Japans restaurant Emmen - Japans eten in Nederland

Mensen uit Nederland denken bij een Japans dineren geregeld aan sushi. Echter een Japanse maaltijd is zo veel meer. Het geheim van de Japanse keuken is pure smaken. Bovendien houden Japanners van een verzorgde presentatie van een gerecht. Bekende Japanse gerechten zijn sushi, kip teritayki en tempura.We hebben ook voortreffelijke Japanse horeca waar u heerlijk relaxt kunt smikkelen van Japans eten. Op zoek naar Japans genieten in Emmen? Dan bent u hier op het juiste adres. Iedereen die ooit echt Japanse gerechten gegeten heeft, weet: Eten uit Japan blijft altijd lekker genieten. In Emmen kunt u wat dat betreft terecht. Op deze pagina staat een lijst opgenomen met suggesties om overheerlijk Japans te dineren in een restaurant in Emmen of omgeving. Oishii!


Japans restaurant Emmen
Japans restaurant Emmen

Japans eten Emmen 2019

Emmen zijn enkele Japanse eetgelegenheden.

Wat zeggen ervaringsdeskundigen over de Japanse keuken in Emmen

Hieronder enkele actuele ervaringen van één van de Japanse restaurants in Emmen.

Deze reacties ontvingen we over Japans restaurant Suwa (gemiddelde beoordeling: 7.4) in Emmen:

  • (Cijfer: 9.7) Heerlijk gegeten bij Suwa. Vriendelijk personeel. Zeker voor herhaling vatbaar.
  • (Cijfer: 8) Ik kan mij niet vinden in de voorgaande soms slechte recencies. Prima bediening. Niet lang wachten. Eten was lekker, ik vond het schoon.
  • (Cijfer: 7) Wat een aanfluiting die bediening sjonge jonge. Het eten is heerlijk maar dat is het enige wat positief is. Je mag 5 rondes 5 items pp kiezen. Wij waren met zn 3tjes, wij hebben alle rondes of onze bestelling niet gehad of deel ervan of bestellingen van andere tafels. Drinken die wij bestelde kregen wij niet iedere keer maar werd wel op de rekening gezet. Ook moesten wij dus iedere ronde vragen naar het eten wat er nog niet was en drinken moesten wij bijna om smeken. Er waren meer mensen die hun beklacht deden maar " sorry" kon er niet vanaf. Nu lees ik veel vaker slechte reviews maar had niet verwacht dat het op drukke avonden zo slecht was Ik ben hier vaker geweest en ze zijn nooit foutloos maar dit was zo slecht dat wij hier niet meer naartoe gaan.

Meer ervaringen en beoordelingen zien van restaurants in Emmen? Kijk dan eens bij:

Japans eten: veel meer dan alleen lekker eten

Bij de Japanner in Nederland vind je altijd wel bekende sushi. Elk Japans restaurant in de omgeving van Emmen zal diverse soorten sushi aanbieden.Maar de oorspronkelijke Japanse menu's die je in de meer verfijnde Japanse restaurants proeft zijn minstens net zo lekker.

De meest gebruikte ingrediënten in Japans eten zijn o.a. sojasaus, vlees), vis en uiteraard rijst en noodles. Beroemd zijn de groene wasabi specerijen. Daarnaast wordt in Japan heel veel taugé geconsumeerd. Veel gerechten in Japan worden ook rauw (sashimi) gegeten. Traditioneel dineren Japanners met stokjes (chopsticks) in plaats van met mes of vorkwaarmee het eten naar de mond wordt gebracht.Neem eens de tijd, en ga eens oorspronkelijk Japans eten Emmen. Je zult versteld staan.

Japans restaurant in Emmen

Er zijn niet veel Japanse restaurants in Emmen. Hieronder noemen we een selectie van enkele van deze restaurants.

  • Suwa
    Westeind 68
    7811 ME Emmen

Lijst mogelijk gemaakt door eet.nu

Japanse restaurants Emmen op de kaart

Waar zijn de Japanse restaurants in Emmen? Op onderstaande kaart van Emmen en omgeving staan ze vermeld. Wijs een Japans restaurant aan en u ziet nadere informatie.

Google Map

Emmen - Horeca in het nieuws

Emmenaren praten mee over toekomst Emmen Centrum
Emmen - Hoe zorgen we er samen voor dat Emmen ook in de toekomst een bruisende stad blijft? Hoe ziet het winkelgebied er dan uit? De toekomst van Emmen Centrum staat dinsdag 4 oktober centraal tijdens een bijeenkomst in de Grote Kerk van Emmen .
bron: www.emmen.nu
Filmhuis Emmen draait prijswinnaar Goodbye van Daan Alberts
Emmen - Voorafgaand aan de vertoning van The Red Turtle van Michael Dudok de Wit draait Filmhuis Emmen Goodbye van student/filmmaker Daan Alberts uit Assen. The Red Turtle is te zien op maandag 3 oktober (20.15 uur) en woensdag 5 oktober (19.0  ...
bron: www.emmen.nu
Sporters gehuldigd in Dongen
In de leeftijdscategorie 13 tot 18 jaar won bij de jongens Thomas Pijnenburg, beoefenaar van de Japanse vechtkunst nunchaku-do. Paardrijdster Amber Rommelse won bij de meisjes voor het onderdeel reining/western rijden. De prijs voor het meest ...
bron: www.bndestem.nl
Ingo Leth viert 25 jaar Memories
Hoewel het voor Cosar niet eenvoudig is om vijftig jaar in 35 beelden te omvatten, is het voor Leth ook bepaald geen peulenschil om een selectie te maken van het eigen werk. Neem alleen de verschillende stijlen die Leth – liefhebber van de Japanse ...
bron: www.zuidoosthoeker.nl
'Locatie past bij ons bedrijf Food Basics'
Enige jaren na de oprichting verhuisde het bedrijf met het kantoor en het laboratorium naar de Waanderweg in Emmen . Vanaf 2012 werd dat pand met een voormalig zusterbedrijf gedeeld. Inmiddels bleek een verhuizing noodzakelijk door uitbreiding van  ...
bron: www.emmen.nu