Japans restaurant Den Haag - Itadakimasu!

Nederlanders denken bij een Japans eten snel aan sushi. Echter Japans eten is zo veel meer. Het geheim van de Japanse keuken is pure smaken. Daarnaast houden de Japanners van een verzorgde presentatie van een maaltijd. We kennen in Nederland ook voortreffelijke Japanse restaurants waar je relaxt kunt smikkelen van Japans eten en drankjes. Op zoek naar Japans eten in Den Haag? Dan bent u op het juiste adres. Iedereen die ooit Japans gegeten heeft, vertellen we niets nieuws: Japanse dineren is altijd lekker genieten. Hier vindt u een lijst opgenomen met ideeen om heerlijk Japans te genieten in een restaurant in Den Haag of omgeving. Oishii!


Japans restaurant Den Haag
Japans restaurant Den Haag

Japans eten in Den Haag 2019

Den Haag zijn erg veel Japanse eetgelegenheden.

Wat zeggen klanten over Japans eten in Den Haag

Hieronder diverse actuele ervaringen van één van de bekendere Japanse restaurants in Den Haag.

Dit zeggen mensen over Japans restaurant ONI Japanese Dining (beoordeling: 8.6) in Den Haag:

 • (Cijfer: 7.8) Heerlijk eten, knusse indeling.
 • (Cijfer: 10) Heeeerlijk, super lekker en gezellig gegeten. Komen zeker nog een keer terug. Jammer dat het niet in de buurt is.
 • (Cijfer: 7.8) Op aanraden van iemand uit den haag zelf hier gaan eten, het was erg moeilijk kiezen uit de kaart omdat je bij veel gerechtjes niet weet wat het is, maar een echt sushi-kenner weet de meeste sushi wel te bestellen zonder dat je voor een verassing komt te staan.. we zaten achterin en was wel erg rumoerig maar dat mocht de pret niet drukken en hebben erg lekker gegeten. De bediening was vriendelijk en vlot. Wij zouden zeker nog eens gaan als we in den haag zijn.
 • (Cijfer: 9.1) Zelden zo lekker gegeten!
 • (Cijfer: 9.4) Wij komen inmiddels al jaren gemiddeld 1 keer per maand bij Oni en iedere keer weer staan we versteld van het geweldige eten en fijne bediening. De Beluga maki is de meest lekker sushi die wij ooit hebben gegeten.
 • (Cijfer: 7.3) M'n tweede bezoekje aan Oni. De eerste was vele jaren geleden, toen ze nog niet lang open waren. Helaas haalde ze deze keer niet meer het niveau van toen. Het (ons) eten was overigens nog steeds bepaald niet slecht, maar het personeel maakte er een rommeltje van. Ons kwamen ze eerst tweemaal onze soep brengen en vervolgens wachtten we ons ongelukkig op een simpele bentobox. We zaten dichtbij de kassa, en konden daar de ontreddering van het personeel gade slaan. Hoe meerdere malen iemand met een plateau borden en schaaltje de zaak in trok, even later weer terugkeerde om vertwijfeld naar de bonnetjes te turen. Ik heb een blad met scallops zo zelfs driemaal de halve zaak door zien gaan om na vijf minuten eindelijk op een tafel te belanden. Ik ben blij dat het mijn eten niet was. De voorruimte is helaas nog steeds erg lawaaiig als het druk is. De misosoep zelf was in orde, de bento was wel beetje simpel, het yuzuijs misschien een beetje vlak. De softshell crab was best goed. Als ik er een half uur minder op had hoeven wachten was ik best tevreden geweest.

Meer ervaringen en beoordelingen zien van restaurants in Den Haag? Kijk dan eens bij:

Japans eten: niet alleen heerlijk eten

Bij de Japanner proef je altijd wel beroemde sushi. Elk Japans restaurant in Den Haag zal dan ook sushi aanbieden.

Maar de traditionele Japanse menu's zijn minstens net zo lekker.

De meest gebruikte ingrediënten in Japanzijn o.a. sojasaus, vlees (o.a. kip en wakgyu vlees), vis en veel rijst - onder meer in sushi en noodles. Beroemd zijn de scherpe wasabi specerijen. Daarnaast wordt in Japan heel veel taugé geconsumeerd. Heerlijke kooktechnieken zijn onder meertempura (gefrituurd), teppanyaki (op plaat gebakken) en teriyaki. Veel gerechten in Japan worden ook rauw gegeten. Het bekendste Japanse drankje is sake. Traditioneel eten Japanners met stokjes in plaats van met mes of vorkwaarmee het eten naar de mond wordt gebracht.

Ga eens daadwerkelijk Japans eten de omgeving van Den Haag.

Japans restaurant Den Haag

Er zijn vele Japanse restaurants in Den Haag. Hieronder noemen we enkele aanraders.

 • De Gouden Wok
  Mr. P.D. Fortuynweg 69
  2533 SP Den Haag
 • Sumo
  Palacestraat 8-16
  2586 HX Den Haag
 • Shibuya
  Kettingstraat 9
  2511 AL Den Haag
 • Sumo
  Prinsestraat 13
  2513 CA Den Haag
 • Kinyo
  Hooikade 56
  2514 BK Den Haag
 • Sushi Morikawa
  Balistraat 3
  2585 XK Den Haag
 • Kyoto
  Gevers Deynootplein 192
  2586 CT Den Haag
 • Shizo
  Grote Marktstraat 145
  2511 BJ Den Haag
 • Set Genki Tei
  Schoolstraat 4
  2511 AX Den Haag
 • Wang Hai
  Strandweg 157
  2586 JM Den Haag

Lijst mogelijk gemaakt door eet.nu

Japanse restaurants Den Haag op de kaart

Waar zijn de Japanse restaurants in Den Haag? Op onderstaande kaart van Den Haag en omgeving staan ze vermeld. Wijs een Japans restaurant aan en u ziet nadere informatie.

Google Map

Nieuws over restaurants in Den Haag

Beste Italiaanse restaurant van Nederland zit in Den Haag
Restaurant Da Braccini aan de Regentesselaan mag zich een jaar lang het beste Italiaanse restaurant van Nederland noemen. image Lezers van het Italië Magazine konden voor de zesde keer stemmen op hun favoriete Italiaanse restaurants in Nederland.
bron: denhaagfm.nl
Den Haag FM » Privé-filmvoorstelling voor één Tweede Kamerlid op ...
In het kader van International Japan Dolphins Day werd woensdag de documentaire 'The Cove' vertoond voor de Tweede Kamer op de Hofplaats. De film gaat  ...
bron: denhaagfm.nl
Verstandelijk beperkten runnen restaurant Sophia Revalidatie
Een aangename geur verspreidt zich vanuit de keuken door het restaurant . Appelflappen, tosti's, een kop soep; allerlei verse lekkernijen die bezoekers ongetwijfeld zullen doen watertanden. Het broodje van de week: kroket met mayonaise. ,,Een idee van  ...
bron: www.ad.nl
Japanse staatssecretaris laat zich door ambtenaar dragen en krijgt ...
De Japanse staatssecretaris voor wederopbouw Shunsuke Mutai is onder vuur komen te liggen omdat hij zich bij een bezoek aan een door een tropische sto.
bron: www.volkskrant.nl
Klein verlies voor Japanse beurs
Exportbedrijven zoals Toyota Motor hadden last van de sterkere Japanse munt. Het autoconcern verloor 0,8 procent. Chemiebedrijf Nippon Soda was de sterkste daler bij de 225 fondsen tellende Nikkei met een verlies van meer dan 11 procent. Het aandeel  ...
bron: www.nu.nl