Japans restaurant Spijkenisse - Japans eten in Nederland

Nederlanders denken bij een Japans eten geregeld aan sushi. Alleen Japans eten is veel meer dan alleen sushi. Het geheim van de Japanse keuken is eenvoud en pure smaken van verse ingredienten. Daarnaast houden Japanners van een mooie presentatie van een diner. Bekende Japanse gerechten zijn sushi en tempura.Nederland kent ook hele goede Japanse horeca waar u op je gemak kunt genieten van Japans gerechten en drankjes. Op zoek naar Japanse horeca in Spijkenisse? Dan bent u hier op het juiste adres. Iedereen die ooit echt Japans gegeten heeft, vertellen we niets nieuws: Eten uit Japan is altijd overheerlijk. Hieronder staat een overzicht met ideeen om overheerlijk Japans te genieten in een restaurant in Spijkenisse. Smakelijk eten!


Japans restaurant Spijkenisse
Japans restaurant Spijkenisse

Japans eten in Spijkenisse 2019

Spijkenisse kent enkele Japanse eetgelegenheden.

Wat vertellen ervaringsdeskundigen over de Japanse keuken in Spijkenisse

Hieronder enkele recente beoordelingen van één van de bekende Japanse restaurants in Spijkenisse. Dit wordt gezegd over Japans restaurant Amami (beoordeling: 8.3) in Spijkenisse:

 • (Cijfer: 9) Onze vast stek als we gaan uiteten als we een dagje vrij hebben. Eten is altijd goed en lekker. Personeel is vriendelijk en de eigenaars zijn hele vriendelijke mensen. Ons gaan ze hier nog heel vaak terugzien.
 • (Cijfer: 9.7) Prima, rustige sfeer. Heel fijne bediening, grote keuze en heerlijke gerechten.
 • (Cijfer: 8.9) Komen er zeker 1keer in de 6 weken en nog nooit is het tegen gevallen. Zalig eten en vriendelijk personeel!

Meer ervaringen en beoordelingen zien van restaurants in Spijkenisse? Kijk dan eens bij:

Japans: veel meer dan heerlijk eten

Bij iedere Japanner ontdek je altijd wel beroemde sushi. Elk Japans restaurant in de omgeving van Spijkenisse zal dan ook sushi in de aanbieding hebben.Maar de originele Japanse menu's die je in de meer verfijnde Japanse restaurants vindt zijn minstens net zo lekker.

De meest gebruikte ingrediënten zijn o.a. sojasaus, vlees), vis en rijst en noodles. Berucht zijn de wasabi kruiden. Veel gerechten in Japan worden rauw gegeten. Het bekendste Japanse drankje is sake die wordt gemaakt van rijst. Traditioneel dineren Japanners met stokjes, waartussen het eten wordt geklemd.

Neem eens de tijd, en ga eens traditioneel Japans eten bij een van de restaurants , die te vinden zijn in de omgeving van Spijkenisse. Je zult merken dat er veel meer is dan de afhaal-sushi.

Japanse restaurants in Spijkenisse

Er zijn niet veel Japanse restaurants in Spijkenisse. Hieronder noemen we een selectie van enkele van deze restaurants.

 • Oude Maas
  Amerstraat 58
  3207 BB Spijkenisse
 • Amami
  Noordpassage 55
  3201DE Spijkenisse

Lijst mogelijk gemaakt door eet.nu

Japanse restaurants Spijkenisse op de kaart

Waar zijn de Japanse restaurants in Spijkenisse? Op onderstaande kaart van Spijkenisse en omgeving staan ze vermeld. Wijs een Japans restaurant aan en u ziet nadere informatie.

Google Map

Nieuws over Japans eten in Spijkenisse

Deze man bouwt de bruggen op de eurobiljetten na in het echt
Tot grafisch ontwerper Robin Stam op het idee kwam om ze na te bouwen in Spijkenisse , een gemeente vlakbij Rotterdam. Hij kreeg de toestemming van toenmalige wethouder Gert Jan 't Hart om ze op schaal na te maken in een nieuwbouwwijk die toevallig  ...
bron: weekend.knack.be
Meer smerige restaurants per direct gesloten
De toezichthouder controleert onder meer of eten in restaurants volgens de regels wordt bewaard en of de temperatuur goed is. En of er geen ongedierte rondloopt en de medewerkers hun handen goed wassen. In 2013 maakte RTL Nieuws al bekend dat  ...
bron: www.rtlnieuws.nl
In de ban van Pokémon
Pokémon is een afkorting van het originele Japanse Nintendo-computerspel 'Pocket Monsters' dat in 1995 door de Japanner Satoshi Tajiri is gecreëerd. Het is toegespitst op fictieve wezens genaamd 'Pokémon', die worden gevangen en getraind door  ...
bron: hoogvlietalbrandswaard.debotlek.nl
Skihut en disco in Oudste Huys
Skihut en disco in Oudste Huys. 't Oudste Huys in Spijkenisse wordt nieuw leven ingeblazen. Op Koningsdag, volgende week woensdag, openen een 'skihut', nachtclub annex discotheek, restaurant , wijnbar en bierlokaal in het historische pand.
bron: www.ad.nl
Onbeperkt genieten bij Restaurant Oude Maas in Spijkenisse!
SPIJKENISSE - Ontdek ook de heerlijke en gevarieerde Japanse en Kantonese keuken bij Restaurant Oude Maas in Spijkenisse ! In de sfeervolle ambiance kun je er onbeperkt genieten van de lekkerste gerechten van de kaart. Iedereen is er van harte  ...
bron: www.dichtbij.nl