Japans restaurant Haarlem - Heerlijk eten

Zoeken naar de betere Japanse restaurants in Haarlem? Dan bent u aan het juiste adres. Japans eten is altijd overheerlijk. Op deze pagina van Japans Restaurant .info staat een overzicht met tips om heerlijk Japans te dineren in een restaurant in Haarlem. Smakelijk eten!


Japans restaurant Haarlem
Japans restaurant Haarlem

Japans eten in Haarlem 2019

Haarlem kent meerdere Japanse eetgelegenheden.

Fijnproevers over Japans eten in Haarlem

Hieronder diverse actuele beoordelingen van één van de Japanse restaurants in Haarlem.

Dit zeggen klanten over Japans restaurant Ramen Brothers (beoordeling: 9.2) in Haarlem:

 • (Cijfer: 9.5) Ons eerste kennismaking met de Ramen Brothers was ook meteen een hele prettige kennismaking. De ramen is heerlijk, voldoende variatie en met een glutenvrije optie (heel fijn!). We komen zeker terug!
 • (Cijfer: 10) Wij hebben hier zojuist (onverwachts) gegeten en wat was het heerlijk! Wij hadden de chicken ramen (grote & kleine portie) en die smaakte niet alleen fantastisch, maar zag er ook nog es heel stylish uit. De jongens van de bediening waren erg aardig en snel. 1E Ramen restaurant van Haarlem, een aanrader!
 • (Cijfer: 10) Toen we binnenkwamen rook het al heerlijk en we zijn vervolgens niet teleurgesteld. De vegetarische gyoza’s zijn echt heel lekker, vooral het sausje. De noodle soep subliem; gebalanceerde smaken en bites. Het gemarineerde ei is verrukkelijk. Het is niet duur en erg vriendelijke bediening. We komen zeker terug!
 • (Cijfer: 9.9) Leuk nieuw restaurant! Goede kwaliteit Ramen. Veel meer smaak dan in hetzelfde type restaurants in Amsterdam. Informele sfeer. Aanwinst voor de stad!
 • (Cijfer: 10) Heerlijk gegeten… personeel erg vriendelijk! Zeker vaker daar eten! En Qua prijs betaalbaar… Houden zo Ramen Brothers! Een aanrader!
 • (Cijfer: 9.8) Super lekker authentiek eten, wij komen hier heel graag! Veel beter dan de meeste andere ramententjes. Enige verbeterpuntje is dat je kleding en jas nog een dag of 2 naar het restaurant ruikt. En dan krijg je trek in meer… ;)

Meer ervaringen en beoordelingen zien van restaurants in Haarlem? Kijk dan eens bij:

Japans: niet alleen lekker eten

Bij iedere Japanner vind je altijd wel beroemde sushi. Elk Japans restaurant in Haarlem zal dan ook sushi op de kaart hebben staan.

Maar de daadwerkelijke Japanse menu's die je in de meer verfijnde Japanse restaurants van Haarlem vindt zijn minstens net zo lekker.

De meest gebruikte ingrediënten zijn o.a. sojasaus, vlees), vis en rijst - onder meer in sushi en noodles. Beroemd zijn de scherpe groene wasabi kruiden. Daarnaast wordt in Japan heel veel taugé geconsumeerd. Heerlijke bereidingstechnieken zijn onder meertempura (gefrituurd), teppanyaki (op ijzeren plaat gebakken) en teriyaki (gesneden vlees of vis gebakken in sojasaus). Veel gerechten in Japan worden rauw (sashimi) gegeten. Het bekendste Japanse drankje is sake die wordt gemaakt van rijst. Vanoudsher eten Japanners met stokjes, waartussen het eten wordt geklemd.Ga eens origineel Japans eten bij een van de Japanse restaurants in Haarlem.Je weet niet wat je proeft!

Japans restaurant in Haarlem

Er zijn diverse Japanse restaurants in Haarlem. Hieronder noemen we enkele van de betere restaurants.

 • Konomi
  Paarlaarsteeg 7
  2011 TA Haarlem
 • Ramen Brothers
  Nassaustraat 13
  2011 PH Haarlem
 • Tapas Japas
  Tappersweg 49e
  2031 ET Haarlem
 • Maita
  Lange Veerstraat 45
  2011 DA Haarlem
 • NO Sushi
  Grote Markt 6
  2011 RD Haarlem
 • Nagoya
  Spaarne 48
  2011 CK Haarlem
 • Sumo 1
  Oude Groenmarkt 14-16
  2011 HE Haarlem
 • Sushi Chef Noord
  Jan Gijzenkade 179
  2025 MA Haarlem
 • Sushi Chef
  Gasthuisstraat 46
  2011 XP Haarlem
 • Kaneda
  Houtplein 34
  2012 DH Haarlem

Lijst mogelijk gemaakt door eet.nu

Japanse restaurants Haarlem op de kaart

Waar zijn de Japanse restaurants in Haarlem? Op onderstaande kaart van Haarlem en omgeving staan ze vermeld. Wijs een Japans restaurant aan en u ziet nadere informatie.

Google Map

Haarlem - Horeca in het nieuws

Bijna helft van Nederlandse gemeenten meldde dit jaar datalek
Sinds de invoering van de meldplicht datalekken begin dit jaar hebben 172 van de 390 Nederlandse gemeenten (44 procent) bij de Autoriteit Persoonsgegevens (AP) melding gemaakt van een datalek. Sinds 1 januari 2016 is de meldplicht datalekken van  ...
bron: www.nu.nl
Top 5 restaurants Haarlem
Restaurant In 't Goede Uur is een van de oudste restaurants die Haarlem rijk is. Sinds jaar en dag staat dit culinaire baken bekend om de fantastische kaas/wijn-combinaties. Of u nou wild wordt van Franse kaas of dat het water u juist in de mond loopt ...
bron: www.plusonline.nl
Prijzen vernieuwde Mazda 6
Onlangs stelde Mazda de vooral onderhuids vernieuwde 6 aan het publiek voor. Vandaag zijn de nieuwe prijzen vastgesteld. Bij Mazda staat de vernieuwde 6 vanaf 29.490 euro mee op de prijslijst.. Voor dat geld krijg je de Skyactiv-G benzinevariant met ...
bron: www.nu.nl
Restaurant in Roermond verwoest door brand
De brand brak rond 6.45 uur uit in de keuken. De brandweer probeerde het pand nog te redden, maar kon niet voorkomen dat het vuur oversloeg naar de rest van het restaurant . Er zijn geen gewonden gevallen. Er kwam bij de brand veel rook vrij.
bron: www.nu.nl
Europese beurzen openen handelsdag met kleine min
2 uur geleden Beurs Nikkei sluit handelsdag met winst De aandelenbeurs in Japan is vrijdag met winst gesloten. Beleggers putten moed uit de hogere slotstanden in de Verenigde Staten, waar de vrees voor een snelle renteverhoging de afgelopen dagen  ...
bron: www.nu.nl