Japans restaurant Roosendaal - Itadakimasu!

We denken bij een Japans dineren snel aan sushi. Alleen een Japanse maaltijd is zo veel meer dan alleen sushi. Het geheim van de Japanse keuken is pure smaken. Bovendien houden Japanners van een verzorgde presentatie van een gerecht. Bekende Japanse gerechten zijn sushi en tempura.We hebben ook hele goede Japanse restaurants waar je op je gemak kunt smikkelen van Japans eten en drankjes. Op zoek naar Japans eten in Roosendaal? Op deze site geven we u de enkele van de beste Japanse adresjes in Roosendaal. Iedereen die ooit echt Japans geproefd heeft, weet: Japans eten is altijd overheerlijk. En in Roosendaal kunt u terecht. Op deze pagina van Japans Restaurant .info vindt u een lijst te vinden met tips om heerlijk Japans te eten. Smakelijk eten!


Japans restaurant Roosendaal
Japans restaurant Roosendaal

Japans eten Roosendaal 2019

In Roosendaal zijn enkele plekken waar je lekker Japans kunt eten.

Wat vertellen fijnproevers over Japans eten in Roosendaal

Hieronder diverse actuele ervaringen van één van de Japanse restaurants in Roosendaal.

Deze reacties ontvingen we over Japans restaurant Osaka (beoordeling: 7.4) in Roosendaal:

 • (Cijfer: 9.8) Geweldig restaurant, zeker aan te raden. Buffet voor ieder wat wils. Ga er waarschijnlijk eten als ik 50 wordt.
 • (Cijfer: 8.8) Altijd lekker eten, vriendelijke bediening en goede prijs/kwaliteit
 • (Cijfer: 8.8) Wij komen speciaal vanuit Mechelen hier gezellig en lekker tafelen. En dat een paar keer per jaar en dit al voor jaren! Dat zegt eigenlijk genoeg denk ik... Het eten is zeer lekker en divers, het nagerecht is zo uitgebreid dat je spijt hebt dat er een hoofdgerecht is... Voor de kids die niet tuk zijn op de Chinese maaltijd, zijn er frietjes met de nodig snacks + een speciaal ingerichte speelhoek zodat de "grote" mensen nog wat langer kunnen nagenieten van de maaltijd. En wie perfectie zoekt... de ene dag is natuurlijk niet de andere, en altijd kan je wel iets vinden dat je niet aanstaat, dat wanneer het druk is de bakplaten niet altijd helemaal gevuld zijn. Kritiek kan je altijd geven. Maar met een beetje geduld en begrip kom je al een heel eind. Als dit je niet aanstaat, er bestaat zoiets als een 5 sterren restaurant waar je voor veel geld weinig op je bord ziet verschijnen ! Voor ons is dit restaurant een plaats waar we graag terug komen!
 • (Cijfer: 8.8) Prima restaurant en voor de prijs hoef je het niet te laten. We komen er al jaren. Vooral voor het nagerecht. Tuurlijk is er altijd wel iets wat minder is maar ieder zijn eigen smaak. Mensen moeten altijd klagen dit is niet goed en dat moet beter enz enz maar hoe verklaar je dan dat het altijd druk is en dat al jaren aan een stuk...dat heeft niet altijd met de prijs te maken als het niet te eten is geef ik liever wat meer uit. Dus mensen niet zeuren maar genieten er is voor ieder wat wils. Het personeel is ook perfect ze proberen het ieder naar de zin te maken en wat maakt het uit of het personeel jong of oud is dik of dun als ze het mij naar de zin maken vind ik het prima. We zullen er vaker komen bv. VANAVOND net gereseveerd dus dat wordt weer genieten.

Meer ervaringen en beoordelingen zien van restaurants in Roosendaal? Kijk dan eens bij:

Japans eten: niet alleen eten

Bij iedere Japanner vind je altijd wel bekende sushi. Elk Japans restaurant in de omgeving van Roosendaal zal diverse soorten sushi aanbieden.

Maar de originele Japanse menu's die je in de meer verfijnde Japanse restaurants ontdekt zijn minstens net zo lekker.

De meest gebruikte ingrediënten in Japanzijn o.a. soja, vlees), vis en veel rijst - onder meer in sushi en noodles. Berucht zijn de groene wasabi kruiden. Daarnaast wordt in Japan heel veel taugé geconsumeerd. Bekende bereidingstechnieken zijn onder meertempura (gefrituurd), teppanyaki en teriyaki. Veel gerechten in Japan worden rauw gegeten. Het bekendste Japanse drankje is sake. Traditioneel eten Japanners met stokjeswaarmee het eten naar de mond wordt gebracht.

Ga eens oorspronkelijk Japans eten de omgeving van Roosendaal. Je zult versteld staan.

Japans restaurant Roosendaal

Er zijn niet veel Japanse restaurants in Roosendaal. Hieronder enkele aanraders.

 • Yami Yami
  Kade 31
  4703 GA Roosendaal
 • Osaka
  Nispensestraat 14
  4701 CW Roosendaal

Lijst mogelijk gemaakt door eet.nu

Japanse restaurants Roosendaal op de kaart

Waar zijn de Japanse restaurants in Roosendaal? Op onderstaande kaart van Roosendaal en omgeving staan ze vermeld. Wijs een Japans restaurant aan en u ziet nadere informatie.

Google Map

Roosendaal - Japanse restaurant in het nieuws

Smakelijk leven in restaurant Het Hooihuis in Roosendaal
ROOSENDAAL - Wie zijn wij om te bepalen of restaurant Het Hooihuis in Roosendaal de terechte winnaar is van de strijd om het 'Beste terras van Nederland'. We kunnen in ieder geval eens gaan kijken en ons eigen oordeel vellen. Dus dat doen we,  ...
bron: www.bndestem.nl
Japanse kunst in Roosendaal
ROOSENDAAL – De Japanse Ikebana grootmeester Eikou Sumura heeft van 23 september tot en met 25 september meerdere workshops gegeven in de Japanse bloemschikkunst 'Sogetsu Ikebana'. Ter gelegenheid van het 90-jarige bestaan van de  ...
bron: internetbode.nl
Kleine botanische tuin in Emile van Loonpark?
ROOSENDAAL – (Tekst Jaap Pleij) De afgelopen week zijn er onderhoudswerkzaamheden verricht in het Emile van Loonpark op het voor publiek afgesloten terrein tussen de Marktstede en de achterzijde van het Indonesisch restaurant aan de Markt.
bron: www.gazetroosendaal.nl
Hoe Roosendaal het tij keerde | Nieuws | AD.nl
jeugdoverlastVijf jaar geleden ging het met een groep jongeren helemaal mis in Roosendaal, erger dan nu in Zaandam. Wat gebeurde er daarna?
bron: www.ad.nl
Sjoerd Stevens uit Oudenbosch beleeft spannende eerste racedag
Samen met zeven anderen studenten van de Technische Universiteit Delft bouwde Sjoerd Stevens uit Oudenbosch dit jaar aan zonneauto Nuna8S. Vandaag klonk in Pretoria, Zuid-Afrika het startschot van de SASOL Solar Challenge: de langste zonnerace  ...
bron: www.gazetroosendaal.nl
Vind uw Japans Restaurant