Japans restaurant Schiedam - De Japanse keuken in Nederland

We denken bij een Japans restaurant vaak aan sushi. Echter een Japanse maaltijd is zo veel meer. Het geheim van de Japanse keuken is eenvoud. Daarnaast houden Japanners van een verzorgde presentatie van een maaltijd. We kennen in Nederland ook voortreffelijke Japanse horeca waar u heerlijk op je gemak kunt genieten van Japans gerechten. Op zoek naar Japans eten in Schiedam? Dan bent u aan het juiste adres. De Japanse keuken is altijd heerlijk. En in Schiedam kunt u wat dat betreft goed terecht. Op deze pagina vindt u een overzicht met suggesties om overheerlijk Japans te genieten. Oishii!


Japans restaurant Schiedam
Japans restaurant Schiedam

Japans eten Schiedam 2019

Lekker uit eten in januari of februari 2019? Schiedam kent enkele plekken waar je heerlijk Japans kunt eten.

Fijnproevers over Japans uiteten in Schiedam

Hieronder enkele recente beoordelingen van één van de Japanse restaurants in Schiedam.

Deze reacties ontvingen we over Japans restaurant Sushi Factory (gemiddelde beoordeling: 4.8) in Schiedam:

 • (Cijfer: 10) Wat een keurige nette zaak, goede bediening, heel vriendelijk en heerlijk en goed eten. Een aanwinst voor het centrum van Schiedam.
 • (Cijfer: 9.1) Heerlijke sushi en vriendelijk personeel. Er is veel keuze en de smaak van de gerechten is uitstekend en vers!

Meer ervaringen en beoordelingen zien van restaurants in Schiedam? Kijk dan eens bij:

Japans: niet alleen heerlijk eten

Bij de Japanner zie je altijd wel beroemde de sushi-gerechten. Elk Japans restaurant in Schiedam zal sushi in de aanbieding hebben.

Maar de oorspronkelijke Japanse menu's zijn minstens net zo lekker.

De meest gebruikte ingrediënten in Japanse gerechten zijn o.a. sojasaus, vlees), vis en veel rijst en noodles. Berucht zijn de groene wasabisauzen. Heerlijke bereidingstechnieken in Japan zijn tempura, teppanyaki (op plaat gebakken) en teriyaki. Veel gerechten in Japan worden rauw gegeten. Vanoudsher eten Japanners met stokjes (chopsticks)waarmee het eten naar de mond wordt gebracht.Ga eens daadwerkelijk Japans eten bij een van de restaurants in Schiedam. Je zult merken dat er meer is dan de afhaalsushi.

Japanse restaurants Schiedam

Er zijn Japanse restaurants in Schiedam. Hieronder een selectie van enkele van de betere restaurants.

 • Hamachi
  Lange Nieuwstraat 221
  3111 AJ Schiedam
 • Sushi Factory
  Broersvest 119
  3111 EE Schiedam
 • Fling
  's-Gravelandseweg 614-616
  3119 NA Schiedam

Lijst mogelijk gemaakt door eet.nu

Japanse restaurants Schiedam op de kaart

Waar zijn de Japanse restaurants in Schiedam? Op onderstaande kaart van Schiedam en omgeving staan ze vermeld. Wijs een Japans restaurant aan en u ziet nadere informatie.

Google Map

Nieuws over eten in Schiedam

Tien Schiedamse vrouwen achtervolgen fietsendief na boksles
De vrouwen, allen lid van serviceclub Ladies' Circle Schiedam , hadden na de boksles nog een bespreking. Toen zij zagen dat de onbekende man er met de fiets van een van de vrouwen vandoor ging, renden zij naar buiten en zetten de achtervolging in.
bron: www.nu.nl
Jongetje (4) overlijdt na explosie in kelderbox Schiedam
In de kelderbox van een portiekflat in Schiedam voltrok zich gistermiddag een drama. Er vielen vier zwaargewonden na ...
bron: www.rtlnieuws.nl
Familie Lansbergen: samen 1000 jaar oud!
Een schitterende dag was het afgelopen woensdag voor een verjaardag. Niet zomaar een verjaardag, maar letterlijk 'een uit duizenden'. De broers en zussen Lansbergen, veertien in totaal, vierden dat ze die dag bij elkaar duizend jaar oud waren.
bron: nieuwestadsblad.nl
Bezorger burgerrestaurant en bezorger chinees restaurant rijden elkaar ...
Donderdagavond zijn de hulpdiensten met spoed naar de Willem Pijperstraat in Schiedam gereden voor een aanrijding tussen een scooter en een auto. De twee overburen zijn daar letterlijk met elkaar in botsing gekomen. Een bezorger van een  ...
bron: www.blikopnieuws.nl
Fatale schietpartij Schiedam nog door raadsels omhuld
Nabestaanden van 21-jarige man die gisteren in een park in Schiedam is omgekomen door politiekogels hebben bloemen gelegd op de plek waar hij is neergeschoten. "Familie en vrienden zitten vol vragen over het schietincident", zegt verslaggever Jildou  ...
bron: www.rtlnieuws.nl