Japans restaurant Leeuwarden - Japans genieten

Zoeken naar Japanse horeca in Leeuwarden? Op deze site geven we u de enkele van de beste Japanse adresjes in Leeuwarden. De Japanse keuken blijft genieten. Hier staat een overzicht met tips om heerlijk Japans te eten in een restaurant. Oishii!


Japans restaurant Leeuwarden
Japans restaurant Leeuwarden

Japans eten Leeuwarden 2018

Lekker uit eten in augustus of september 2018? Leeuwarden kent vele gelegenheden waar je Japans kunt eten.

Ervaringsdeskundigen over Japans eten in Leeuwarden

Hieronder enkele actuele ervaringen van één van de bekende Japanse restaurants in Leeuwarden. Dit wordt gezegd over Japans restaurant Okydo (gemiddelde beoordeling: 9.9) in Leeuwarden:

 • (Cijfer: 10) Verrassend lekker! Voor het eerst ben ik bij een all you can eat waar je naast de Japanse gerechten ook nog Vietnamese kunnen nemen. De sushirijst was precies goed qua smaak&formaat en de rolllen waren uitstekend gepresenteerd. Nog verrassender toen ik de mini pho soep bestelde, het was beter dan mijn verwachting. De service was uitstekend, vrolijk en behulpzaam personelen. Kortom, Okydo is een gezellig plek te gaan.
 • (Cijfer: 10) Afgelopen vrijdag heb ik hier lekker gegeten met de familie. De kids hebben ook genoten van de ruime keuzes die er zijn, vooral de heerlijke loempiaatjes, aardappelkoekjes en de gebakken bananen waren een klassieker! Top service, betaalbare prijs en zeker voor herhaling vatbaar.
 • (Cijfer: 10) Het eten was uniek vergeleken met andere all you can eat restaurants. De Vietnamese gerechten zijn echt een aanrader! De bediening was zeer vriendelijk en zorgden oa ook voor een fijne sfeer. Hier komen we zeker terug.
 • (Cijfer: 10) Heerlijk gegeteh en super aardige bediening.

Meer ervaringen en beoordelingen zien van restaurants in Leeuwarden? Kijk dan eens bij:

Japans: niet alleen eten

Bij de Japanner proef je altijd wel bekende sushi. Elk Japans restaurant in de omgeving van Leeuwarden zal diverse soorten sushi in de aanbieding hebben.

Maar de oorspronkelijke Japanse gerechten die je in de meer verfijnde Japanse restaurants vindt zijn minstens net zo lekker.

De meest gebruikte ingrediënten in Japanse gerechten zijn o.a. sojasaus, vlees), vis en uiteraard rijst en noodles. Berucht zijn de scherpe wasabi kruiden. Veel gerechten in Japan worden rauw (sashimi) gegeten. Traditioneel dineren Japanners met stokjes, waartussen het eten wordt geklemd.

Ga eens daadwerkelijk Japans eten Leeuwarden. Je zult versteld staan.

Japanse restaurants in Leeuwarden

Er zijn vele Japanse restaurants in Leeuwarden. Hieronder noemen we enkele aanraders.

 • Xie Xie
  Rijksweg 29
  5391 LJ Nuland
 • Restaurant Roka
  Kerkstraat 45
  5701 PL Helmond
 • Wok Royal Palace
  Minervaweg 4-8
  2624 BZ Delft
 • Sushi Toku
  Hertogstraat 8
  6511 SB Nijmegen
 • Towani
  Grotestraat Centrum 26
  6301 CX Valkenburg
 • Restaurant Hana
  Houtzaagmolen 87-92
  2986 GE Ridderkerk
 • Paradijs
  Bredaseweg 127
  4904 SB Oosterhout
 • Mikaku
  Haarlemmerstraat 2
  2181 HC Hillegom
 • Kota Radja
  Molenstraat 39
  5421 KD Gemert
 • Oishi Sushi
  Langstraat 121
  3771 BD Barneveld

Lijst mogelijk gemaakt door eet.nu

Japanse restaurants Leeuwarden op de kaart

Waar zijn de Japanse restaurants in Leeuwarden? Op onderstaande kaart van Leeuwarden en omgeving staan ze vermeld. Wijs een Japans restaurant aan en u ziet nadere informatie.

Google Map

Leeuwarden - Japanse restaurants in het nieuws

Dit werk doen robots in de toekomst
Een Japanse ondernemer dacht daar anders over. Vorig jaar opende hij een hotel waar alleen maar robots ... Voor de zomer had het Oranjehotel in Leeuwarden ook een middag een robotreceptionist. Hij neemt niet de plaats in van menselijk personeel,  ...
bron: www.lc.nl
'Ziekenhuizen steeds vaker doelwit ransomware-aanvallen'
Dat staat in een rapport van cyberveiligheidsfirma McAfee Labs (pdf). Bedrijven in de gezondheidssector vertrouwen vaak op verouderde apparatuur met verouderde beveiliging. Dat maakt ze tot een doelwit voor cybercriminelen. "Voor criminelen zijn  ...
bron: www.nu.nl
Kostbare schilderijen na 17 jaar teruggevonden in Leeuwarden
Schilderij 'Café-interieur- restaurant ' van Isaac Israëls. FOTO POLITIE Schilderij 'Paarden in ... Bij toeval heeft de politie twee kostbare schilderijen van Isaac Israëls en Wouterus Verschuur terug gevonden in Leeuwarden . Deze zijn in 1999 gestolen ...
bron: www.lc.nl
Doorloper | Meer veiligheid en een beter zorgbeleid
LEEUWARDEN – Erik Stok (45) wilde vroeger brandweerman worden maar kwam uiteindelijk terecht in de revalidatietechniek. Daarnaast is hij ... Toen mijn vriendin samen met mijn zoon in het ' Japans ' examenstof van karate begon op te lezen. En dat ik  ...
bron: www.dehuisaanhuis.nl
Pop up-restaurant in Museum Dokkum
Het admiraliteitsgebouw van Museum Dokkum wordt tijdens de Admiraliteitsdagen op zaterdag 3 september voor heel even gebruikt als restaurant . In de zaal waar normaal gesproken de wisselexposities te zien zijn, krijgen de gasten een zesgangendiner  ...
bron: www.lc.nl