Japans restaurant Den Bosch - Heerlijk uiteten

Op zoek naar Japans proeven in Den Bosch? Op deze website bieden we u de betere Japanse restaurants in Den Bosch. Iedereen die ooit Japanse gerechten geproefd heeft, weet: De Japanse keuken blijft lekker genieten. Op deze pagina van Japans Restaurant .info is een lijst opgenomen met suggesties om echt Japans te genieten in een Japans restaurant. Smakelijk eten!


Japans restaurant Den Bosch
Japans restaurant Den Bosch

Japans eten Den Bosch 2018

Lekker uit eten in december ? Den Bosch zijn enkele Japanse restaurants.

Wat zeggen klanten over Japans eten in Den Bosch

Hieronder enkele recente beoordelingen van één van de Japanse restaurants in Den Bosch. Dit wordt gezegd over Japans restaurant Shiro (gemiddelde beoordeling: 9.1) in Den Bosch:

 • (Cijfer: 8.5) Wow, wat hebben wij genoten. Wat een intieme plek, wat een sfeervolle sfeer, wat een Japanse ervaring. Het klopt allemaal, alsof je een klein restaurantje ontdekt in een achteraf steegje en verbaasd geniet van alle openbaringen. Wij voelden ons er thuis en hebben de rekening voor lief genomen. Hadden het gevoel dat bij elke gang een kunststukje werd geserveerd, een schilderij, zowel qua opdienen als qua smaak. Zo heerlijk, zo puur. Echt heerlijk. Ik begrijp de Michelin aanbeveling helemaal.
 • (Cijfer: 9.3) Wat een feest! Na verschillende Japanse restaurants nu eens beland in Den Bosch. Geen website waar we ons van te voren konden orienteren, teslotte het oog wil ook wat. Dus op recensies afgegaan van verschillende sites. Vanaf de buitenkant is het niet te herkennen, zit namelijk boven een ander restaurant, misschien jammer, maar het geeft wel de eenvoud weer. Binnenkomst met de trap naar boven, inrichting volledige eenvoud welke het idee gaf niets te maken te hebben met een orientaals restaurant maar meer met een klein intiem huiskamerrestaurant in een heel knus steegje langs de Dieze. De menukaart, zoals die hoort te zijn, simpel kwa lay-out met precies dat wat een Japanner op de kaart moet hebben staan. Niet gekozen voor de a la carte versie maar voor het 6 gangen menu. De bediening is goed, de gastvrouw was zelfs gekleed in traditionele klederdracht. Het eten, ronduit perfect, de zalm smelt op de tong, zelfs de inktvis, welke rauw niet door iedereen wordt gewaardeerd, was lekker. Licht aangezette haring, zeebaars, paling etc etc, zo hoort vers te smaken, geen overdaad aan knoflook en andere toevoegingen die de oorspronkelijke smaak verdoezelen. Het vlees net zo, zo mals als het maar kan, vleugje teriyaki saus en het is compleet. Persoonlijk ben ik niet zo een liefhebber van een vetrandje (Jos wel), maar stoorde me totaal niet. Gewoonweg een grote culinaire belevenis zonder rondvliegende messen met een teveel aan knoflook en andere smaakverpestende middelen. Dit is puur natuur eten. Enige minpuntje, de gangen worden redelijk snel achter elkaar geserveerd, maar als je vraagt om iets meer tijd tussen de gangen door wordt daar direct op ingespeeld. Ronduit klasse. De Michelin aanbeveling meer dan waard. Charles.
 • (Cijfer: 9.6) Ik heb jaren in Tokyo gewoond en zelfs daar is dit niveau nauwelijks te vinden. Verbazingwekkend dat er zoiets wel in Den Bosch is.
 • (Cijfer: 9.9) Helemaal goed! Al jaren japan verslaafd en veel Japanners kunnen hier niet aan tippen.. En dat in mijn stad! €70,- p/p als startprijs te noemen is wat overdreven.. C.a. €50,- p/p kan ook al prima en voor een bijzonder royaal diner is het ook de moeite even wat extra uit te geven. Reserveren is een goed idee.. En zeer de moeite waard! Enige minpuntje..het is een zolderetage! Dus NIET toegankelijk voor rolstoel of mensen slecht ter been. Eet smakelijk!
 • (Cijfer: 9.1) Mijn vrouw en ik komen hier al heel veel jaren. Elke keer is het weer een culinair beleven. Ook komen wij al jaren in Japan, maar ook daar heb ik nog niets getroffen wat aan Shiro kan tippen !! Hier wordt echt op sterrenniveau gekookt ....

