Japans restaurant Utrecht - Japan in Nederland

U bent op zoek naar de Japanse keuken in Utrecht? Op deze site vindt u precies wat u zoekt. Eten uit Japan blijft altijd genieten. Hier vindt u een overzicht met suggesties om overheerlijk Japans te dineren in een Japans restaurant in Utrecht of omgeving. Geniet ervan!


Japans restaurant Utrecht
Japans restaurant Utrecht

Japans eten in Utrecht 2018

Utrecht kent vele Japanse eetgelegenheden.

Wat vertellen ervaringsdeskundigen over Japans uiteten in Utrecht

Hieronder enkele actuele beoordelingen van één van de bekende Japanse restaurants in Utrecht.

Dit zeggen mensen over Japans restaurant Okydo (gemiddelde beoordeling: 9.9) in Utrecht:

 • (Cijfer: 10) Heerlijk gegeteh en super aardige bediening.
 • (Cijfer: 10) Het eten was uniek vergeleken met andere all you can eat restaurants. De Vietnamese gerechten zijn echt een aanrader! De bediening was zeer vriendelijk en zorgden oa ook voor een fijne sfeer. Hier komen we zeker terug.

Meer ervaringen en beoordelingen zien van restaurants in Utrecht? Kijk dan eens bij:

Japans: niet alleen lekker eten

Bij iedere Japanner ontdek je altijd wel bekende sushi. Elk Japans restaurant in de omgeving van Utrecht zal diverse soorten sushi in de aanbieding hebben.Maar de traditionele Japanse gerechten zijn minstens net zo lekker.

De meest gebruikte ingrediënten zijn o.a. sojasaus, vlees (o.a. kip en wakgyu rundvlees), vis en uiteraard veel rijst en noodles. Beroemd zijn de scherpe groene wasabi kruiden. Daarnaast wordt in Japan heel veel taugé geconsumeerd. Bekende kooktechnieken in Japan zijn tempura (gefrituurd) en teriyaki (gesneden vlees of vis gebakken in sojasaus). Veel gerechten in Japan worden rauw (sashimi) gegeten. Het bekendste Japanse drankje is sake. Traditioneel dineren Japanners met stokjes (chopsticks)waarmee het eten naar de mond wordt gebracht.Neem eens de tijd, en ga eens oorspronkelijk Japans eten Utrecht. Je zult merken dat er meer is dan de afhaalsushi.

Japanse restaurants Utrecht

Er zijn vele Japanse restaurants in Utrecht. Hieronder enkele van de betere restaurants.

 • Restaurant Hana
  Houtzaagmolen 87-92
  2986 GE Ridderkerk
 • Central Kitchen
  Nieuwstraat 1
  7411 LE Deventer
 • A-Fusion
  Zeedijk 130 hs
  1012 BC Amsterdam
 • The Red Sun
  Huizerweg 3
  1261 AR Blaricum
 • ZIZO Lounge
  Burgemeester van Fenemaplein 2
  2042 TA Zandvoort
 • Michiu Lounge
  Maasstraat 102
  1078 HM Amsterdam
 • Wapen van Rosmalen
  Graafsebaan 52
  5242 JN Rosmalen
 • Towani
  Grotestraat Centrum 26
  6301 CX Valkenburg
 • Mikaku
  Haarlemmerstraat 2
  2181 HC Hillegom
 • Tanuki
  Willem van Weldammelaan 41
  1082 KT Amsterdam

Lijst mogelijk gemaakt door eet.nu

Japanse restaurants Utrecht op de kaart

Waar zijn de Japanse restaurants in Utrecht? Op onderstaande kaart van Utrecht en omgeving staan ze vermeld. Wijs een Japans restaurant aan en u ziet nadere informatie.

Google Map

Nieuws over Japans restaurants in Utrecht

Culinair stukje Syrië in Utrecht
Zeg mij wat u eet en ik zeg waar u bent. Dat gaat niet op voor waar we nu zitten. We zijn in SYR, een culinair stukje Syrië in Utrecht . Het restaurant is met hulp van vrijwilligers opgezet door en voor Syrische vluchtelingen. Het is gefinancierd via ...
bron: www.volkskrant.nl
Nikkei sluit handelsdag met winst
Verder wordt vooral uitgekeken naar de beleidsvergadering van de Japanse centrale bank volgende week woensdag. Mogelijk wordt dan het stimuleringsprogramma voor de Japanse economie verder uitgebreid. Elders in Azië waren veel aandelenmarkten  ...
bron: www.nu.nl
Restaurant Instock tegen voedselverspilling breidt uit naar Utrecht
Horeca - Restaurantformule Instock opent aan het einde van dit jaar aan de Vleutenseweg in Utrecht een nieuw restaurant . De opening volgt enkele maanden na die in Den Haag. Met de uitbreiding komt het aantal Instock restaurants in Nederland op drie.
bron: foodclicks.nl
Gault&Millau uitreiking naar Jaarbeurs Utrecht
De Gault&Millau uitreiking verhuist naar de Jaarbeurs Utrecht . Gault&Millau slaat de handen ineen met de vakbeurs Gastronomie en The Wine & Food Association. 'Door het bundelen van elkaars krachten ontstaat er in Utrecht een nationaal top-event op het  ...
bron: www.missethoreca.nl
NS zet overvolle trein stil op Utrecht Centraal
Anderen, die voorzagen dat er snel geen ruimte meer zou zijn in de instapcabines, tikten van buiten op de ramen en gebaarden dat reizigers door moesten lopen. Het leken Japanse toestanden op Utrecht Centraal. Maar is het afgelasten van de hele rit in  ...
bron: www.volkskrant.nl