ...
bron: www.missethoreca.nl
Transferdagboek 16/09: James, Fàbregas, Sánchez, Honda
Volgens Calciomercato is de Japanse middenvelder in gesprek met Los Angeles Galaxy, New York City FC en New York Red Bulls. Het MLS-seizoen is in december afgelopen en dus kan de ex-speler van VVV- Venlo in de winterstop de overstap maken.
bron: www.vi.nl
René Tabbers verlaat De Treeswijkhoeve**
Hij gaat naar Van der Valk Hotel Venlo . Dat maakte de horecazaak afgelopen vrijdag 30 september via Facebook bekend. “Ik heb hier fantastische jaren beleefd en ben ontzettend trots op het restaurant waar ik 11 jaar de maitre sommelier ben geweest.
bron: www.entreemagazine.nl
Oud-VVV'er Honda praat met drie clubs uit MLS
De Japanse middenvelder is in gesprek met drie clubs uit de Major League Soccer (MLS). Al kan een overgang vanwege de transferwindow pas in ... Honda brak in Europa door in het shirt van VVV- Venlo . Enkele uren voor het sluiten van het kalendjaar 2009  ...
bron: www.voetbalcentraal.nl