Japans restaurant Purmerend - Itadakimasu!

Op zoek naar de Japanse keuken in Purmerend? Op deze website bieden we u de enkele van de beste Japanse adresjes in Purmerend. Iedereen die ooit Japans geproefd heeft, weet het al: Japans eten blijft altijd lekker genieten. Op deze pagina van Japans Restaurant .info is een overzicht van suggesties om overheerlijk Japans te dineren in een restaurant. Geniet ervan!


Japans restaurant Purmerend
Japans restaurant Purmerend

Japans eten Purmerend 2019

Lekker uit eten in januari of februari 2019? Purmerend kent enkele Japanse eetgelegenheden.

Klanten over Japans dineren in Purmerend

Hieronder diverse actuele ervaringen van één van de bekende Japanse restaurants in Purmerend. Deze reacties ontvingen we over Japans restaurant Mr. Miyagi (gemiddelde beoordeling: 6.9) in Purmerend:

 • (Cijfer: 6.8) Het "beste" (all you can eat) sushi restaurant wat Purmerend heeft te bieden en dan nog is het matig, de bediening is ronduit onprofessioneel en verder een sfeerloze ambiance. Het eten is wel oké.
 • (Cijfer: 8.4) Prima sfeer en een goede kwaliteit en prijs verhouding... bediening is ook goed.
 • (Cijfer: 7.3) Het eten viel wel mee, ik heb weleens vaker bij andere sushi restaurants gegeten en op zich zijn de andere net wat luxer , groter en lekkerder. Er mag minder rijst op een sashimi. Maar voor de rest was het prima. De service ging bij mij niet zo goed vandaar een 5.
 • (Cijfer: 9.5) Goede kwaliteit sushi, vriendelijke bediening en leuk concept. Verse vis. Echter is de 9 wel gericht op de prijs er zijn betere sushi restaurants in amsterdam. Echter is dit restaurant het zeker waard om 1x in de week jezelf te verwennen.

Meer ervaringen en beoordelingen zien van restaurants in Purmerend? Kijk dan eens bij:

Japans is meer dan alleen heerlijk eten

Bij iedere Japanner proef je altijd wel beroemde sushi. Elk Japans restaurant in de omgeving van Purmerend zal diverse soorten sushi in de aanbieding hebben.Maar de oorspronkelijke Japanse menu's zijn minstens net zo lekker.

De meest gebruikte ingrediënten zijn o.a. soja, vlees), vis en rijst en noodles. Beroemd zijn de scherpe groene wasabisauzen. Heerlijke bereidingstechnieken zijn tempura (gefrituurd), teppanyaki en teriyaki. Veel gerechten in Japan worden rauw (sashimi) gegeten. Het bekendste Japanse drankje is sake die wordt gemaakt van rijst en daarom ook wel rijstwijn of rijstewijn genoemd. Vanoudsher dineren Japanners met stokjes (chopsticks)waarmee het eten naar de mond wordt gebracht.Neem eens de tijd, en ga eens oorspronkelijk Japans eten bij een van de Japanse restaurants in de omgeving van Purmerend. Je zult merken dat er echt meer is dan de afhaalsushi.

Japanse restaurants in Purmerend

Er zijn niet veel Japanse restaurants in Purmerend. Hieronder noemen we een selectie van enkele van deze restaurants.

 • Cheng's
  Emmakade 1a
  1441 ET Purmerend
 • Mr. Miyagi
  Van damplein 22
  1448 NB Purmerend

Lijst mogelijk gemaakt door eet.nu

Japanse restaurants Purmerend op de kaart

Waar zijn de Japanse restaurants in Purmerend? Op onderstaande kaart van Purmerend en omgeving staan ze vermeld. Wijs een Japans restaurant aan en u ziet nadere informatie.

Google Map

Purmerend - Japanse restaurant in het nieuws

Fourdeel Purmerend; onderhoud en reparatie voor Japanse motoren
PURMEREND - Heb je een Japanse motor zoals Honda, Yamaha, suzuki of Kawasaki, dan ben je bij Fourdeel Purmerend aan het juiste adres. Fourdeel is gespecialiseerd in het onderhoud en reparatie van alle Japanse motoren. Ook leveren zij onderdelen  ...
bron: www.dichtbij.nl
Overval op restaurant in Purmerend
PURMEREND Onbekenden hebben gisteravond aan de Verzetslaan in Purmerend een restaurant overvallen. Dat meldt de politie. De overval vond plaats om 22.20 uur. De zoekactie naar verdachten heeft voorlopig nog niets opgeleverd, laat de politie weten  ...
bron: www.rtvnh.nl
[Fotoalbum] De Stallen, Purmerend
In de oude stallen op de Koemarkt in Purmerend is een restaurant geopend, toepasselijk De Stallen genoemd. ESTIDA is verantwoordelijk voor het interieur. “Zoveel mogelijk onderdelen van het originele pand zijn bewaard of hergebruikt. Zo hangen in het  ...
bron: www.entreemagazine.nl
McDonald's bereikt 'mijlpaal':...
Inspelen op veranderende behoeften van gasten als zij een McDonald's restaurant bezoeken en het optimaliseren van de restaurantbeleving waren in 2015 de voornaamste redenen om in de McDonald's in Purmerend een pilot met table service te starten.
bron: foodclicks.nl
Emotionele bijeenkomst over opvang asielzoekers Purmerend
Een emotionele avond, die zonder incidenten is verlopen. Inwoners van Purmerend hebben zich bij de inspraakavond uitgesproken tegen de plannen voor opvang van vluchtelingen in de gemeente. RTL Nieuws. 0. Volg als eerste nieuwe updates over:  ...
bron: www.rtlnieuws.nl