Japans restaurant Delft - De Japanse keuken in Nederland

U bent op zoek naar de Japanse keuken in Delft? Dan bent u hier goed. De Japanse keuken blijft lekker genieten. Hieronder vindt u een lijst opgenomen met tips om overheerlijk Japans te genieten in een restaurant in Delft of omgeving. Geniet ervan!


Japans restaurant Delft
Japans restaurant Delft

Japans eten in Delft 2018

Delft kent erg veel gelegenheden waar je lekker Japans kunt eten.

Wat vertellen ervaringsdeskundigen over de Japanse belevenis in Delft

Hieronder enkele recente beoordelingen van één van de bekendere Japanse restaurants in Delft.

Dit zeggen mensen over Japans restaurant Okydo (beoordeling: 9.9) in Delft:

 • (Cijfer: 10) Heerlijk gegeteh en super aardige bediening.
 • (Cijfer: 10) Het eten was uniek vergeleken met andere all you can eat restaurants. De Vietnamese gerechten zijn echt een aanrader! De bediening was zeer vriendelijk en zorgden oa ook voor een fijne sfeer. Hier komen we zeker terug.

Meer ervaringen en beoordelingen zien van restaurants in Delft? Kijk dan eens bij:

Japans: veel meer dan lekker eten

Bij de Japanner in Nederland ontdek je altijd wel beroemde sushi. Elk Japans restaurant in Delft zal dan ook sushi aanbieden.

Maar de oorspronkelijke Japanse gerechten die je in de meer gespecialiseerde Japanse restaurants van Delft proeft zijn minstens net zo lekker.

De meest gebruikte ingrediënten zijn o.a. soja, vlees), vis en uiteraard veel rijst - onder meer in sushi en noodles. Beroemd zijn de scherpe wasabisauzen. Veel gerechten in Japan worden ook rauw gegeten. Het bekendste Japanse drankje is sake die wordt gemaakt van rijst. Traditioneel dineren Japanners met stokjeswaarmee het eten naar de mond wordt gebracht.Neem eens de tijd, en ga eens traditioneel Japans eten bij een van de Japanse restaurants , die te vinden zijn in de omgeving van Delft. Je zult merken dat er veel meer is dan de afhaalsushi.

Japanse restaurants in Delft

Er zijn erg veel Japanse restaurants in Delft. Hieronder enkele van de betere restaurants.

 • Sing Sheng
  Bentheimerstraat 42
  7587 NH De Lutte
 • Mikaku
  Haarlemmerstraat 2
  2181 HC Hillegom
 • Towani
  Grotestraat Centrum 26
  6301 CX Valkenburg
 • YUGO
  Rijksstraatweg 158
  9752 BN Haren
 • A-Fusion
  Zeedijk 130 hs
  1012 BC Amsterdam
 • Zen Restaurant Lounge
  Rijksstraatweg 51
  2121 AB Bennebroek
 • The Red Sun
  Huizerweg 3
  1261 AR Blaricum
 • Restaurant Hana
  Houtzaagmolen 87-92
  2986 GE Ridderkerk
 • Central Kitchen
  Nieuwstraat 1
  7411 LE Deventer
 • Toko Pandora
  Nieuweweg 59
  2132 CL Hoofddorp

Lijst mogelijk gemaakt door eet.nu

Japanse restaurants Delft op de kaart

Waar zijn de Japanse restaurants in Delft? Op onderstaande kaart van Delft en omgeving staan ze vermeld. Wijs een Japans restaurant aan en u ziet nadere informatie.

Google Map

Nieuws over Japans horeca in Delft

Battle Mountain 2016: Windstil
De Japanner Ryohei Komori haalt met een door een val beschadigde fiets een respectabele 128,85 km/u en mag zich na Reichert, Sebastiaan Bowier, Sam Wittingham en Rick Houwers de vijfde man op aarde noemen die de 80 mph heeft gehaald op de fiets. Hij is ...
bron: www.ligfiets.net
Gewichtsconsulent leert mensen etiketten lezen op Food Festival
DELFT - Gezond eten staat bij steeds meer mensen hoog op de agenda. Elke week verschijnt er wel weer een nieuw kookboek ... Het is mogelijk een workshop fermenteren en Japanse Matcha thee zetten te volgen. En bezoekers kunnen deelnemen aan de  ...
bron: delftsepost.nl
Open Monumentendagen: de mooiste kerk van Delft volgens Wim van Leeuwen
DELFT - Delftse monumenten zijn op zaterdag 10 en zondag 11 september te bezichtigen tijdens de Open Monumentendagen. Wim van Leeuwen, voorzitter van de Stichting Kerkelijk Erfgoed Delft en oprichter van het Vermeercentrum, vindt dat bezoekers de Maria ...
bron: delftsepost.nl
Deze 8 restaurants in Delft doen mee aan Restaurantweek
Vanaf nu is het mogelijk om te reserveren voor Restaurantweek (29 september tot en met 9 oktober), via deze link. De meeste restaurants hebben een verrassingsmenu voor 27,50 euro. Sommige restaurants vragen iets extra's of doen een iets andere actie,  ...
bron: indebuurt.nl
Verstandelijk beperkten runnen restaurant Sophia Revalidatie
Het restaurant van Sophia Revalidatie Delft ging op 1 september van start met een nieuw team. Vier cliƫnten van Ipse de Bruggen, een organisatie in Zuid-Holland voor mensen met een verstandelijke beperking, verzorgen onder begeleiding de catering.
bron: www.ad.nl