Japans restaurant Tilburg - Heerlijk eten

U bent op zoek naar Japanse horeca in Tilburg? Op deze site geven we u de betere Japanse restaurants in Tilburg. Japans eten blijft lekker genieten. In Tilburg kunt u wat dat betreft terecht. Hier vindt u een overzicht met tips om overheerlijk Japans te eten. Smakelijk eten!


Japans restaurant Tilburg
Japans restaurant Tilburg

Japans eten in Tilburg 2018

Lekker uit eten in november of december 2018? Tilburg kent erg veel plaatsen waar je heerlijk Japans kunt eten.

Klanten over Japans dineren in Tilburg

Hieronder diverse recente beoordelingen van één van de bekendere Japanse restaurants in Tilburg. Dit zeggen mensen over Japans restaurant Okydo (gemiddelde beoordeling: 9.9) in Tilburg:

 • (Cijfer: 10) Heerlijk gegeteh en super aardige bediening.
 • (Cijfer: 10) Afgelopen vrijdag heb ik hier lekker gegeten met de familie. De kids hebben ook genoten van de ruime keuzes die er zijn, vooral de heerlijke loempiaatjes, aardappelkoekjes en de gebakken bananen waren een klassieker! Top service, betaalbare prijs en zeker voor herhaling vatbaar.
 • (Cijfer: 10) Verrassend lekker! Voor het eerst ben ik bij een all you can eat waar je naast de Japanse gerechten ook nog Vietnamese kunnen nemen. De sushirijst was precies goed qua smaak&formaat en de rolllen waren uitstekend gepresenteerd. Nog verrassender toen ik de mini pho soep bestelde, het was beter dan mijn verwachting. De service was uitstekend, vrolijk en behulpzaam personelen. Kortom, Okydo is een gezellig plek te gaan.
 • (Cijfer: 10) Het eten was uniek vergeleken met andere all you can eat restaurants. De Vietnamese gerechten zijn echt een aanrader! De bediening was zeer vriendelijk en zorgden oa ook voor een fijne sfeer. Hier komen we zeker terug.

Meer ervaringen en beoordelingen zien van restaurants in Tilburg? Kijk dan eens bij:

Japans eten: niet alleen heerlijk eten

Bij iedere Japanner in Nederland zie je altijd wel bekende de sushi-gerechten. Elk Japans restaurant in de omgeving van Tilburg zal ook diverse soorten sushi in de aanbieding hebben.Maar de originele Japanse menu's zijn minstens net zo lekker.

De meest gebruikte ingrediënten zijn o.a. sojasaus, vlees), vis en uiteraard veel rijst en noodles. Beroemd zijn de wasabi kruiden. Bekende kooktechnieken zijn onder meertempura en teriyaki (gesneden vlees of vis gebakken in sojasaus). Veel gerechten in Japan worden rauw (sashimi) gegeten. Het bekendste Japanse drankje is sake. Vanoudsher eten Japanners met stokjes.Ga eens daadwerkelijk Japans eten de omgeving van Tilburg.Je weet niet wat je proeft!

Japans restaurant Tilburg

Er zijn erg veel Japanse restaurants in Tilburg. Hieronder enkele van deze restaurants.

 • Oishi Sushi
  Langstraat 121
  3771 BD Barneveld
 • Zen Restaurant Lounge
  Rijksstraatweg 51
  2121 AB Bennebroek
 • Eethuis A Kong
  Wagenaarstraat 64
  1093 CV Amsterdam
 • Hachi
  Prins Bernardlaan 2
  2405 BT Alphen aan den Rijn
 • Okydo
  Stationsweg 20
  1404 AN Bussum
 • Michiu Lounge
  Maasstraat 102
  1078 HM Amsterdam
 • Ichi Ban
  Beestenmarkt 10
  2312 CC Leiden
 • Restaurant Uma
  Minderbroederstraat 3
  1811 LN Alkmaar
 • Sing Sheng
  Bentheimerstraat 42
  7587 NH De Lutte
 • Eastern Plaza
  Veenendaalsestraatweg 6
  3921 EC Elst ut

Lijst mogelijk gemaakt door eet.nu

Japanse restaurants Tilburg op de kaart

Waar zijn de Japanse restaurants in Tilburg? Op onderstaande kaart van Tilburg en omgeving staan ze vermeld. Wijs een Japans restaurant aan en u ziet nadere informatie.

Google Map

Nieuws over Japans restaurants in Tilburg

Japans bedrijf zet in Tilburg deuren open voor Europese partners
TILBURG - Met een systeem dat de chirurg als een tomtom de weg wijst in een lichaam op de operatietafel help je een mens in medische nood. Met een membraan dat ijzers uit zeewater haalt en zo vers water achterlaat, pak je maar liefst een  ...
bron: www.bd.nl
Nieuwe menukaart Mo-Jo
Mo-Jo is een modern Japans restaurant waar je twee en half uur lang kunt genieten van de speciale keuken. Nigiri, sashimi, maar ook warme grill gerechten kun je onbeperkt bestellen bij Mo-Jo Sushi&Grill restaurant. Genoeg lekkers dus! Nu ze een nieuwe  ...
bron: tilburg.com
Rodeo Grill Restaurant zoekt een afwasser
Rodeo Grill Restaurant zoekt een afwasser. Ben jij op zoek naar een baan in de afwas? Kun je hard en snel werken? Lees dan snel deze vacature, want Rodeo is op zoek naar een hardwerkende afwasser voor ongeveer drie avonden per week! Naast de  ...
bron: tilburg.com
Incubate in Tilburg is net Ljubljana
TILBURG - “Oskar heeft ons getipt”, zegt Eva Kristina Filipcic uit Slovenië. Met Spela Cvetko bezoekt ze Incubate. Net als hun vriend Oskar Strajn, ook Sloveen, studeren ze. Het festival doet hen denken aan de muziekcircuits in hoofdstad Ljubljana.
bron: www.bd.nl
Restaurant de Kievitshoeve in Tilburg dicht na oplopend conflict
Huurder Van der Colk vindt dat hij is misleid door verhuurder Pechtold toen hij het restaurant overnam. Zo bleef de omzet achter bij de verwachtingen. Van der Colk: „De zaak liep steeds beter, maar de omzet bleef achter. Pas de laatste twee van de vier ...
bron: www.bd.nl