Japans restaurant Enschede - Japan in Nederland

Mensen uit Nederland denken bij een Japans restaurant snel aan sushi. Alleen een Japanse maaltijd is zo veel meer. Het geheim van de Japanse keuken is pure smaken. Daarnaast houden de Japanners van een verzorgde presentatie van een gerecht. We kennen ook voortreffelijke orientaalse restaurants waar u heerlijk relaxt kunt smikkelen van Japans gerechten. Op zoek naar Japanse restaurants in Enschede? Op deze site bieden we u de betere Japanse adresjes in Enschede. Iedereen die ooit Japanse gerechten geproefd heeft, weet het al: Japans eten blijft altijd genieten. In Enschede kunt u wat dat betreft uitstekend terecht. Hieronder vindt u een lijst te vinden van ideeen om echt Japans te genieten. Smakelijk eten!


Japans restaurant Enschede
Japans restaurant Enschede

Japans eten Enschede 2018

Lekker uit eten in mei ? Enschede kent vele Japanse restaurants.

Wat zeggen klanten over de Japanse keuken in Enschede

Hieronder enkele actuele ervaringen van één van de Japanse restaurants in Enschede. Dit wordt gezegd over Japans restaurant Okydo (gemiddelde beoordeling: 9.9) in Enschede:

 • (Cijfer: 10) Heerlijk gegeteh en super aardige bediening.
 • (Cijfer: 10) Het eten was uniek vergeleken met andere all you can eat restaurants. De Vietnamese gerechten zijn echt een aanrader! De bediening was zeer vriendelijk en zorgden oa ook voor een fijne sfeer. Hier komen we zeker terug.

Meer ervaringen en beoordelingen zien van restaurants in Enschede? Kijk dan eens bij:

Japans is meer dan eten

Bij de Japanner zie je altijd wel beroemde sushi. Elk Japans restaurant in Enschede zal sushi op de kaart hebben staan.

Maar de traditionele Japanse gerechten zijn minstens net zo lekker.

De meest gebruikte ingrediënten zijn o.a. sojasaus, vlees (o.a. wakgyu vlees), vis en veel rijst - onder meer in sushi en noodles. Berucht zijn de wasabisauzen. Veel gerechten in Japan worden rauw (sashimi) gegeten. Het bekendste Japanse drankje is sake die wordt gemaakt van rijst en daarom ook wel rijstwijn of rijstewijn genaamd. Traditioneel dineren Japanners met stokjes in plaats van met mes of vork.

Neem eens de tijd, en ga eens oorspronkelijk Japans eten bij een van de Japanse restaurants in de omgeving van Enschede.

Japans restaurant Enschede

Er zijn erg veel Japanse restaurants in Enschede. Hieronder noemen we een selectie van enkele van de betere restaurants.

 • Eethuis A Kong
  Wagenaarstraat 64
  1093 CV Amsterdam
 • Arigato
  Grote Berg 12
  5611 KK Eindhoven
 • Mikaku
  Haarlemmerstraat 2
  2181 HC Hillegom
 • TapAsia
  Maandereind 109
  6711 AB Ede
 • YUGO
  Rijksstraatweg 158
  9752 BN Haren
 • Oishi Sushi
  Langstraat 121
  3771 BD Barneveld
 • The Red Sun
  Huizerweg 3
  1261 AR Blaricum
 • Sushi Toku
  Hertogstraat 8
  6511 SB Nijmegen
 • Xie Xie
  Rijksweg 29
  5391 LJ Nuland
 • Towani
  Grotestraat Centrum 26
  6301 CX Valkenburg

Lijst mogelijk gemaakt door eet.nu

Japanse restaurants Enschede op de kaart

Waar zijn de Japanse restaurants in Enschede? Op onderstaande kaart van Enschede en omgeving staan ze vermeld. Wijs een Japans restaurant aan en u ziet nadere informatie.

Google Map

Enschede - Restaurants in het nieuws

Restaurant Gusto! in Enschede sluit de deuren
Als oorzaak noemt Gusto! de slechte zomer van de afgelopen maanden, waardoor ze niet meer de tijd en middelen hebben om het nieuwe concept van het restaurant te realiseren. Eerder werd bekend dat door de overlast van drugsdealers de horeca op het  ...
bron: www.tubantia.nl
Enschede krijgt foodhall met startende horeca-ondernemers
Enschede krijgt volgend najaar een foodhal. Jarno Bruggeman en Erik Wooldrik van Twente Events zijn de initiatiefnemers. De Twentsche Foodhal zoals het concept gaat heten, wordt ingericht in de Enschedese Performance Factory. De initiatiefnemers  ...
bron: www.missethoreca.nl
Opinie | Wordt 15 augustus ooit net zo belangrijk als 4 en 5 mei?
De Japanse overgave wordt beschouwd als het feitelijke einde van de Tweede Wereldoorlog, maar dat gold niet voor Indiƫ. ...
bron: www.tubantia.nl
Grieks restaurant en 5 andere Twentse bedrijven failliet
ENSCHEDE /ALMELO. Het Griekse restaurant Sirtaki in Enschede is door de Almelose rechtbank failliet verklaard. De zaak begon in 1984 aan de Marktstraat maar is al ruim tien jaar gevestigd aan de Walstraat in Enschede . Curator is mr. Luttikhuis.
bron: www.tubantia.nl
Nederlands-Indische pionier halfgeleiderindustrie Arthur del Prado overleden
Del Prado heeft in de Tweede Wereldoorlog een tijd in een Japans concentratiekamp vastgezeten. Na zijn bevrijding verhuisde hij naar Nederland, waarna hij HTS Chemie studeerde in Enschede , economie in Amsterdam en een tijd bedrijfskunde aan Harvard ...
bron: tweakers.net