Japans restaurant Den Bosch - Heerlijk uiteten

Op zoek naar Japans proeven in Den Bosch? Op deze website bieden we u de betere Japanse restaurants in Den Bosch. Iedereen die ooit Japanse gerechten geproefd heeft, weet: De Japanse keuken blijft lekker genieten. Op deze pagina van Japans Restaurant .info is een lijst opgenomen met suggesties om echt Japans te genieten in een Japans restaurant. Smakelijk eten!


Japans restaurant Den Bosch
Japans restaurant Den Bosch

Japans eten Den Bosch 2018

Lekker uit eten in oktober ? Den Bosch zijn erg veel Japanse restaurants.

Wat vertellen fijnproevers over de Japanse keuken in Den Bosch

Hieronder enkele recente beoordelingen van één van de bekendere Japanse restaurants in Den Bosch. Dit zeggen mensen over Japans restaurant Okydo (beoordeling: 9.9) in Den Bosch:

 • (Cijfer: 10) Heerlijk gegeteh en super aardige bediening.
 • (Cijfer: 10) Verrassend lekker! Voor het eerst ben ik bij een all you can eat waar je naast de Japanse gerechten ook nog Vietnamese kunnen nemen. De sushirijst was precies goed qua smaak&formaat en de rolllen waren uitstekend gepresenteerd. Nog verrassender toen ik de mini pho soep bestelde, het was beter dan mijn verwachting. De service was uitstekend, vrolijk en behulpzaam personelen. Kortom, Okydo is een gezellig plek te gaan.
 • (Cijfer: 10) Het eten was uniek vergeleken met andere all you can eat restaurants. De Vietnamese gerechten zijn echt een aanrader! De bediening was zeer vriendelijk en zorgden oa ook voor een fijne sfeer. Hier komen we zeker terug.
 • (Cijfer: 10) Afgelopen vrijdag heb ik hier lekker gegeten met de familie. De kids hebben ook genoten van de ruime keuzes die er zijn, vooral de heerlijke loempiaatjes, aardappelkoekjes en de gebakken bananen waren een klassieker! Top service, betaalbare prijs en zeker voor herhaling vatbaar.

Meer ervaringen en beoordelingen zien van restaurants in Den Bosch? Kijk dan eens bij:

Japans eten: veel meer dan alleen eten

Bij de Japanner in Nederland proef je altijd wel beroemde sushi. Elk Japans restaurant in Den Bosch zal ook diverse soorten sushi in de aanbieding hebben.Maar de oorspronkelijke Japanse gerechten zijn minstens net zo lekker.

De meest gebruikte ingrediënten in Japanse gerechten zijn o.a. soja, vlees), vis en veel rijst en noodles. Beroemd zijn de wasabisauzen. Veel gerechten in Japan worden ook rauw gegeten. Traditioneel dineren Japanners met stokjes in plaats van met mes of vork.Neem eens de tijd, en ga eens daadwerkelijk Japans eten Den Bosch.

Japans restaurant Den Bosch

Er zijn erg veel Japanse restaurants in Den Bosch. Hieronder een selectie van enkele aanraders.

 • Arigato
  Grote Berg 12
  5611 KK Eindhoven
 • Michiu Lounge
  Maasstraat 102
  1078 HM Amsterdam
 • Kwartelenmarkt 11
  Kwartelenmarkt 11
  5911 HZ Venlo
 • Wapen van Rosmalen
  Graafsebaan 52
  5242 JN Rosmalen
 • Central Kitchen
  Nieuwstraat 1
  7411 LE Deventer
 • Sushi Toku
  Hertogstraat 8
  6511 SB Nijmegen
 • Mikaku
  Haarlemmerstraat 2
  2181 HC Hillegom
 • A-Fusion
  Zeedijk 130 hs
  1012 BC Amsterdam
 • Paradijs
  Bredaseweg 127
  4904 SB Oosterhout
 • Ichi Ban
  Beestenmarkt 10
  2312 CC Leiden

Lijst mogelijk gemaakt door eet.nu

Japanse restaurants Den Bosch op de kaart

Waar zijn de Japanse restaurants in Den Bosch? Op onderstaande kaart van Den Bosch en omgeving staan ze vermeld. Wijs een Japans restaurant aan en u ziet nadere informatie.

Google Map

Nieuws over Japans restaurants in Den Bosch

Wie is toch die Japanse speelster van Oranje-Rood?
Toen heb ik ze bij Den Bosch , MOP en Oranje Zwart mee laten trainen. Raoul Ehren zei al snel: die 2 zijn erg goed.' Uiteindelijk maakte alleen Oikawa daadwerkelijk de overstap naar de Hoofdklasse. 'Die andere speelster was de mid-mid van het Japanse   ...
bron: hockey.nl
Bossche kickbokser vecht in China voor 60.000 toeschouwers, 'Dat is slechts ...
DEN BOSCH - Kickbokser Ilias Bulaid uit Den Bosch vecht op 1 oktober een wedstrijd in China die hij nog lang zal herinneren. Niet alleen ...
bron: www.omroepbrabant.nl
41, en steeds maar doorgaan
Ook op het hoogste podium. World Baseball Classic, 2013, Nederland- Japan in een vol Tokio Dome. 50.000 mensen ... Maar hij gaat nog steeds zes keer per week van Den Bosch naar Amsterdam, waar hij speelt. Dat doe je niet als je het niet meer leuk vindt  ...
bron: www.nrc.nl
Horecanieuws: de Chinees keert terug in het centrum, in de hoop dat meer ...
Wo 14 sep. Chinees is keilekker. Maar waarom gaan we er eigenlijk nooit zitten, vraagt Jacques van Geffen zich af, die over het algemeen vrij lege Chinese restaurants tegenkomt. En daarom begint hij een Aziatisch restaurant Ding Dong in de Snellestraat.
bron: www.bd.nl
Vind uw Japans Restaurant