Japans restaurant Eindhoven - Geniet van de Japanse keuken

Zoeken naar de Japanse keuken in Eindhoven? Dan bent u hier op het juiste adres. De Japanse keuken blijft genieten. Op deze pagina van Japans Restaurant .info is een lijst te vinden van tips om overheerlijk Japans te genieten in Eindhoven. Oishii!


Japans restaurant Eindhoven
Japans restaurant Eindhoven

Japans eten Eindhoven 2018

Lekker uit eten in oktober ? Eindhoven kent vele plaatsen waar je lekker Japans kunt eten.

Ervaringsdeskundigen over Japans uiteten in Eindhoven

Hieronder enkele recente beoordelingen van één van de Japanse restaurants in Eindhoven. Dit wordt gezegd over Japans restaurant Okydo (beoordeling: 9.9) in Eindhoven:

 • (Cijfer: 10) Afgelopen vrijdag heb ik hier lekker gegeten met de familie. De kids hebben ook genoten van de ruime keuzes die er zijn, vooral de heerlijke loempiaatjes, aardappelkoekjes en de gebakken bananen waren een klassieker! Top service, betaalbare prijs en zeker voor herhaling vatbaar.
 • (Cijfer: 10) Heerlijk gegeteh en super aardige bediening.
 • (Cijfer: 10) Verrassend lekker! Voor het eerst ben ik bij een all you can eat waar je naast de Japanse gerechten ook nog Vietnamese kunnen nemen. De sushirijst was precies goed qua smaak&formaat en de rolllen waren uitstekend gepresenteerd. Nog verrassender toen ik de mini pho soep bestelde, het was beter dan mijn verwachting. De service was uitstekend, vrolijk en behulpzaam personelen. Kortom, Okydo is een gezellig plek te gaan.
 • (Cijfer: 10) Het eten was uniek vergeleken met andere all you can eat restaurants. De Vietnamese gerechten zijn echt een aanrader! De bediening was zeer vriendelijk en zorgden oa ook voor een fijne sfeer. Hier komen we zeker terug.

Meer ervaringen en beoordelingen zien van restaurants in Eindhoven? Kijk dan eens bij:

Japans eten: niet alleen heerlijk eten

Bij iedere Japanner zie je altijd wel beroemde sushi. Elk Japans restaurant in Eindhoven zal diverse soorten sushi in de aanbieding hebben.

Maar de oorspronkelijke Japanse menu's die je in de meer verfijnde Japanse restaurants vindt zijn minstens net zo lekker.

De meest gebruikte ingrediënten zijn o.a. soja, vlees (o.a. wakgyu vlees), vis en veel rijst - onder meer in sushi en noodles. Berucht zijn de groene wasabisauzen. Bekende kooktechnieken in Japan zijn tempura (gefrituurd), teppanyaki (op ijzeren plaat gebakken) en teriyaki (gesneden vlees of vis gebakken in sojasaus). Veel gerechten in Japan worden ook rauw gegeten. Vanoudsher eten Japanners met stokjes (chopsticks)waarmee het eten naar de mond wordt gebracht.

Ga eens echt Japans eten bij een van de Japanse restaurants , die te vinden zijn in Eindhoven.

Japanse restaurants in Eindhoven

Er zijn vele Japanse restaurants in Eindhoven. Hieronder een selectie van enkele van deze restaurants.

 • Tanuki
  Willem van Weldammelaan 41
  1082 KT Amsterdam
 • A-Fusion
  Zeedijk 130 hs
  1012 BC Amsterdam
 • ZIZO Lounge
  Burgemeester van Fenemaplein 2
  2042 TA Zandvoort
 • Towani
  Grotestraat Centrum 26
  6301 CX Valkenburg
 • Korenbeurs Culinair
  Heerenstraat 17
  4453 AA 's-Heerenhoek
 • Paradijs
  Bredaseweg 127
  4904 SB Oosterhout
 • Ichi Ban
  Beestenmarkt 10
  2312 CC Leiden
 • Kwartelenmarkt 11
  Kwartelenmarkt 11
  5911 HZ Venlo
 • Yutakana
  Sint Jansplein 51-51 a
  5141 GS Waalwijk
 • Sushi & Zo
  Stationsplein 14
  5431 CE Cuijk

Lijst mogelijk gemaakt door eet.nu

Japanse restaurants Eindhoven op de kaart

Waar zijn de Japanse restaurants in Eindhoven? Op onderstaande kaart van Eindhoven en omgeving staan ze vermeld. Wijs een Japans restaurant aan en u ziet nadere informatie.

Google Map

Nieuws over restaurants in Eindhoven

Nieuwe uitstraling en teamleden voor Avant-Garde Van Groeninge*
Restaurant Avant-Garde Van Groeninge in Eindhoven heeft tijdens het zomerreces een opfrisbeurt gehad. Het met één Michelinster bekroonde restaurant van Johan van Groeninge heeft voor andere kleuren gekozen en nieuwe moderne kunst. Ook zijn er  ...
bron: www.missethoreca.nl
Dure restaurants in regio laten AH spaaractie steeds vaker links liggen
Een paar jaar geleden deed bijvoorbeeld sterrenrestaurant De Treeswijkhoeve in Waalre nog mee en vorig jaar nog De Luytervelde in Eindhoven . "Het valt op dat het aantal deelnemende restaurants in dat segment afneemt", concludeert ook Rudie Faassen  ...
bron: www.ed.nl
Sergio Herman en Maarten Baas openen tijdelijk restaurant
Omroep Brabant  -
bron: www.missethoreca.nl
'Trots dat we Japans racemonster konden bijbenen': team TU/e voorlopig ...
EINDHOVEN /ADELAIDE - De zonneauto Stella Lux van het Solar Team Eindhoven kwam vrijdagochtend rond tien voor halfzes (Nederlandse tijd) als tweede over de finish van de World Solar Challenge in het Australische Adelaide. Ondanks deze tweede  ...
bron: www.omroepbrabant.nl
Tokyo Games Show: de leukste games van het Holland Paviljoen
De blauwe giraf uit Eindhoven is niet bij iedereen bekend, maar de studio timmert goed aan de weg met casual games die opvallen door de aandacht voor story telling en levendige werelden, in combinatie met leuke gameplay. De titel waarbij de Japanse   ...
bron: nl.ign.com