Japans restaurant Haarlem - Heerlijk eten

Zoeken naar de betere Japanse restaurants in Haarlem? Dan bent u aan het juiste adres. Japans eten is altijd overheerlijk. Op deze pagina van Japans Restaurant .info staat een overzicht met tips om heerlijk Japans te dineren in een restaurant in Haarlem. Smakelijk eten!


Japans restaurant Haarlem
Japans restaurant Haarlem

Japans eten in Haarlem 2018

Haarlem kent vele Japanse eetgelegenheden.

Fijnproevers over Japans eten in Haarlem

Hieronder diverse actuele beoordelingen van één van de Japanse restaurants in Haarlem.

Dit zeggen klanten over Japans restaurant Okydo (beoordeling: 9.9) in Haarlem:

 • (Cijfer: 10) Heerlijk gegeteh en super aardige bediening.
 • (Cijfer: 10) Het eten was uniek vergeleken met andere all you can eat restaurants. De Vietnamese gerechten zijn echt een aanrader! De bediening was zeer vriendelijk en zorgden oa ook voor een fijne sfeer. Hier komen we zeker terug.

Meer ervaringen en beoordelingen zien van restaurants in Haarlem? Kijk dan eens bij:

Japans: niet alleen lekker eten

Bij iedere Japanner vind je altijd wel beroemde sushi. Elk Japans restaurant in Haarlem zal dan ook sushi op de kaart hebben staan.

Maar de daadwerkelijke Japanse menu's die je in de meer verfijnde Japanse restaurants van Haarlem vindt zijn minstens net zo lekker.

De meest gebruikte ingrediënten zijn o.a. sojasaus, vlees), vis en rijst - onder meer in sushi en noodles. Beroemd zijn de scherpe groene wasabi kruiden. Daarnaast wordt in Japan heel veel taugé geconsumeerd. Heerlijke bereidingstechnieken zijn onder meertempura (gefrituurd), teppanyaki (op ijzeren plaat gebakken) en teriyaki (gesneden vlees of vis gebakken in sojasaus). Veel gerechten in Japan worden rauw (sashimi) gegeten. Het bekendste Japanse drankje is sake die wordt gemaakt van rijst. Vanoudsher eten Japanners met stokjes, waartussen het eten wordt geklemd.Ga eens origineel Japans eten bij een van de Japanse restaurants in Haarlem.Je weet niet wat je proeft!

Japans restaurant in Haarlem

Er zijn erg veel Japanse restaurants in Haarlem. Hieronder noemen we enkele van de betere restaurants.

 • Tanuki
  Willem van Weldammelaan 41
  1082 KT Amsterdam
 • Wok Royal Palace
  Minervaweg 4-8
  2624 BZ Delft
 • Okydo
  Stationsweg 20
  1404 AN Bussum
 • IZAKAYA
  Albert Cuypstraat 2-6
  1072 CT Amsterdam
 • Kwartelenmarkt 11
  Kwartelenmarkt 11
  5911 HZ Venlo
 • The Red Sun
  Huizerweg 3
  1261 AR Blaricum
 • Sushi Toku
  Hertogstraat 8
  6511 SB Nijmegen
 • Zen Restaurant Lounge
  Rijksstraatweg 51
  2121 AB Bennebroek
 • ZIZO Lounge
  Burgemeester van Fenemaplein 2
  2042 TA Zandvoort
 • Toko Pandora
  Nieuweweg 59
  2132 CL Hoofddorp

Lijst mogelijk gemaakt door eet.nu

Japanse restaurants Haarlem op de kaart

Waar zijn de Japanse restaurants in Haarlem? Op onderstaande kaart van Haarlem en omgeving staan ze vermeld. Wijs een Japans restaurant aan en u ziet nadere informatie.

Google Map

Haarlem - Horeca in het nieuws

Bijna helft van Nederlandse gemeenten meldde dit jaar datalek
Sinds de invoering van de meldplicht datalekken begin dit jaar hebben 172 van de 390 Nederlandse gemeenten (44 procent) bij de Autoriteit Persoonsgegevens (AP) melding gemaakt van een datalek. Sinds 1 januari 2016 is de meldplicht datalekken van  ...
bron: www.nu.nl
Top 5 restaurants Haarlem
Restaurant In 't Goede Uur is een van de oudste restaurants die Haarlem rijk is. Sinds jaar en dag staat dit culinaire baken bekend om de fantastische kaas/wijn-combinaties. Of u nou wild wordt van Franse kaas of dat het water u juist in de mond loopt ...
bron: www.plusonline.nl
Prijzen vernieuwde Mazda 6
Onlangs stelde Mazda de vooral onderhuids vernieuwde 6 aan het publiek voor. Vandaag zijn de nieuwe prijzen vastgesteld. Bij Mazda staat de vernieuwde 6 vanaf 29.490 euro mee op de prijslijst.. Voor dat geld krijg je de Skyactiv-G benzinevariant met ...
bron: www.nu.nl
Restaurant in Roermond verwoest door brand
De brand brak rond 6.45 uur uit in de keuken. De brandweer probeerde het pand nog te redden, maar kon niet voorkomen dat het vuur oversloeg naar de rest van het restaurant . Er zijn geen gewonden gevallen. Er kwam bij de brand veel rook vrij.
bron: www.nu.nl
Europese beurzen openen handelsdag met kleine min
2 uur geleden Beurs Nikkei sluit handelsdag met winst De aandelenbeurs in Japan is vrijdag met winst gesloten. Beleggers putten moed uit de hogere slotstanden in de Verenigde Staten, waar de vrees voor een snelle renteverhoging de afgelopen dagen  ...
bron: www.nu.nl