Japans restaurant Maastricht - Itadakimasu!

U bent op zoek naar Japanse lekkernijen in Maastricht? Op deze website geven we u de betere Japanse restaurants in Maastricht. Japans eten blijft overheerlijk. In Maastricht kunt u terecht. Hier vindt u een lijst te vinden van ideeen om overheerlijk Japans te eten in een restaurant. Itadakimasu!


Japans restaurant Maastricht
Japans restaurant Maastricht

Japans eten Maastricht 2018

Maastricht kent vele plaatsen waar je heerlijk Japans kunt eten.

Fijnproevers over de Japanse belevenis in Maastricht

Hieronder enkele actuele ervaringen van één van de Japanse restaurants in Maastricht.

Dit zeggen mensen over Japans restaurant Okydo (beoordeling: 9.9) in Maastricht:

 • (Cijfer: 10) Het eten was uniek vergeleken met andere all you can eat restaurants. De Vietnamese gerechten zijn echt een aanrader! De bediening was zeer vriendelijk en zorgden oa ook voor een fijne sfeer. Hier komen we zeker terug.
 • (Cijfer: 10) Ik wil jullie enorm bedanken!! Het eten was super, eigenlijk perfect. Personeel echt allemaal vriendelijk. Zeker de dame die constant lachte. Ze had het zo naar haar zin bij jullie zei ze. Dank jullie allemaal voor de super gezellige avond. De koks ook ontzettend bedankt. Groetjes, Denise, Richard en Julia!!!!
 • (Cijfer: 10) Verrassend lekker! Voor het eerst ben ik bij een all you can eat waar je naast de Japanse gerechten ook nog Vietnamese kunnen nemen. De sushirijst was precies goed qua smaak&formaat en de rolllen waren uitstekend gepresenteerd. Nog verrassender toen ik de mini pho soep bestelde, het was beter dan mijn verwachting. De service was uitstekend, vrolijk en behulpzaam personelen. Kortom, Okydo is een gezellig plek te gaan.
 • (Cijfer: 10) Heerlijk gegeteh en super aardige bediening.
 • (Cijfer: 10) Afgelopen vrijdag heb ik hier lekker gegeten met de familie. De kids hebben ook genoten van de ruime keuzes die er zijn, vooral de heerlijke loempiaatjes, aardappelkoekjes en de gebakken bananen waren een klassieker! Top service, betaalbare prijs en zeker voor herhaling vatbaar.

Meer ervaringen en beoordelingen zien van restaurants in Maastricht? Kijk dan eens bij:

Japans eten: veel meer dan alleen eten

Bij iedere Japanner proef je altijd wel bekende de sushi-gerechten. Elk Japans restaurant in de omgeving van Maastricht zal ook diverse soorten sushi aanbieden.

Maar de originele Japanse menu's zijn minstens net zo lekker.

De meest gebruikte ingrediënten in Japans eten zijn o.a. soja, vlees (o.a. kip en wakgyu rundvlees), vis en veel rijst - onder meer in sushi en noodles. Beroemd zijn de wasabi kruiden. Daarnaast wordt in Japan heel veel taugé geconsumeerd. Heerlijke kooktechnieken in Japan zijn onder meertempura (gefrituurd) en teriyaki. Veel gerechten in Japan worden rauw gegeten. Het bekendste Japanse drankje is sake. Traditioneel eten Japanners met stokjes in plaats van met mes of vork, waartussen het eten wordt geklemd.

Neem eens de tijd, en ga eens echt Japans eten Maastricht.Je weet niet wat je proeft!

Japanse restaurants Maastricht

Er zijn erg veel Japanse restaurants in Maastricht. Hieronder noemen we enkele aanraders.

 • Central Kitchen
  Nieuwstraat 1
  7411 LE Deventer
 • A-Fusion
  Zeedijk 130 hs
  1012 BC Amsterdam
 • Wok Royal Palace
  Minervaweg 4-8
  2624 BZ Delft
 • Towani
  Grotestraat Centrum 26
  6301 CX Valkenburg
 • The Red Sun
  Huizerweg 3
  1261 AR Blaricum
 • ZIZO Lounge
  Burgemeester van Fenemaplein 2
  2042 TA Zandvoort
 • Yutakana
  Sint Jansplein 51-51 a
  5141 GS Waalwijk
 • Okydo
  Stationsweg 20
  1404 AN Bussum
 • Tanuki
  Willem van Weldammelaan 41
  1082 KT Amsterdam
 • Arigato
  Grote Berg 12
  5611 KK Eindhoven

Lijst mogelijk gemaakt door eet.nu

Japanse restaurants Maastricht op de kaart

Waar zijn de Japanse restaurants in Maastricht? Op onderstaande kaart van Maastricht en omgeving staan ze vermeld. Wijs een Japans restaurant aan en u ziet nadere informatie.

Google Map

Nieuws over eten in Maastricht

Toyota roept ruim zevenduizend Priussen terug in VS
Het Japanse Toyota roept in de Verenigde Staten 7.600 nieuwe Priussen terug vanwege problemen met de airbag. Dat maakte de Japanse autobouwer woensdag bekend. De wagens zijn gebouwd in 2016. Een onderdeel van de airbag is volgens Toyota  ...
bron: www.nu.nl
Japan onderzoekt monopoliepositie appwinkels
De Japanse overheid kijkt met argusogen naar de monopoliepositie van de appwinkels van Google en Apple. Mogelijk handelen zij in strijd met de lokale regels, blijkt uit een nieuw rapport. In het rapport schrijft een onderzoeksgroep van het ministerie ...
bron: www.nu.nl
Nikkei sluit met miniem verlies
Uit nieuwe cijfers bleek dat de consumentenbestedingen in juli voor de vijfde achtereenvolgende maand zijn afgenomen en dat de omzet in de Japanse detailhandel vorige maand eveneens afnam. De werkloosheid zakte in juli naar het laagste peil sinds  ...
bron: www.nu.nl
Brasserie Flo verkozen tot 'Fijnste Franse Restaurant'
Brasserie Flo verkozen tot 'Fijnste Franse Restaurant '. Restaurant . Brasserie Flo Maastricht , onderdeel van Hampshire Hotel, heeft de publieksprijs voor Fijnste Franse Restaurant van Nederland in ontvangst mogen nemen, uitgereikt door het magazine  ...
bron: www.missethoreca.nl
THE DUTCH: de nieuw funky kid in Maastricht
Kortom, Let's hear it for the boys van Twin Peaks Hospitality, want na Hotel Beaumont en Restaurant Harry's zijn eigenaren Jean-Marc en Christophe Beaumont er wederom in geslaagd een uniek hotelconcept mét het ultieme vakantiegevoel neer te zetten in  ...
bron: verkeersbureaus.info
Vind uw Japans Restaurant