Japans restaurant Eindhoven - Geniet van de Japanse keuken

Zoeken naar de Japanse keuken in Eindhoven? Dan bent u hier op het juiste adres. De Japanse keuken blijft genieten. Op deze pagina van Japans Restaurant .info is een lijst te vinden van tips om overheerlijk Japans te genieten in Eindhoven. Oishii!


Japans restaurant Eindhoven
Japans restaurant Eindhoven

Japans eten Eindhoven 2019

Lekker uit eten in februari ? Eindhoven kent vele plaatsen waar je lekker Japans kunt eten.

Ervaringsdeskundigen over Japans uiteten in Eindhoven

Hieronder enkele recente beoordelingen van één van de Japanse restaurants in Eindhoven. Dit wordt gezegd over Japans restaurant Kyoto (beoordeling: 8.7) in Eindhoven:

 • (Cijfer: 10) Het eten, en daar draait het uiteindelijk om, is perfect. Ik heb sushi gegeten over de hele wereld en dit is de beste!
 • (Cijfer: 7.1) Ik kom hier al jaren en vondt het altijd top. Echter de laatste keren duurt het zo ontiegelijk lang eer je je eten op tafel krijgt. 50 min toen ik mijn eerste maki rol bediend kreeg. Als je er wat van zegt reageert de oudere vrouw in de bediening zeer onvriendelijk en groet op het einde niet eens als je weggaat. Jammer Kyoto maar jullie gaan achteruit.
 • (Cijfer: 8) Super lekker sushi, vriendelijke personeel, gezellige sfeer eten erg lekker!
 • (Cijfer: 10) Vandaag weer eens sushi gehaald. Wederom super lekker. Konstant uitstekende kwaliteit en heerlijk vers. Prijs/kwaliteit top. Ook de bediening is altijd vriendelijk. Kortom een aanrader.

Meer ervaringen en beoordelingen zien van restaurants in Eindhoven? Kijk dan eens bij:

Japans eten: niet alleen heerlijk eten

Bij iedere Japanner zie je altijd wel beroemde sushi. Elk Japans restaurant in Eindhoven zal diverse soorten sushi in de aanbieding hebben.

Maar de oorspronkelijke Japanse menu's die je in de meer verfijnde Japanse restaurants vindt zijn minstens net zo lekker.

De meest gebruikte ingrediënten zijn o.a. soja, vlees (o.a. wakgyu vlees), vis en veel rijst - onder meer in sushi en noodles. Berucht zijn de groene wasabisauzen. Bekende kooktechnieken in Japan zijn tempura (gefrituurd), teppanyaki (op ijzeren plaat gebakken) en teriyaki (gesneden vlees of vis gebakken in sojasaus). Veel gerechten in Japan worden ook rauw gegeten. Vanoudsher eten Japanners met stokjes (chopsticks)waarmee het eten naar de mond wordt gebracht.

Ga eens echt Japans eten bij een van de Japanse restaurants , die te vinden zijn in Eindhoven.

Japanse restaurants in Eindhoven

Er zijn vele Japanse restaurants in Eindhoven. Hieronder een selectie van enkele van deze restaurants.

 • Oriëntal Green House
  Aalsterweg 281
  5644 RD Eindhoven
 • Soho
  Jan van Lieshoutstraat 24A
  5611 EE Eindhoven
 • Sushi Haru
  Nieuwstraat 12
  5611 DB Eindhoven
 • Yakitori & The Sushi's
  Grote Berg 30
  5611 KK Eindhoven
 • Sushimi
  Dommelstraat 36
  5611 CL Eindhoven
 • Mandarin Garden
  Geldropseweg 17
  5611 SC Eindhoven
 • Momoyama
  Geldropseweg 17
  5611 SC Eindhoven
 • Sushi Tijd
  Ouverture 18
  5629 PV Eindhoven
 • Shoga
  Leenderweg 300
  5644 AE Eindhoven
 • Hemels
  Korianderstraat 36
  5643 AS Eindhoven

Lijst mogelijk gemaakt door eet.nu

Japanse restaurants Eindhoven op de kaart

Waar zijn de Japanse restaurants in Eindhoven? Op onderstaande kaart van Eindhoven en omgeving staan ze vermeld. Wijs een Japans restaurant aan en u ziet nadere informatie.

Google Map

Nieuws over restaurants in Eindhoven

Nieuwe uitstraling en teamleden voor Avant-Garde Van Groeninge*
Restaurant Avant-Garde Van Groeninge in Eindhoven heeft tijdens het zomerreces een opfrisbeurt gehad. Het met één Michelinster bekroonde restaurant van Johan van Groeninge heeft voor andere kleuren gekozen en nieuwe moderne kunst. Ook zijn er  ...
bron: www.missethoreca.nl
Dure restaurants in regio laten AH spaaractie steeds vaker links liggen
Een paar jaar geleden deed bijvoorbeeld sterrenrestaurant De Treeswijkhoeve in Waalre nog mee en vorig jaar nog De Luytervelde in Eindhoven . "Het valt op dat het aantal deelnemende restaurants in dat segment afneemt", concludeert ook Rudie Faassen  ...
bron: www.ed.nl
Sergio Herman en Maarten Baas openen tijdelijk restaurant
Omroep Brabant  -
bron: www.missethoreca.nl
'Trots dat we Japans racemonster konden bijbenen': team TU/e voorlopig ...
EINDHOVEN /ADELAIDE - De zonneauto Stella Lux van het Solar Team Eindhoven kwam vrijdagochtend rond tien voor halfzes (Nederlandse tijd) als tweede over de finish van de World Solar Challenge in het Australische Adelaide. Ondanks deze tweede  ...
bron: www.omroepbrabant.nl
Tokyo Games Show: de leukste games van het Holland Paviljoen
De blauwe giraf uit Eindhoven is niet bij iedereen bekend, maar de studio timmert goed aan de weg met casual games die opvallen door de aandacht voor story telling en levendige werelden, in combinatie met leuke gameplay. De titel waarbij de Japanse   ...
bron: nl.ign.com