Japans restaurant Dordrecht - Genieten op zijn Japans

Nederlanders denken bij een Japans eten vaak aan sushi. Alleen een Japans diner is zo veel meer. Het geheim van de Japanse keuken is eenvoud en pure smaken van verse ingredienten. Bovendien houden de Japanners van een mooie presentatie van een diner. Bekende Japanse gerechten zijn sushi, kip teritayki en tempura.We kennen in Nederland ook hele goede Japanse restaurants waar u heerlijk relaxt kunt smikkelen van Japans eten. Op zoek naar Japans proeven in Dordrecht? Dan zit u hier goed. Iedereen die ooit echt Japanse gerechten gegeten heeft, weet: Japanse dineren blijft altijd lekker genieten. In Dordrecht kunt u terecht. Op deze pagina staat een overzicht van ideeen om echt Japans te genieten in Dordrecht of omgeving. Oishii!


Japans restaurant Dordrecht
Japans restaurant Dordrecht

Japans eten in Dordrecht 2018

Dordrecht kent erg veel plaatsen waar je heerlijk Japans kunt eten.

Wat vertellen ervaringsdeskundigen over de Japanse keuken in Dordrecht

Hieronder enkele recente ervaringen van één van de Japanse restaurants in Dordrecht. Dit zeggen klanten over Japans restaurant Okydo (gemiddelde beoordeling: 9.9) in Dordrecht:

 • (Cijfer: 10) Heerlijk gegeteh en super aardige bediening.
 • (Cijfer: 10) Afgelopen vrijdag heb ik hier lekker gegeten met de familie. De kids hebben ook genoten van de ruime keuzes die er zijn, vooral de heerlijke loempiaatjes, aardappelkoekjes en de gebakken bananen waren een klassieker! Top service, betaalbare prijs en zeker voor herhaling vatbaar.
 • (Cijfer: 10) Het eten was uniek vergeleken met andere all you can eat restaurants. De Vietnamese gerechten zijn echt een aanrader! De bediening was zeer vriendelijk en zorgden oa ook voor een fijne sfeer. Hier komen we zeker terug.
 • (Cijfer: 10) Verrassend lekker! Voor het eerst ben ik bij een all you can eat waar je naast de Japanse gerechten ook nog Vietnamese kunnen nemen. De sushirijst was precies goed qua smaak&formaat en de rolllen waren uitstekend gepresenteerd. Nog verrassender toen ik de mini pho soep bestelde, het was beter dan mijn verwachting. De service was uitstekend, vrolijk en behulpzaam personelen. Kortom, Okydo is een gezellig plek te gaan.

Meer ervaringen en beoordelingen zien van restaurants in Dordrecht? Kijk dan eens bij:

Japans eten: niet alleen lekker eten

Bij de Japanner in Nederland vind je altijd wel bekende de sushi-gerechten. Elk Japans restaurant in de omgeving van Dordrecht zal ook diverse soorten sushi aanbieden.

Maar de oorspronkelijke Japanse gerechten zijn minstens net zo lekker.

De meest gebruikte ingrediënten in Japanse gerechten zijn o.a. soja, vlees (o.a. wakgyu vlees), vis en veel rijst - onder meer in sushi en noodles. Berucht zijn de wasabisauzen. Heerlijke kooktechnieken zijn tempura (gefrituurd) en teriyaki (gesneden vlees of vis gebakken in sojasaus). Veel gerechten in Japan worden ook rauw (sashimi) gegeten. Vanoudsher eten Japanners met stokjes.

Ga eens oorspronkelijk Japans eten Dordrecht. Je zult merken dat er echt veel meer is dan de afhaal-sushi.

Japans restaurant Dordrecht

Er zijn vele Japanse restaurants in Dordrecht. Hieronder enkele aanraders.

 • Okydo
  Stationsweg 20
  1404 AN Bussum
 • Sushi Koi
  Utrechtseweg 1k
  3811 NA Amersfoort
 • Wok Royal Palace
  Minervaweg 4-8
  2624 BZ Delft
 • Eethuis A Kong
  Wagenaarstraat 64
  1093 CV Amsterdam
 • Korenbeurs Culinair
  Heerenstraat 17
  4453 AA 's-Heerenhoek
 • A-Fusion
  Zeedijk 130 hs
  1012 BC Amsterdam
 • Zen Restaurant Lounge
  Rijksstraatweg 51
  2121 AB Bennebroek
 • Sushi Toku
  Hertogstraat 8
  6511 SB Nijmegen
 • Central Kitchen
  Nieuwstraat 1
  7411 LE Deventer
 • Tanuki
  Willem van Weldammelaan 41
  1082 KT Amsterdam

Lijst mogelijk gemaakt door eet.nu

Japanse restaurants Dordrecht op de kaart

Waar zijn de Japanse restaurants in Dordrecht? Op onderstaande kaart van Dordrecht en omgeving staan ze vermeld. Wijs een Japans restaurant aan en u ziet nadere informatie.

Google Map

Dordrecht - Horeca in het nieuws

Dordtse ouderen missen warme hap door bezuinigingen
Hij bevestigt dat andere, vaak meer mobielere ouderen, zelf een prakkie moesten zien te regelen. Bijvoorbeeld in het naastgelegen winkelcentrum Sterrenburg. ,,Het is een aantal keren voorgekomen dat het restaurant dicht bleef. We kijken naar ...
bron: www.ad.nl
Volop festiviteiten op de Dag van Nieuw Krispijn - Dordrecht.net
DORDRECHT - Op 24 september vindt het jaarlijks terugkerend wijkfeest Dag van Nieuw Krispijn plaats. Met een Braderie en een Kinderrommelmarkt op het  ...
bron: www.dordrecht.net
Bouw van Japans marineschip in 1865 vrijdagmiddag zichtbaar bij onthulling ...
DORDRECHT – Japan en Dordrecht worden vrijdagmiddag meer met elkaar verbonden. Een tijdelijke plaquette gaat herinneren aan de bouw van het grootste marineschip in Dordrecht in 1865 voor Japan . Op de plek aan het Wilgenbos was toen een  ...
bron: www.dordrecht.net
Ontmoet je striphelden in Rotterdam!
DORDRECHT - Strips! Museum voor het beeldverhaal opent op 3 september zijn deuren voor het publiek. Kom en ontmoet je striphelden in Strips! Rotterdam is de bakermat van de Nederlandse strip en om die reden is de openingsexpositie gewijd aan de  ...
bron: www.dichtbij.nl
McDonalds Dordrecht-Noord viert vijfjarig bestaan
DORDRECHT - Vijf jaar geleden werd een gloednieuw McDonald's restaurant op de Kerkeplaat 2, op De Staart, gebouwd. "we zijn begonnen met 60 nieuwe medewerkers", blikken Franchisenemer Pieter en Marijke Honing terug, "We moesten de  ...
bron: www.dordrecht.net