Japans restaurant Hilversum - Genieten op z'n Japans

Op zoek naar Japanse horeca in Hilversum? Op deze website vindt u wat u zoekt. Japanse dineren is altijd lekker genieten. En in Hilversum kunt u terecht. Hieronder is een overzicht van suggesties om overheerlijk Japans te dineren in een Japans restaurant. Geniet ervan!


Japans restaurant Hilversum
Japans restaurant Hilversum

Japans eten Hilversum 2018

Hilversum kent vele Japanse eetgelegenheden.

Fijnproevers over Japans uiteten in Hilversum

Hieronder diverse actuele ervaringen van één van de Japanse restaurants in Hilversum.

Deze reacties ontvingen we over Japans restaurant Okydo (beoordeling: 9.9) in Hilversum:

 • (Cijfer: 10) Heerlijk gegeteh en super aardige bediening.
 • (Cijfer: 10) Afgelopen vrijdag heb ik hier lekker gegeten met de familie. De kids hebben ook genoten van de ruime keuzes die er zijn, vooral de heerlijke loempiaatjes, aardappelkoekjes en de gebakken bananen waren een klassieker! Top service, betaalbare prijs en zeker voor herhaling vatbaar.
 • (Cijfer: 10) Het eten was uniek vergeleken met andere all you can eat restaurants. De Vietnamese gerechten zijn echt een aanrader! De bediening was zeer vriendelijk en zorgden oa ook voor een fijne sfeer. Hier komen we zeker terug.
 • (Cijfer: 10) Verrassend lekker! Voor het eerst ben ik bij een all you can eat waar je naast de Japanse gerechten ook nog Vietnamese kunnen nemen. De sushirijst was precies goed qua smaak&formaat en de rolllen waren uitstekend gepresenteerd. Nog verrassender toen ik de mini pho soep bestelde, het was beter dan mijn verwachting. De service was uitstekend, vrolijk en behulpzaam personelen. Kortom, Okydo is een gezellig plek te gaan.

Meer ervaringen en beoordelingen zien van restaurants in Hilversum? Kijk dan eens bij:

Japans is meer dan alleen lekker eten

Bij iedere Japanner vind je altijd wel bekende de sushi-gerechten. Elk Japans restaurant in de omgeving van Hilversum zal sushi aanbieden.Maar de traditionele Japanse menu's die je in de meer gespecialiseerde Japanse restaurants ziet zijn minstens net zo lekker.

De meest gebruikte ingrediënten in Japanzijn o.a. sojasaus, vlees (o.a. wakgyu vlees), vis en veel rijst en noodles. Berucht zijn de groene wasabi kruiden. Veel gerechten in Japan worden ook rauw (sashimi) gegeten. Vanoudsher eten Japanners met stokjes (chopsticks)waarmee het eten naar de mond wordt gebracht.

Neem eens de tijd, en ga eens daadwerkelijk Japans eten Hilversum. Je zult versteld staan.

Japans restaurant in Hilversum

Er zijn vele Japanse restaurants in Hilversum. Hieronder noemen we enkele aanraders.

 • Arigato
  Grote Berg 12
  5611 KK Eindhoven
 • Restaurant Hana
  Houtzaagmolen 87-92
  2986 GE Ridderkerk
 • Mikaku
  Haarlemmerstraat 2
  2181 HC Hillegom
 • Kwartelenmarkt 11
  Kwartelenmarkt 11
  5911 HZ Venlo
 • A-Fusion
  Zeedijk 130 hs
  1012 BC Amsterdam
 • Ichi Ban
  Beestenmarkt 10
  2312 CC Leiden
 • IZAKAYA
  Albert Cuypstraat 2-6
  1072 CT Amsterdam
 • Sing Sheng
  Bentheimerstraat 42
  7587 NH De Lutte
 • YUGO
  Rijksstraatweg 158
  9752 BN Haren
 • Xie Xie
  Rijksweg 29
  5391 LJ Nuland

Lijst mogelijk gemaakt door eet.nu

Japanse restaurants Hilversum op de kaart

Waar zijn de Japanse restaurants in Hilversum? Op onderstaande kaart van Hilversum en omgeving staan ze vermeld. Wijs een Japans restaurant aan en u ziet nadere informatie.

Google Map

Hilversum - Japanse restaurants in het nieuws

Inleiding over suikerspin bij opening expositie 5 kunstenaars in ABC-gebouw ...
Zij is een groot bewonderaar van de Japanse en Chinese kunst en met een knipoog naar deze tradities ontwikkelde zij een geheel eigen stijl. Nelly van der Knaap (Utrecht) ... Hanneke Siemer ( Hilversum ) - wandwerk, textiel, keramiek: Is gespecialiseerd ...
bron: dedrontenaar.nl
HILVERSUM - Demonstraties, vechtsporten, een expositie en een Go-toernooi ...
Het is Japan dat de klok slaat zondag in de botanische tuin aan de Van der Lindenlaan 125. De Japanse activiteiten in Pinetum Blijdenstein vinden plaats in het kader van de herdenking van Philip von Siebold, die vele Japanse planten naar Nederland ...
bron: www.hilversumsnieuws.nl
Koffie Top 100 2016 nummer 24: Rex, Hilversum
Is het een club? Een restaurant ? Een bar? Nou ja, Rex is alle drie. En dan gevestigd in een oude bioscoop, en dat zie je. In de strook op de gevel waar vroeger de nieuwste film werd aangekondigd, staat in steekletters: 'Coffee is always a good idea ...
bron: www.missethoreca.nl
Rudolph van Veen naar Dinnershow Pandora
Restaurant . Rudolph van Veen krijgt de culinaire regie van dinnershow Pandora in Studio21 in Hilversum . Van Veen start op 10 september. Tijdens een show krijgen maximaal 900 gasten een drie- of viergangendiner. Rudolph van Veen naar Dinnershow  ...
bron: www.missethoreca.nl
'Van der Valk is op tijd wakker geworden'
Vijf tafels naar links buigt een vrouw zich over een sudoku-puzzel. Er heerst deze ochtend rond de klok van half negen een serene rust in AC- restaurant Zevenaar, gelegen vlak naast de snelweg A12, enkele kilometers verwijderd van Grenz├╝bergang Elten.
bron: fd.nl