Japans restaurant Tilburg - Heerlijk eten

U bent op zoek naar Japanse horeca in Tilburg? Op deze site geven we u de betere Japanse restaurants in Tilburg. Japans eten blijft lekker genieten. In Tilburg kunt u wat dat betreft terecht. Hier vindt u een overzicht met tips om overheerlijk Japans te eten. Smakelijk eten!


Japans restaurant Tilburg
Japans restaurant Tilburg

Japans eten in Tilburg 2019

Lekker uit eten in januari of februari 2019? Tilburg kent diverse plaatsen waar je heerlijk Japans kunt eten.

Klanten over Japans dineren in Tilburg

Hieronder diverse recente beoordelingen van één van de bekendere Japanse restaurants in Tilburg. Dit zeggen mensen over Japans restaurant Jade (gemiddelde beoordeling: 8.5) in Tilburg:

 • (Cijfer: 10) Heerlijk eten, fantastische bediening. En prijs kwaliteit gewoon een aanrader. Komen er al jaren, blijft altijd voortreffelijk.
 • (Cijfer: 8.5) vooral het japanse gedeelte is top. smaakvol, en een leuke show van de kok. geweldige tent.
 • (Cijfer: 7.3) Japans eten is super! Kwaliteit producten en op de juiste manier bereid. Het is niet goedkoop maar voor mij nog wel het geld waard, met benadruk op nog. Er moet namelijk wel ECHT iets gebeuren met het interieur en muziek (entertainment), al jaren hetzelfde en niet vernieuwend meer!
 • (Cijfer: 9) Wij hebben hier regelmatig gegeten, ook met gasten. De zaak staat in de top van orientaalse restaurants in Tilburg.
 • (Cijfer: 8.5) Lekker gegeten, hele attente en aardige kok, goede bediening, kortom: heerlijk genoten!
 • (Cijfer: 9.4) Had ik in een vorige recensie nog een opmerking over het interieur gemaakt; nu na de verbouwing is het ronduit schitterend! Gecombineerd met het heerlijke eten, blijft Jade met kop en schouders boven andere Japanse restaurants uitsteken. Mijn absolute favoriet in Tilburg!

Meer ervaringen en beoordelingen zien van restaurants in Tilburg? Kijk dan eens bij:

Japans eten: niet alleen heerlijk eten

Bij iedere Japanner in Nederland zie je altijd wel bekende de sushi-gerechten. Elk Japans restaurant in de omgeving van Tilburg zal ook diverse soorten sushi in de aanbieding hebben.Maar de originele Japanse menu's zijn minstens net zo lekker.

De meest gebruikte ingrediënten zijn o.a. sojasaus, vlees), vis en uiteraard veel rijst en noodles. Beroemd zijn de wasabi kruiden. Bekende kooktechnieken zijn onder meertempura en teriyaki (gesneden vlees of vis gebakken in sojasaus). Veel gerechten in Japan worden rauw (sashimi) gegeten. Het bekendste Japanse drankje is sake. Vanoudsher eten Japanners met stokjes.Ga eens daadwerkelijk Japans eten de omgeving van Tilburg.Je weet niet wat je proeft!

Japans restaurant Tilburg

Er zijn diverse Japanse restaurants in Tilburg. Hieronder enkele van deze restaurants.

 • Enjoii
  NS Plein 38
  5014 DC Tilburg
 • Sushi Niko
  Goirkestraat 157
  5046 GG Tilburg
 • Asian Boulevard | Sushi Boulevard
  Curlingstraat 1-7
  5022 DZ Tilburg
 • Sushi Koi
  Heuvelring 126
  5038 CL Tilburg
 • SHINZO
  Piushaven 17
  5017 AN Tilburg
 • Jade
  Spoorlaan 406-408
  5038 CG Tilburg
 • Mo-Jo
  Heuvelring 90
  5038 CL Tilburg
 • Masumi Sushi
  Kooikerstraat 8
  5042 XC Tilburg

Lijst mogelijk gemaakt door eet.nu

Japanse restaurants Tilburg op de kaart

Waar zijn de Japanse restaurants in Tilburg? Op onderstaande kaart van Tilburg en omgeving staan ze vermeld. Wijs een Japans restaurant aan en u ziet nadere informatie.

Google Map

Nieuws over Japans restaurants in Tilburg

Japans bedrijf zet in Tilburg deuren open voor Europese partners
TILBURG - Met een systeem dat de chirurg als een tomtom de weg wijst in een lichaam op de operatietafel help je een mens in medische nood. Met een membraan dat ijzers uit zeewater haalt en zo vers water achterlaat, pak je maar liefst een  ...
bron: www.bd.nl
Nieuwe menukaart Mo-Jo
Mo-Jo is een modern Japans restaurant waar je twee en half uur lang kunt genieten van de speciale keuken. Nigiri, sashimi, maar ook warme grill gerechten kun je onbeperkt bestellen bij Mo-Jo Sushi&Grill restaurant. Genoeg lekkers dus! Nu ze een nieuwe  ...
bron: tilburg.com
Rodeo Grill Restaurant zoekt een afwasser
Rodeo Grill Restaurant zoekt een afwasser. Ben jij op zoek naar een baan in de afwas? Kun je hard en snel werken? Lees dan snel deze vacature, want Rodeo is op zoek naar een hardwerkende afwasser voor ongeveer drie avonden per week! Naast de  ...
bron: tilburg.com
Incubate in Tilburg is net Ljubljana
TILBURG - “Oskar heeft ons getipt”, zegt Eva Kristina Filipcic uit Slovenië. Met Spela Cvetko bezoekt ze Incubate. Net als hun vriend Oskar Strajn, ook Sloveen, studeren ze. Het festival doet hen denken aan de muziekcircuits in hoofdstad Ljubljana.
bron: www.bd.nl
Restaurant de Kievitshoeve in Tilburg dicht na oplopend conflict
Huurder Van der Colk vindt dat hij is misleid door verhuurder Pechtold toen hij het restaurant overnam. Zo bleef de omzet achter bij de verwachtingen. Van der Colk: „De zaak liep steeds beter, maar de omzet bleef achter. Pas de laatste twee van de vier ...
bron: www.bd.nl