Japans restaurant Maastricht - Itadakimasu!

U bent op zoek naar Japanse lekkernijen in Maastricht? Op deze website geven we u de betere Japanse restaurants in Maastricht. Japans eten blijft overheerlijk. In Maastricht kunt u terecht. Hier vindt u een lijst te vinden van ideeen om overheerlijk Japans te eten in een restaurant. Itadakimasu!


Japans restaurant Maastricht
Japans restaurant Maastricht

Japans eten Maastricht 2019

Maastricht kent een paar plaatsen waar je heerlijk Japans kunt eten.

Fijnproevers over de Japanse belevenis in Maastricht

Hieronder enkele actuele ervaringen van één van de Japanse restaurants in Maastricht.

Dit zeggen mensen over Japans restaurant Thaiichi (beoordeling: 8.2) in Maastricht:

 • (Cijfer: 7.3) Na alle goede recensies wezen eten. Prima, maar zeker niet bijzonder. Gewoon Huis Tuin & Keuken Sushi en redelijk lang wachten.
 • (Cijfer: 8.4) Het eten en de ambiance is heerlijk, in de zomer is de koestraat ook ontzettend gezellig om buiten te zitten! Woensdagavond is sushinight, meer voor minder! Kom hier altijd even graag en ga altijd tevreden weg! Een zeer constante en hoge kwaliteit! Probeer het zeker eens!
 • (Cijfer: 8.5) Woensdag avond = sushi night = menu's bestaande uit hapje, soep en een samenstelling van sushi nigiri - rolls - sashimi voor €17,5 (+- 14 stuks vis). Heel vriendelijke bediening, lekker eten, een aanrader! Hadden we niet gereserveerd hadden we geen plaats -> je weet wat er je te doen staat :-)
 • (Cijfer: 8.6) Het eten is super de sfeer is Japans :P precies zoals het hoort! je kan er met je neus boven op staan wanneer jouw sushi word klaar gemaakt, dat is wel leuk! alles is gewoon Chill =P !Echter zijn de prijzen wel redelijk hoog. maar je krijgt er ook wel wat voor terug! iedereen die in maastricht komt moet zeker even langs gaan!
 • (Cijfer: 7.4) Heerlijk gegeten, puur! Sushi, sashimi en maki zoals het bedoeld is... Wel een houten kont van de houten krukjes...maar heerlijk, beslist een aanrader!
 • (Cijfer: 8.9) Fantastisch sushi-restaurant! We komen daar heel graag. Hier weten ze wat verse vis is. Vooraf heerlijke smakelijke miso-soep en een schaaltje met zeekraal. Heerlijke bereidingen, mooie rollen, een schaaltje sojasaus en wat wasabi erbij en de avond staat bol van culinaire orgasmes! Lekker simpel maar door de verse ingredienten is het heel speciaal; dat moeten ze op veel plaatsen nog door krijgen. De rode huiswijn is meer dan aangenaam en verder dan deze wijn ben ik nog niet gegaan.

Meer ervaringen en beoordelingen zien van restaurants in Maastricht? Kijk dan eens bij:

Japans eten: veel meer dan alleen eten

Bij iedere Japanner proef je altijd wel bekende de sushi-gerechten. Elk Japans restaurant in de omgeving van Maastricht zal ook diverse soorten sushi aanbieden.

Maar de originele Japanse menu's zijn minstens net zo lekker.

De meest gebruikte ingrediënten in Japans eten zijn o.a. soja, vlees (o.a. kip en wakgyu rundvlees), vis en veel rijst - onder meer in sushi en noodles. Beroemd zijn de wasabi kruiden. Daarnaast wordt in Japan heel veel taugé geconsumeerd. Heerlijke kooktechnieken in Japan zijn onder meertempura (gefrituurd) en teriyaki. Veel gerechten in Japan worden rauw gegeten. Het bekendste Japanse drankje is sake. Traditioneel eten Japanners met stokjes in plaats van met mes of vork, waartussen het eten wordt geklemd.

Neem eens de tijd, en ga eens echt Japans eten Maastricht.Je weet niet wat je proeft!

Japanse restaurants Maastricht

Er zijn enkele Japanse restaurants in Maastricht. Hieronder noemen we enkele aanraders.

 • Kaishu
  Jodenstraat 26
  6211 ER Maastricht
 • Sashimi
  Helmstraat 8
  6211 TA Maastricht
 • Restaurant Le Courage
  Rechtstraat 81
  6221 EH Maastricht
 • Kobe
  Ruiterij 1
  6221 EW Maastricht
 • Thaiichi
  Koestraat 8
  6211 HR Maastricht

Lijst mogelijk gemaakt door eet.nu

Japanse restaurants Maastricht op de kaart

Waar zijn de Japanse restaurants in Maastricht? Op onderstaande kaart van Maastricht en omgeving staan ze vermeld. Wijs een Japans restaurant aan en u ziet nadere informatie.

Google Map

Nieuws over eten in Maastricht

Toyota roept ruim zevenduizend Priussen terug in VS
Het Japanse Toyota roept in de Verenigde Staten 7.600 nieuwe Priussen terug vanwege problemen met de airbag. Dat maakte de Japanse autobouwer woensdag bekend. De wagens zijn gebouwd in 2016. Een onderdeel van de airbag is volgens Toyota  ...
bron: www.nu.nl
Japan onderzoekt monopoliepositie appwinkels
De Japanse overheid kijkt met argusogen naar de monopoliepositie van de appwinkels van Google en Apple. Mogelijk handelen zij in strijd met de lokale regels, blijkt uit een nieuw rapport. In het rapport schrijft een onderzoeksgroep van het ministerie ...
bron: www.nu.nl
Nikkei sluit met miniem verlies
Uit nieuwe cijfers bleek dat de consumentenbestedingen in juli voor de vijfde achtereenvolgende maand zijn afgenomen en dat de omzet in de Japanse detailhandel vorige maand eveneens afnam. De werkloosheid zakte in juli naar het laagste peil sinds  ...
bron: www.nu.nl
Brasserie Flo verkozen tot 'Fijnste Franse Restaurant'
Brasserie Flo verkozen tot 'Fijnste Franse Restaurant '. Restaurant . Brasserie Flo Maastricht , onderdeel van Hampshire Hotel, heeft de publieksprijs voor Fijnste Franse Restaurant van Nederland in ontvangst mogen nemen, uitgereikt door het magazine  ...
bron: www.missethoreca.nl
THE DUTCH: de nieuw funky kid in Maastricht
Kortom, Let's hear it for the boys van Twin Peaks Hospitality, want na Hotel Beaumont en Restaurant Harry's zijn eigenaren Jean-Marc en Christophe Beaumont er wederom in geslaagd een uniek hotelconcept mét het ultieme vakantiegevoel neer te zetten in  ...
bron: verkeersbureaus.info
Vind uw Japans Restaurant