Japans restaurant Leiden - Japans eten in Nederland

Zoeken naar een Japans restaurant in Leiden? Op deze website geven we u de enkele van de beste Japanse adresjes in Leiden. Eten uit Japan blijft altijd genieten. In Leiden kunt u uitstekend terecht. Hieronder staat een overzicht met tips om overheerlijk Japans te dineren. Itadakimasu!


Japans restaurant Leiden
Japans restaurant Leiden

Japans eten Leiden 2018

In Leiden zijn erg veel Japanse eetgelegenheden.

Wat zeggen fijnproevers over Japans uiteten in Leiden

Hieronder diverse actuele ervaringen van één van de Japanse restaurants in Leiden.

Dit wordt gezegd over Japans restaurant Okydo (beoordeling: 9.9) in Leiden:

 • (Cijfer: 10) Verrassend lekker! Voor het eerst ben ik bij een all you can eat waar je naast de Japanse gerechten ook nog Vietnamese kunnen nemen. De sushirijst was precies goed qua smaak&formaat en de rolllen waren uitstekend gepresenteerd. Nog verrassender toen ik de mini pho soep bestelde, het was beter dan mijn verwachting. De service was uitstekend, vrolijk en behulpzaam personelen. Kortom, Okydo is een gezellig plek te gaan.
 • (Cijfer: 10) Heerlijk gegeteh en super aardige bediening.
 • (Cijfer: 10) Afgelopen vrijdag heb ik hier lekker gegeten met de familie. De kids hebben ook genoten van de ruime keuzes die er zijn, vooral de heerlijke loempiaatjes, aardappelkoekjes en de gebakken bananen waren een klassieker! Top service, betaalbare prijs en zeker voor herhaling vatbaar.
 • (Cijfer: 10) Het eten was uniek vergeleken met andere all you can eat restaurants. De Vietnamese gerechten zijn echt een aanrader! De bediening was zeer vriendelijk en zorgden oa ook voor een fijne sfeer. Hier komen we zeker terug.

Meer ervaringen en beoordelingen zien van restaurants in Leiden? Kijk dan eens bij:

Japans eten: niet alleen heerlijk eten

Bij iedere Japanner in Nederland zie je altijd wel bekende sushi. Elk Japans restaurant in de omgeving van Leiden zal sushi in de aanbieding hebben.

Maar de traditionele Japanse menu's die je in de meer gespecialiseerde Japanse restaurants van Leiden ontdekt zijn minstens net zo lekker.

De meest gebruikte ingrediënten zijn o.a. soja, vlees (o.a. kip en wakgyu vlees), vis en uiteraard veel rijst - onder meer in sushi en noodles. Berucht zijn de scherpe wasabisauzen. Daarnaast wordt in Japan heel veel taugé geconsumeerd. Veel gerechten in Japan worden ook rauw (sashimi) gegeten. Traditioneel dineren Japanners met stokjes, waartussen het eten wordt geklemd.

Ga eens daadwerkelijk Japans eten de omgeving van Leiden.

Japanse restaurants Leiden

Er zijn erg veel Japanse restaurants in Leiden. Hieronder noemen we een selectie van enkele van de betere restaurants.

 • Restaurant Roka
  Kerkstraat 45
  5701 PL Helmond
 • A-Fusion
  Zeedijk 130 hs
  1012 BC Amsterdam
 • ZIZO Lounge
  Burgemeester van Fenemaplein 2
  2042 TA Zandvoort
 • The Red Sun
  Huizerweg 3
  1261 AR Blaricum
 • Towani
  Grotestraat Centrum 26
  6301 CX Valkenburg
 • Arigato
  Grote Berg 12
  5611 KK Eindhoven
 • Tanuki
  Willem van Weldammelaan 41
  1082 KT Amsterdam
 • Zen Restaurant Lounge
  Rijksstraatweg 51
  2121 AB Bennebroek
 • Oishi Sushi
  Langstraat 121
  3771 BD Barneveld
 • Toko Pandora
  Nieuweweg 59
  2132 CL Hoofddorp

Lijst mogelijk gemaakt door eet.nu

Japanse restaurants Leiden op de kaart

Waar zijn de Japanse restaurants in Leiden? Op onderstaande kaart van Leiden en omgeving staan ze vermeld. Wijs een Japans restaurant aan en u ziet nadere informatie.

Google Map

Leiden - Restaurant in het nieuws

Levensecht schilderij Trix in de Waag
LEIDEN - Het is nog maar even wachten tot T-rex Trix – de koning der dinosauriërs – te zien is in Naturalis. Heel Leiden ...
bron: www.unity.nu
Politiek café CDA Leiden met Jos Wienen over vluchtelingen
Naast Wienen zal ook fractievoorzitter Klaas de Vries van het CDA Leiden ingaan op de opvang van vluchtelingen en statushouders in Leiden en een toelichting geven op de inbreng van de CDA-fractie is dat debat. De locatie van het politiek café is  ...
bron: www.nu.nl
Japanse helden in Museum Volkenkunde
Helden spelen een grote rol in de Japanse geschiedschrijving. Grote generaals die belangrijke veldslagen voerden en slimme krijgers die de keizer verdedigden tegen onheil of angstaanjagende, vaak mythische beesten. De populaire verhalen rondom deze  ...
bron: www.unity.nu
Laatste week tentoonstelling Japans verpakken
Het NVC organiseerde 19 augustus jl. in het Japanmuseum SieboldHuis in Leiden een inspirerende bijeenkomst over verpakken vanuit een Japans -Nederlands perspectief. Verleden, heden en toekomst passeerden de revue waarna de tentoonstelling Te  ...
bron: www.verpakkingsmanagement.nl
Restaurants onder druk door vele kortingsacties
Uit trendonderzoek van de bank blijkt dat mensen zich steeds meer laten leiden door kortingsacties. "De tendens is dat we vaker buiten de deur eten en drinken, maar de Nederlander is daar best calvinistisch in. We willen kwaliteit, maar ook een scherpe  ...
bron: nos.nl