Japans restaurant Lelystad - De Japanse keuken in Nederland

Zoeken naar Japans genieten in Lelystad? Op deze website vindt u wat u zoekt. Eten uit Japan blijft altijd genieten. Op deze pagina is een overzicht met ideeen om echt Japans te dineren in Lelystad of omgeving. Geniet ervan!


Japans restaurant Lelystad
Japans restaurant Lelystad

Japans eten Lelystad 2019

Lekker uit eten in januari of februari 2019? In Lelystad zijn enkele Japanse eetgelegenheden.

Wat zeggen ervaringsdeskundigen over Japans uiteten in Lelystad

Hieronder enkele actuele ervaringen van één van de Japanse restaurants in Lelystad.

Deze reacties ontvingen we over Japans restaurant Tasty Wok (beoordeling: 8) in Lelystad:

 • (Cijfer: 9.6) Gisteren lekker gegeten met vrienden/collega's. alles zag er goed uit, prima veel keuzes. In het kort! Ik kom zeker weer terug!
 • (Cijfer: 9.9) Een super gastvrije plek om heerlijk te genieten van alle heerlijkheden.
 • (Cijfer: 9) Als ik een lievelingsrestaurant mocht kiezen, dan was dat deze. Je hebt enorm veel keus in gerechten, hapjes en keukens. Voor jong en oud is er veel om uit te kiezen. Inclusief chocoladefonteinen, slush puppy automaten, popcorn, ruime aanbod aan desserts en een speelkamer voor de kleinsten.
 • (Cijfer: 10) İk ben vandaag bij tasty wok geweest en het was ge-wel-dig! Het eten was echt lekker en de kwaliteit van alles was super! Ruim buffet, heel veel lekkere toetjes, grill, wok en de chocoladefonteinen waren super lekker. Alles was vers! Het is zeker een aanrader!
 • (Cijfer: 8.9) Restaurant ziet erg mooi uit, heel strak. Ziet meteen 2 chocolade fonteinen, dat trekt meteen veel aandacht. Eten is erg vers vooral veel keuze. Personeel is op tijd met weghalen van borden en glazen, ze mogen wel een beetje meer aandacht geven maar goed. Sfeer zorg je zelf voor en op het laatst een mooi ijsje van ze gekregen, erg leuk. Kortom was prima ervaring. Een aanrader voor iedereen.

Meer ervaringen en beoordelingen zien van restaurants in Lelystad? Kijk dan eens bij:

Japans: veel meer dan alleen heerlijk eten

Bij iedere Japanner vind je altijd wel bekende de sushi-gerechten. Elk Japans restaurant in de omgeving van Lelystad zal dan ook diverse soorten sushi in de aanbieding hebben.

Maar de oorspronkelijke Japanse menu's zijn minstens net zo lekker.

De meest gebruikte ingrediënten in Japanse gerechten zijn o.a. soja, vlees), vis en uiteraard veel rijst en noodles. Beroemd zijn de wasabi kruiden. Daarnaast wordt in Japan heel veel taugé geconsumeerd. Veel gerechten in Japan worden rauw (sashimi) gegeten. Het bekendste Japanse drankje is sake die wordt gemaakt van rijst. Vanoudsher dineren Japanners met stokjeswaarmee het eten naar de mond wordt gebracht.Ga eens traditioneel Japans eten bij een van de restaurants in de omgeving van Lelystad. Je zult merken dat er veel meer is dan de afhaal-sushi.

Japans restaurant in Lelystad

Er zijn Japanse restaurants in Lelystad. Hieronder een selectie van enkele aanraders.

 • Kanaya
  Weversstraat 30
  8223 AC Lelystad
 • Tasty Wok
  Agoraweg 11
  8224 BZ Lelystad
 • Para Para
  Agorahof 15
  8224 JG Lelystad

Lijst mogelijk gemaakt door eet.nu

Japanse restaurants Lelystad op de kaart

Waar zijn de Japanse restaurants in Lelystad? Op onderstaande kaart van Lelystad en omgeving staan ze vermeld. Wijs een Japans restaurant aan en u ziet nadere informatie.

Google Map

Nieuws over restaurants in Lelystad

Japanse scholieren genieten in Giethoorn
Tot 13 augustus bezoeken tien Japanse scholieren en twee begeleiders uit Mizumaki de gemeente Noordoostpolder. Dit jaar bestaat de uitwisseling tussen Mizumaki en Noordoostpolder 20 jaar. Er zijn totaal al 110 scholieren uit Noordoostpolder naar  ...
bron: www.flevopost.nl
Para Para Lelystad bezorgt nu ook sushi aan huis
Para Para is een modern en sfeervol restaurant waar gasten 2,5 uur kunnen geieten van de Japanse keuken. Onbeperkt genieten van sushi en andere gerechten tegen een vaste prijs. Het zogenaamde all you can eat-concerpt. In maximaal vijf rondes van vijf  ...
bron: www.flevopost.nl
Para Para Lelystad bezorgt nu ook sushi aan huis
Para Para is een modern en sfeervol restaurant waar gasten 2,5 uur kunnen geieten van de Japanse keuken. Onbeperkt genieten van sushi en andere gerechten tegen een vaste prijs. Het zogenaamde all you can eat-concerpt. In maximaal vijf rondes van vijf  ...
bron: www.flevopost.nl
MLA-baan Lelystad dicht: 'dieptepunt voor recreatieve luchtvaart'
Eddy Driessen van een op Lelystad -Airport gevestigde vliegschool noemt de sluiting van de MLA-baan een dieptepunt voor de recreatieve luchtvaart in ons land. Als reactie op de aangekondigde sluiting nodigt Driessen pers en MLA-vliegers op 14  ...
bron: www.upinthesky.nl
Opnieuw brand aan de Voorstraat
Opnieuw is er brand geweest in de Voorstraat in Lelystad .De brand woedde in de nacht van maandag op dinsdag bij een Turks eethuis. Eerder dit jaar was er al brand bij de Turkse supermarkt en brandde er een Chinees restaurant af. Of de branden iets met  ...
bron: www.omroepflevoland.nl