Meer ervaringen en beoordelingen zien van restaurants in Den Bosch? Kijk dan eens bij:

Japans eten is meer dan heerlijk eten

Bij iedere Japanner vind je altijd wel bekende sushi. Elk Japans restaurant in de omgeving van Den Bosch zal diverse soorten sushi op de kaart hebben.

Maar de traditionele Japanse gerechten zijn minstens net zo lekker.

De meest gebruikte ingrediënten zijn o.a. sojasaus, vlees), vis en rijst - onder meer in sushi en noodles. Beroemd zijn de wasabi specerijen. Veel gerechten in Japan worden rauw (sashimi) gegeten. Vanoudsher dineren Japanners met stokjes (chopsticks)waarmee het eten naar de mond wordt gebracht.Neem eens de tijd, en ga eens echt Japans eten Den Bosch.

Japans restaurant in Den Bosch

Er zijn Japanse restaurants in Den Bosch. Hieronder een selectie van enkele aanraders.

 • Sjoesie
  Graafseweg 40
  5213 AL Den Bosch
 • Sakana
  Havensingel 7
  5211 TX Den Bosch
 • Shiro
  Uilenburg 4
  5211 EV Den Bosch

Lijst mogelijk gemaakt door eet.nu

Japanse restaurants Den Bosch op de kaart

Waar zijn de Japanse restaurants in Den Bosch? Op onderstaande kaart van Den Bosch en omgeving staan ze vermeld. Wijs een Japans restaurant aan en u ziet nadere informatie.

Google Map

Nieuws over Japans restaurants in Den Bosch

Wie is toch die Japanse speelster van Oranje-Rood?
Toen heb ik ze bij Den Bosch , MOP en Oranje Zwart mee laten trainen. Raoul Ehren zei al snel: die 2 zijn erg goed.' Uiteindelijk maakte alleen Oikawa daadwerkelijk de overstap naar de Hoofdklasse. 'Die andere speelster was de mid-mid van het Japanse   ...
bron: hockey.nl
Bossche kickbokser vecht in China voor 60.000 toeschouwers, 'Dat is slechts ...
DEN BOSCH - Kickbokser Ilias Bulaid uit Den Bosch vecht op 1 oktober een wedstrijd in China die hij nog lang zal herinneren. Niet alleen ...
bron: www.omroepbrabant.nl
41, en steeds maar doorgaan
Ook op het hoogste podium. World Baseball Classic, 2013, Nederland- Japan in een vol Tokio Dome. 50.000 mensen ... Maar hij gaat nog steeds zes keer per week van Den Bosch naar Amsterdam, waar hij speelt. Dat doe je niet als je het niet meer leuk vindt  ...
bron: www.nrc.nl
Horecanieuws: de Chinees keert terug in het centrum, in de hoop dat meer ...
Wo 14 sep. Chinees is keilekker. Maar waarom gaan we er eigenlijk nooit zitten, vraagt Jacques van Geffen zich af, die over het algemeen vrij lege Chinese restaurants tegenkomt. En daarom begint hij een Aziatisch restaurant Ding Dong in de Snellestraat.
bron: www.bd.nl
Vind uw Japans Restaurant