Japans restaurant Arnhem - Japans eten in Nederland

Op zoek naar Japanse lekkernijen in Arnhem? Dan bent u hier aan het juiste adres. Eten uit Japan blijft lekker genieten. Hier staat een lijst opgenomen van suggesties om overheerlijk Japans te eten in een restaurant in Arnhem of omgeving. Smakelijk eten!


Japans restaurant Arnhem
Japans restaurant Arnhem

Japans eten Arnhem 2018

Arnhem kent erg veel Japanse eetgelegenheden.

Fijnproevers over de Japanse keuken in Arnhem

Hieronder diverse actuele beoordelingen van één van de bekendere Japanse restaurants in Arnhem. Dit zeggen klanten over Japans restaurant Okydo (gemiddelde beoordeling: 9.9) in Arnhem:

 • (Cijfer: 10) Heerlijk gegeteh en super aardige bediening.
 • (Cijfer: 10) Het eten was uniek vergeleken met andere all you can eat restaurants. De Vietnamese gerechten zijn echt een aanrader! De bediening was zeer vriendelijk en zorgden oa ook voor een fijne sfeer. Hier komen we zeker terug.

Meer ervaringen en beoordelingen zien van restaurants in Arnhem? Kijk dan eens bij:

Japans eten is meer dan alleen lekker eten

Bij iedere Japanner proef je altijd wel beroemde sushi. Elk Japans restaurant in de omgeving van Arnhem zal ook diverse soorten sushi aanbieden.Maar de originele Japanse menu's zijn minstens net zo lekker.

De meest gebruikte ingrediënten in Japanzijn o.a. soja, vlees), vis en uiteraard veel rijst en noodles. Beroemd zijn de scherpe groene wasabi kruiden. Daarnaast wordt in Japan heel veel taugé geconsumeerd. Veel gerechten in Japan worden ook rauw gegeten. Het bekendste Japanse drankje is sake die wordt gemaakt van rijst. Vanoudsher eten Japanners met stokjes (chopsticks) in plaats van met mes of vork.Ga eens traditioneel Japans eten Arnhem.

Japans restaurant Arnhem

Er zijn vele Japanse restaurants in Arnhem. Hieronder noemen we enkele aanraders.

 • Golden Wok Paleis
  Rijksweg 35
  9422 CC Smilde
 • Hachi
  Prins Bernardlaan 2
  2405 BT Alphen aan den Rijn
 • The Red Sun
  Huizerweg 3
  1261 AR Blaricum
 • Okydo
  Stationsweg 20
  1404 AN Bussum
 • Arigato
  Grote Berg 12
  5611 KK Eindhoven
 • IZAKAYA
  Albert Cuypstraat 2-6
  1072 CT Amsterdam
 • ZIZO Lounge
  Burgemeester van Fenemaplein 2
  2042 TA Zandvoort
 • Sing Sheng
  Bentheimerstraat 42
  7587 NH De Lutte
 • Tanuki
  Willem van Weldammelaan 41
  1082 KT Amsterdam
 • Mikaku
  Haarlemmerstraat 2
  2181 HC Hillegom

Lijst mogelijk gemaakt door eet.nu

Japanse restaurants Arnhem op de kaart

Waar zijn de Japanse restaurants in Arnhem? Op onderstaande kaart van Arnhem en omgeving staan ze vermeld. Wijs een Japans restaurant aan en u ziet nadere informatie.

Google Map

Arnhem - Restaurants in het nieuws

Veel rook door brand op dak restaurant in centrum Arnhem
ARNHEM - Bij een brand op het dak van horecagelegenheid Amigo in de Pauwstraat in Arnhem komt veel rook vrij. Volgens de brandweer is het vuur ontstaan in een bitumenlaag op het dak, die vermoedelijk door de hitte is gaan branden. „Omdat die laag  ...
bron: www.gelderlander.nl
Introductiecursus Aikido Stichting Arnhem Jiki Shin Kan
Vorige week donderdag organiseerde Aikido Stichting Arnhem Jiki Shin Kan een gratis open les aikido. Tijdens die les konden geïnteresseerden een kijkje nemen in de wereld van deze Japanse krijgskunst. De les - onder leiding van de hoofdinstructeur ...
bron: www.arnhemsekoerier.nl
Rob Voerman: Letterlijk opgaan in een kunstwerk
Ze is Japans . We zijn zes jaar getrouwd, maar wonen al dertien jaar samen. De sushi-restaurants in Arnhem vindt ze niet zo geweldig. Niet authentiek. We kennen een paar uitstekende Japanse restaurants in Amsterdam en Düsseldorf. Japans eten en Duitse  ...
bron: www.gelderlander.nl
Kennismaken met Japanse krijgskunst in Arnhem
ARNHEM - Bij Aikidostichting Arnhem Jiki Shin Kan is het op donderdag 15 september mogelijk om kennis te maken met de Japanse krijgskunst Aikido. Tijdens een open les geven docenten demonstraties onder leiding van hoofdinstructeur Piet Lagerwaard.
bron: www.gelderlander.nl
Chico's Place baalt van negatieve aandacht
ARNHEM - Eyyub Uyar, eigenaar van restaurant Chico's Place aan de Looierstraat in Arnhem , baalt ervan dat zijn zaak negatief in het nieuws is. Zijn Chico's Place staat op de lijst van 172 'vieze restaurants ' die RTL Nieuws afgelopen maandag publiceerde.
bron: www.gelderlander.nl