Japans restaurant Eindhoven - Geniet van de Japanse keuken

Zoeken naar de Japanse keuken in Eindhoven? Dan bent u hier op het juiste adres. De Japanse keuken blijft genieten. Op deze pagina van Japans Restaurant .info is een lijst te vinden van tips om overheerlijk Japans te genieten in Eindhoven. Oishii!


Japans restaurant Eindhoven
Japans restaurant Eindhoven

Japans eten Eindhoven 2018

Lekker uit eten in december ? Eindhoven kent vele plaatsen waar je lekker Japans kunt eten.

Ervaringsdeskundigen over Japans uiteten in Eindhoven

Hieronder enkele recente beoordelingen van één van de Japanse restaurants in Eindhoven. Dit wordt gezegd over Japans restaurant Kyoto (beoordeling: 8.7) in Eindhoven:

 • (Cijfer: 9.3) Ik heb vandaag voor het eerst Sushi gehaald, die ik in het zonnetje heb opgegeten. Het was de lekkerste Sushi die ik tot nu toe heb gegeten. Zelf nog lekkerder dan de 'Beste Sushi van Amsterdam' volgens mijn vriendin uit A'dam Zuid. Een aanrader dus.
 • (Cijfer: 9.2) Ik heb zo veel sushi in mijn leven gehad, van Amsterdam tot New York. Maar heb nog nooit betere sushi gehad dan bij Kyoto in ons eigen Eindhoven. Alles is super vers, erg lekker op smaak en divers. Dit is een a la carte restaurant en dat betekent ook een a la carte prijs ;-) Personeel is vriendelijk en behulpzaam. Soms kan de bediening wel wat sneller. Maar aan de andere kant, het is niet all you can eet fast food sushi. Reserveren in het weekend is wel een must.
 • (Cijfer: 8.2) Heerlijk eten in een gezellige setting. Duurde wel wat lang voor het eten geserveerd werd en zaten lang met lege glazen.
 • (Cijfer: 8.6) Op tijd reserveren en extra vragen of er dan ook ECHT plek is. Ze gaan er soms van uit dat mensen maar 1 uurtje komen en de tafel daarna voor iemand anders reserveren. Dit kan en mag natuurlijk niet. Zo komen andere voor verrassingen te staan. Maar verder is het echt super hier! Ruime keuze aan gerechten en erg vriendelijk personeel! Heerlijke en goed gevulde/belegde sushi en grote stukken sashimi. Specialiteit van het huis is gewoon "HEERLIJK" een echte aanrader dus! Prijs kwaliteit is gewoon en kom hier dan ook zeker terug.
 • (Cijfer: 8) Heerlijk gegeten hier. Sushi was geweldig, maar de rest was ook lekker in het verrassingsmenu. Ook de sake en de wijn waren prima. De mensen zijn goed te verstaan en communiceren ook okay. Nette tent! Hans.

Meer ervaringen en beoordelingen zien van restaurants in Eindhoven? Kijk dan eens bij:

Japans eten: niet alleen heerlijk eten

Bij iedere Japanner zie je altijd wel beroemde sushi. Elk Japans restaurant in Eindhoven zal diverse soorten sushi in de aanbieding hebben.

Maar de oorspronkelijke Japanse menu's die je in de meer verfijnde Japanse restaurants vindt zijn minstens net zo lekker.

De meest gebruikte ingrediënten zijn o.a. soja, vlees (o.a. wakgyu vlees), vis en veel rijst - onder meer in sushi en noodles. Berucht zijn de groene wasabisauzen. Bekende kooktechnieken in Japan zijn tempura (gefrituurd), teppanyaki (op ijzeren plaat gebakken) en teriyaki (gesneden vlees of vis gebakken in sojasaus). Veel gerechten in Japan worden ook rauw gegeten. Vanoudsher eten Japanners met stokjes (chopsticks)waarmee het eten naar de mond wordt gebracht.

Ga eens echt Japans eten bij een van de Japanse restaurants , die te vinden zijn in Eindhoven.

Japanse restaurants in Eindhoven

Er zijn vele Japanse restaurants in Eindhoven. Hieronder een selectie van enkele van deze restaurants.

 • Sushi Haru
  Nieuwstraat 12
  5611 DB Eindhoven
 • Soho
  Jan van Lieshoutstraat 24A
  5611 EE Eindhoven
 • Mandarin Garden
  Geldropseweg 17
  5611 SC Eindhoven
 • Kyoto
  Sint Antoniusstraat 18
  5616 RT Eindhoven
 • Sushimi
  Dommelstraat 36
  5611 CL Eindhoven
 • Sushi Tijd
  Ouverture 18
  5629 PV Eindhoven
 • Yakitori & The Sushi's
  Grote Berg 30
  5611 KK Eindhoven
 • Yokohama
  Stationsplein 11
  5611 AB Eindhoven
 • Seasons
  Catharinaplein 37
  5611 DE Eindhoven
 • Momoyama
  Geldropseweg 17
  5611 SC Eindhoven

Lijst mogelijk gemaakt door eet.nu

Japanse restaurants Eindhoven op de kaart

Waar zijn de Japanse restaurants in Eindhoven? Op onderstaande kaart van Eindhoven en omgeving staan ze vermeld. Wijs een Japans restaurant aan en u ziet nadere informatie.

Google Map

Nieuws over restaurants in Eindhoven

Nieuwe uitstraling en teamleden voor Avant-Garde Van Groeninge*
Restaurant Avant-Garde Van Groeninge in Eindhoven heeft tijdens het zomerreces een opfrisbeurt gehad. Het met één Michelinster bekroonde restaurant van Johan van Groeninge heeft voor andere kleuren gekozen en nieuwe moderne kunst. Ook zijn er  ...
bron: www.missethoreca.nl
Dure restaurants in regio laten AH spaaractie steeds vaker links liggen
Een paar jaar geleden deed bijvoorbeeld sterrenrestaurant De Treeswijkhoeve in Waalre nog mee en vorig jaar nog De Luytervelde in Eindhoven . "Het valt op dat het aantal deelnemende restaurants in dat segment afneemt", concludeert ook Rudie Faassen  ...
bron: www.ed.nl
Sergio Herman en Maarten Baas openen tijdelijk restaurant
Omroep Brabant  -
bron: www.missethoreca.nl
'Trots dat we Japans racemonster konden bijbenen': team TU/e voorlopig ...
EINDHOVEN /ADELAIDE - De zonneauto Stella Lux van het Solar Team Eindhoven kwam vrijdagochtend rond tien voor halfzes (Nederlandse tijd) als tweede over de finish van de World Solar Challenge in het Australische Adelaide. Ondanks deze tweede  ...
bron: www.omroepbrabant.nl
Tokyo Games Show: de leukste games van het Holland Paviljoen
De blauwe giraf uit Eindhoven is niet bij iedereen bekend, maar de studio timmert goed aan de weg met casual games die opvallen door de aandacht voor story telling en levendige werelden, in combinatie met leuke gameplay. De titel waarbij de Japanse   ...
bron: nl.ign.com