Japans restaurant Rotterdam - Japans eten in Nederland

U bent op zoek naar Japans dineren in Rotterdam? Op deze site vindt u precies wat u zoekt. De Japanse keuken is altijd lekker genieten. En ook in Rotterdam kunt u wat dat betreft uitstekend terecht. Hieronder vindt u een overzicht van suggesties om overheerlijk Japans te eten in een restaurant. Smakelijk eten!


Japans restaurant Rotterdam
Japans restaurant Rotterdam

Japans eten in Rotterdam 2018

Rotterdam kent erg veel Japanse restaurants.

Wat vertellen ervaringsdeskundigen over Japans dineren in Rotterdam

Hieronder diverse recente ervaringen van één van de bekendere Japanse restaurants in Rotterdam. Dit zeggen mensen over Japans restaurant Okydo (gemiddelde beoordeling: 9.9) in Rotterdam:

 • (Cijfer: 10) Afgelopen vrijdag heb ik hier lekker gegeten met de familie. De kids hebben ook genoten van de ruime keuzes die er zijn, vooral de heerlijke loempiaatjes, aardappelkoekjes en de gebakken bananen waren een klassieker! Top service, betaalbare prijs en zeker voor herhaling vatbaar.
 • (Cijfer: 10) Het eten was uniek vergeleken met andere all you can eat restaurants. De Vietnamese gerechten zijn echt een aanrader! De bediening was zeer vriendelijk en zorgden oa ook voor een fijne sfeer. Hier komen we zeker terug.
 • (Cijfer: 10) Verrassend lekker! Voor het eerst ben ik bij een all you can eat waar je naast de Japanse gerechten ook nog Vietnamese kunnen nemen. De sushirijst was precies goed qua smaak&formaat en de rolllen waren uitstekend gepresenteerd. Nog verrassender toen ik de mini pho soep bestelde, het was beter dan mijn verwachting. De service was uitstekend, vrolijk en behulpzaam personelen. Kortom, Okydo is een gezellig plek te gaan.
 • (Cijfer: 10) Heerlijk gegeteh en super aardige bediening.

Meer ervaringen en beoordelingen zien van restaurants in Rotterdam? Kijk dan eens bij:

Japans is meer dan eten

Bij de Japanner in Nederland zie je altijd wel beroemde de sushi-gerechten. Elk Japans restaurant in Rotterdam zal dan ook sushi in de aanbieding hebben.Maar de originele Japanse menu's die je in de meer verfijnde Japanse restaurants van Rotterdam vindt zijn minstens net zo lekker.

De meest gebruikte ingrediënten in Japans eten zijn o.a. soja, vlees), vis en rijst - onder meer in sushi en noodles. Berucht zijn de scherpe wasabi kruiden. Daarnaast wordt in Japan heel veel taugé geconsumeerd. Veel gerechten in Japan worden rauw (sashimi) gegeten. Vanoudsher dineren Japanners met stokjeswaarmee het eten naar de mond wordt gebracht.Neem eens de tijd, en ga eens daadwerkelijk Japans eten Rotterdam. Je zult versteld staan.

Japans restaurant Rotterdam

Er zijn vele Japanse restaurants in Rotterdam. Hieronder een selectie van enkele aanraders.

 • Restaurant Roka
  Kerkstraat 45
  5701 PL Helmond
 • Oishi Sushi
  Langstraat 121
  3771 BD Barneveld
 • A-Fusion
  Zeedijk 130 hs
  1012 BC Amsterdam
 • Tanuki
  Willem van Weldammelaan 41
  1082 KT Amsterdam
 • Okydo
  Stationsweg 20
  1404 AN Bussum
 • YUGO
  Rijksstraatweg 158
  9752 BN Haren
 • IZAKAYA
  Albert Cuypstraat 2-6
  1072 CT Amsterdam
 • Sushi Toku
  Hertogstraat 8
  6511 SB Nijmegen
 • Eethuis A Kong
  Wagenaarstraat 64
  1093 CV Amsterdam
 • Sing Sheng
  Bentheimerstraat 42
  7587 NH De Lutte

Lijst mogelijk gemaakt door eet.nu

Japanse restaurants Rotterdam op de kaart

Waar zijn de Japanse restaurants in Rotterdam? Op onderstaande kaart van Rotterdam en omgeving staan ze vermeld. Wijs een Japans restaurant aan en u ziet nadere informatie.

Google Map

Rotterdam - Horeca in het nieuws

Niven Kunz kookt live in groentekas op Gastvrij Rotterdam
Niven Kunz kookt live in groentekas op Gastvrij Rotterdam . Restaurant . Sterchef Niven Kunz kookt live in een groentekas tijdens Gastvrij Rotterdam van 19 tot en met 21 september. Op de horeca vakbeurs bereidt de chef-kok van Restaurant Niven in ...
bron: www.missethoreca.nl
Robeco krijgt Belg als hoogste baas | Het Financieele Dagblad
Robeco, sinds 2013 eigendom van het Japanse Orix, krijgt een nieuwe bestuursvoorzitter, de Belg Gilbert Van Hassel. Hij treedt half september aan, maakte de  ...
bron: fd.nl
Eerste Nederlandse restaurant met poké bowls in Rotterdam
De Hawaïaanse poké bowl verovert sinds kort Nederland. Liefhebbers van het gerecht kunnen hun hart nu ook ophalen bij het onlangs geopende restaurant Poké Bowl in Rotterdam . Het is de eerste eetgelegenheid in ons land die het gerecht serveert.
bron: nieuws.nl
Schmidt Zeevis pop-up restaurant Herman den Blijker op Gastvrij Rotterdam
Beurzen - De Rotterdamse tv-kok Herman den Blijker heeft het Schmidt Zeevis Restaurant ontwikkeld, een mobiel foodconcept waarin gastronomische visgerechten centraal staan. Het pop-up restaurant staat drie dagen op horecavakbeurs Gastvrij Rotterdam   ...
bron: foodclicks.nl
Arboretum Oudenbosch
OUDENBOSCH – In de tuin staat Japan nog steeds op de agenda met in de entree zaal aan de wanden schilderijen met Haiku gedichten en in de tuin een mooie wandeling langs een aantal Japanse bomen en planten. Aan de balie is voor deze wandeling een ...
bron: internetbode.nl