Japans restaurant Veenendaal - Genieten op zijn Japans

Mensen uit Nederland denken bij een Japans restaurant snel aan sushi. Alleen een Japanse maaltijd is veel meer. Het geheim van de Japanse keuken is eenvoud. Bovendien houden de Japanners van een mooie presentatie van een maaltijd. Bekende Japanse gerechten zijn sushi, kip teritayki en tempura.We kennen ook voortreffelijke orientaalse restaurants waar je heerlijk op je gemak kunt genieten van Japans eten. Zoeken naar uitstekende Japanse restaurants in Veenendaal? Op deze website geven we u de betere Japanse restaurants in Veenendaal. Japanse dineren is heerlijk. En in Veenendaal kunt u wat dat betreft uitstekend terecht. Op deze pagina is een overzicht met suggesties om heerlijk Japans te dineren in een Japans restaurant. Smakelijk eten!


Japans restaurant Veenendaal
Japans restaurant Veenendaal

Japans eten Veenendaal 2019

Veenendaal kent enkele Japanse restaurants.

Wat zeggen ervaringsdeskundigen over Japans eten in Veenendaal

Hieronder enkele recente ervaringen van één van de Japanse restaurants in Veenendaal. Dit wordt gezegd over Japans restaurant Nakoyashi (gemiddelde beoordeling: 8.4) in Veenendaal:

 • (Cijfer: 9.5) Hele goede sfeer. Kundig personeel en behulpzaam. Eten was heel lekker. Zeker een aanrader.
 • (Cijfer: 7.9) Eerste keer gegeten in dit restaurant. Heerlijke kleine gerechtjes, heel goed van smaak. Genoeg keuze ook als je niet alleen sushi wilt eten. Bediening vriendelijk, in het begin wat chaotisch waar het drinken op zich laat wachten. Later iets meer structuur. Druk restaurant maar door de indeling blijft het intiem. Niet de laatste keer dat we hier eten.
 • (Cijfer: 8.8) Ik ben met mijn kinderen en kleinkinderen zondag heerlijk wezen eten bij Nakoyhasi. We waren vol lof over het eten en drinken, voor herhaling vatbaar vind ik.
 • (Cijfer: 8) Meerdere keren zijn we nu in restaurant Nakoyashi geweest en elke keer bevalt het prima! Het personeel is heel klantvriendelijk en de service is prima! Het eten is van goede kwaliteit en alles smaakt erg goed. Daarnaast is de prijs in goede verhouding met wat je voorgeschoteld krijgt. Ook wordt de menukaart zo nu en dan aangevuld met nieuwe gerechtjes en dat is zeker leuk om uit te proberen. Kortom: goed en gezellig restaurant waar we graag blijven komen!
 • (Cijfer: 10) We hebben heerlijk gegeten, was echt super!

Meer ervaringen en beoordelingen zien van restaurants in Veenendaal? Kijk dan eens bij:

Japans is meer dan heerlijk eten

Bij iedere Japanner in Nederland ontdek je altijd wel beroemde sushi. Elk Japans restaurant in de omgeving van Veenendaal zal sushi in de aanbieding hebben.Maar de traditionele Japanse menu's zijn minstens net zo lekker.

De meest gebruikte ingrediënten in Japans eten zijn o.a. sojasaus, vlees (o.a. kip en wakgyu vlees), vis en uiteraard rijst en noodles. Berucht zijn de groene wasabi specerijen. Veel gerechten in Japan worden rauw gegeten. Het bekendste Japanse drankje is sake. Vanoudsher dineren Japanners met stokjes (chopsticks) in plaats van met mes of vork.Neem eens de tijd, en ga eens traditioneel Japans eten de omgeving van Veenendaal. Je zult merken dat er echt meer is dan de afhaal-sushi.

Japans restaurant Veenendaal

Er zijn niet veel Japanse restaurants in Veenendaal. Hieronder een selectie van enkele van de betere restaurants.

 • Kiyoshi
  Kees stip plein 3
  3901 TP Veenendaal
 • Nakoyashi
  Verlaat 27-31
  3901 RD Veenendaal

Lijst mogelijk gemaakt door eet.nu

Japanse restaurants Veenendaal op de kaart

Waar zijn de Japanse restaurants in Veenendaal? Op onderstaande kaart van Veenendaal en omgeving staan ze vermeld. Wijs een Japans restaurant aan en u ziet nadere informatie.

Google Map

Nieuws over Japans restaurants in Veenendaal

Einde nabij voor restaurant De Veense Poort in Veenendaal
VEENENDAAL - Het lijkt erop dat restaurant De Veense Poort in Veenendaal de deuren gaat sluiten. Dat meldt De Gelderlander. De zaak bestaat nu drie jaar maar er wordt al negen maanden geen huur meer betaald. Dat komt neer op een huurschuld van  ...
bron: www.rtvutrecht.nl
Duizenden vieren Japans fallusfestival
KAWASAKI - Duizenden mensen hebben in Japan het mannelijke lid gehuldigd en tot de vruchtbaarheidsgoden gebeden. Dat gebeurde zondag tijdens het jaarlijkse Kanamari Matsuri-festival, het festival van de metalen fallus, in Kawasaki, een voorstad van  ...
bron: www.telegraaf.nl
Cor van Gelderen geeft een lezing over "Herfstkleuren in de tuin"
De bekende Japanse esdoornverzameling in Boskoop, maar ook zijn foto-reizen voor de plantenboeken over Hydrangea, Acer en Viburnum, leverde hem de nodige inspiratie voor een verrassende verscheidenheid aan planten die hij in zijn dialezing zal ...
bron: veenendaalsekrant.nl
Emine uit Veenendaal plukt gestrande Ali B. van vluchtstrook (video)
EDE/ VEENENDAAL - Het had weinig gescheeld of Ali B. was zaterdagavond te laat gekomen voor zijn optreden op de Heideweek in Ede. Het was aan de attente Emine G√ľnay uit Veenendaal te danken dat de rapper op tijd arriveerde voor zijn show.
bron: www.gelderlander.nl
Uit eten voor het goede doel bij restaurant Bellazise in Veenendaal
Op 26 september organiseert restaurant Bellazise in Veenendaal een benefietdiner. Op het menu staan een drie-gangen verrassingsmenu, onbeperkt drankjes, live muziek en een goodiebag na afloop. Met de opbrengsten van het diner worden huizen  ...
bron: veenendaalsekrant.nl