Japans restaurant Arnhem - Japans eten in Nederland

Op zoek naar Japanse lekkernijen in Arnhem? Dan bent u hier aan het juiste adres. Eten uit Japan blijft lekker genieten. Hier staat een lijst opgenomen van suggesties om overheerlijk Japans te eten in een restaurant in Arnhem of omgeving. Smakelijk eten!


Japans restaurant Arnhem
Japans restaurant Arnhem

Japans eten Arnhem 2019

Arnhem kent een handjevol Japanse eetgelegenheden.

Fijnproevers over de Japanse keuken in Arnhem

Hieronder diverse actuele beoordelingen van één van de bekendere Japanse restaurants in Arnhem. Dit zeggen klanten over Japans restaurant Set For Wish (gemiddelde beoordeling: 6.4) in Arnhem:

 • (Cijfer: 9.8) Goedverzorgde tent, vriendelijk en behulpzaam personeel dat een gezellig babbeltje ook niet schuwt en hoog kwaliteit eten voor een bijzonder lage prijs. Wanneer komt er een vestiging in Deventer?

Meer ervaringen en beoordelingen zien van restaurants in Arnhem? Kijk dan eens bij:

Japans eten is meer dan alleen lekker eten

Bij iedere Japanner proef je altijd wel beroemde sushi. Elk Japans restaurant in de omgeving van Arnhem zal ook diverse soorten sushi aanbieden.Maar de originele Japanse menu's zijn minstens net zo lekker.

De meest gebruikte ingrediënten in Japanzijn o.a. soja, vlees), vis en uiteraard veel rijst en noodles. Beroemd zijn de scherpe groene wasabi kruiden. Daarnaast wordt in Japan heel veel taugé geconsumeerd. Veel gerechten in Japan worden ook rauw gegeten. Het bekendste Japanse drankje is sake die wordt gemaakt van rijst. Vanoudsher eten Japanners met stokjes (chopsticks) in plaats van met mes of vork.Ga eens traditioneel Japans eten Arnhem.

Japans restaurant Arnhem

Er zijn een handjevol Japanse restaurants in Arnhem. Hieronder noemen we enkele aanraders.

 • Matsuzaka
  Steenstraat 40
  6828 CL Arnhem
 • Set For Wish
  Looierstraat 1a
  6811 AT Arnhem
 • Miyagi and Jones
  Ir. J.P. Van Muijlwijkstraat 23
  6828 BP Arnhem
 • Woshi
  Fortunastraat 32
  6846 XZ Arnhem
 • SushiPoint Arnhem
  Jansbinnensingel 6
  6811 AJ Arnhem

Lijst mogelijk gemaakt door eet.nu

Japanse restaurants Arnhem op de kaart

Waar zijn de Japanse restaurants in Arnhem? Op onderstaande kaart van Arnhem en omgeving staan ze vermeld. Wijs een Japans restaurant aan en u ziet nadere informatie.

Google Map

Arnhem - Restaurants in het nieuws

Veel rook door brand op dak restaurant in centrum Arnhem
ARNHEM - Bij een brand op het dak van horecagelegenheid Amigo in de Pauwstraat in Arnhem komt veel rook vrij. Volgens de brandweer is het vuur ontstaan in een bitumenlaag op het dak, die vermoedelijk door de hitte is gaan branden. „Omdat die laag  ...
bron: www.gelderlander.nl
Introductiecursus Aikido Stichting Arnhem Jiki Shin Kan
Vorige week donderdag organiseerde Aikido Stichting Arnhem Jiki Shin Kan een gratis open les aikido. Tijdens die les konden geïnteresseerden een kijkje nemen in de wereld van deze Japanse krijgskunst. De les - onder leiding van de hoofdinstructeur ...
bron: www.arnhemsekoerier.nl
Rob Voerman: Letterlijk opgaan in een kunstwerk
Ze is Japans . We zijn zes jaar getrouwd, maar wonen al dertien jaar samen. De sushi-restaurants in Arnhem vindt ze niet zo geweldig. Niet authentiek. We kennen een paar uitstekende Japanse restaurants in Amsterdam en Düsseldorf. Japans eten en Duitse  ...
bron: www.gelderlander.nl
Kennismaken met Japanse krijgskunst in Arnhem
ARNHEM - Bij Aikidostichting Arnhem Jiki Shin Kan is het op donderdag 15 september mogelijk om kennis te maken met de Japanse krijgskunst Aikido. Tijdens een open les geven docenten demonstraties onder leiding van hoofdinstructeur Piet Lagerwaard.
bron: www.gelderlander.nl
Chico's Place baalt van negatieve aandacht
ARNHEM - Eyyub Uyar, eigenaar van restaurant Chico's Place aan de Looierstraat in Arnhem , baalt ervan dat zijn zaak negatief in het nieuws is. Zijn Chico's Place staat op de lijst van 172 'vieze restaurants ' die RTL Nieuws afgelopen maandag publiceerde.
bron: www.gelderlander.nl