Japans restaurant Delft - De Japanse keuken in Nederland

U bent op zoek naar de Japanse keuken in Delft? Dan bent u hier goed. De Japanse keuken blijft lekker genieten. Hieronder vindt u een lijst opgenomen met tips om overheerlijk Japans te genieten in een restaurant in Delft of omgeving. Geniet ervan!


Japans restaurant Delft
Japans restaurant Delft

Japans eten in Delft 2019

Delft kent enkele gelegenheden waar je lekker Japans kunt eten.

Wat vertellen ervaringsdeskundigen over de Japanse belevenis in Delft

Hieronder enkele recente beoordelingen van één van de bekendere Japanse restaurants in Delft.

Dit zeggen mensen over Japans restaurant Wok Royal Palace (beoordeling: 9) in Delft:

 • (Cijfer: 8.8) Erg goed wok restaurant. Grote variatie aan de Aziatische keuken, maar ook een uitgebreid dessert buffet. Dit restaurant zit in de weekends altijd vol en terecht. Het eten is erg lekker en de koks werken erg snel. Ondanks de drukte hoef je nooit lang te wachten. Er is een grill plaat en er zijn twee wok pannen in gebruik. Verder is er ook eten in buffetvorm: Diverse exclusieve voorgerechten, salades, sushi, soep, chinees, Indonesisch... werkelijk alles is er. Ik ben in verschillende wok restaurants geweest (Zoetermeer, Gouda etc.), maar qua smaak en sfeer steekt dit restaurant ver boven de rest uit. Onze complimenten! Ben en Marijke
 • (Cijfer: 9.1) Dit wok restaurant is zeer druk bezocht in weekenden en ook doordeweeks. Ik kom hier regelmatig met mijn vrouw omdat het goed en een redelijke prijs heeft. Alles van de wok en alles van de plaat smaakt voortreffelijk.
 • (Cijfer: 9.5) Restaurant Royal Palace is een all-you-can-eat restaurant en heeft een royaal en vers wokaanbod . Gedurende drie uur kan je niet alleen wokken, maar ook gerechten laten bereiden op de bakplaat. Let wel, er wordt hierbij rijkelijk met knoflook gestrooid. Bij binnenkomst wordt je netjes begeleid naar je tafeltje, om vervolgens zelf je eten en drinken te pakken. Ze serveren veel goede producten. Kwaliteit van vis en vlees is heel goed Je kan zelf je wok samen stellen vervolgens word het voor je gewokt ( precies dat de groente lekker knapperig blijven en een lekker sausje naar keuze erdoor). Er hangt ook een fijne sfeer en de bediening is prima. Prijs-kwaliteit goed in verhouding. Ik heb al best veel all-you-can-eat restaurants meegemaakt, deze steekt er ver bovenuit.

Meer ervaringen en beoordelingen zien van restaurants in Delft? Kijk dan eens bij:

Japans: veel meer dan lekker eten

Bij de Japanner in Nederland ontdek je altijd wel beroemde sushi. Elk Japans restaurant in Delft zal dan ook sushi aanbieden.

Maar de oorspronkelijke Japanse gerechten die je in de meer gespecialiseerde Japanse restaurants van Delft proeft zijn minstens net zo lekker.

De meest gebruikte ingrediënten zijn o.a. soja, vlees), vis en uiteraard veel rijst - onder meer in sushi en noodles. Beroemd zijn de scherpe wasabisauzen. Veel gerechten in Japan worden ook rauw gegeten. Het bekendste Japanse drankje is sake die wordt gemaakt van rijst. Traditioneel dineren Japanners met stokjeswaarmee het eten naar de mond wordt gebracht.Neem eens de tijd, en ga eens traditioneel Japans eten bij een van de Japanse restaurants , die te vinden zijn in de omgeving van Delft. Je zult merken dat er veel meer is dan de afhaalsushi.

Japanse restaurants in Delft

Er zijn enkele Japanse restaurants in Delft. Hieronder enkele van de betere restaurants.

 • Wok Royal Palace
  Minervaweg 4-8
  2624 BZ Delft
 • Yosshi
  Mercuriusweg 18
  2624 BC Delft
 • Hayai Sushi
  Gasthuislaan 64
  2611 RB Delft
 • Umai
  Nieuwe Langendijk 27
  2611 VH Delft
 • Shabu to Go
  Choorstraat 36
  2611 JH Delft
 • Sushi Obento
  Binnenwatersloot 7
  2611 BJ Delft

Lijst mogelijk gemaakt door eet.nu

Japanse restaurants Delft op de kaart

Waar zijn de Japanse restaurants in Delft? Op onderstaande kaart van Delft en omgeving staan ze vermeld. Wijs een Japans restaurant aan en u ziet nadere informatie.

Google Map

Nieuws over Japans horeca in Delft

Battle Mountain 2016: Windstil
De Japanner Ryohei Komori haalt met een door een val beschadigde fiets een respectabele 128,85 km/u en mag zich na Reichert, Sebastiaan Bowier, Sam Wittingham en Rick Houwers de vijfde man op aarde noemen die de 80 mph heeft gehaald op de fiets. Hij is ...
bron: www.ligfiets.net
Gewichtsconsulent leert mensen etiketten lezen op Food Festival
DELFT - Gezond eten staat bij steeds meer mensen hoog op de agenda. Elke week verschijnt er wel weer een nieuw kookboek ... Het is mogelijk een workshop fermenteren en Japanse Matcha thee zetten te volgen. En bezoekers kunnen deelnemen aan de  ...
bron: delftsepost.nl
Open Monumentendagen: de mooiste kerk van Delft volgens Wim van Leeuwen
DELFT - Delftse monumenten zijn op zaterdag 10 en zondag 11 september te bezichtigen tijdens de Open Monumentendagen. Wim van Leeuwen, voorzitter van de Stichting Kerkelijk Erfgoed Delft en oprichter van het Vermeercentrum, vindt dat bezoekers de Maria ...
bron: delftsepost.nl
Deze 8 restaurants in Delft doen mee aan Restaurantweek
Vanaf nu is het mogelijk om te reserveren voor Restaurantweek (29 september tot en met 9 oktober), via deze link. De meeste restaurants hebben een verrassingsmenu voor 27,50 euro. Sommige restaurants vragen iets extra's of doen een iets andere actie,  ...
bron: indebuurt.nl
Verstandelijk beperkten runnen restaurant Sophia Revalidatie
Het restaurant van Sophia Revalidatie Delft ging op 1 september van start met een nieuw team. Vier cliƫnten van Ipse de Bruggen, een organisatie in Zuid-Holland voor mensen met een verstandelijke beperking, verzorgen onder begeleiding de catering.
bron: www.ad.nl