Japans restaurant Apeldoorn - Geniet van de Japanse keuken

U bent op zoek naar Japans uit eten in Apeldoorn? Op deze site bieden we u de betere Japanse restaurants in Apeldoorn. Japanse dineren is genieten. Op deze pagina van Japans Restaurant .info staat een lijst te vinden met ideeen om echt Japans te eten in een Japans restaurant. Geniet ervan!


Japans restaurant Apeldoorn
Japans restaurant Apeldoorn

Japans eten Apeldoorn 2018

Heerlijk uit eten in december of januari 2019? Apeldoorn kent enkele restaurants waar je lekker Japans kunt eten.

Ervaringsdeskundigen over Japans uiteten in Apeldoorn

Hieronder enkele actuele ervaringen van één van de Japanse restaurants in Apeldoorn.

Deze reacties ontvingen we over Japans restaurant YuMe (gemiddelde beoordeling: 8.3) in Apeldoorn:

 • (Cijfer: 6.7) Lekkere sushi en niet duur. Maar toch vind ik het hele "all you can eat" concept een beetje onpersoonlijk (tablets, steeds wisselende serveersters). Voor mij geen avondje uit, maar even snel een hap eten.
 • (Cijfer: 8.6) Super goede service! Ik heb vanavond heerlijk sushi gegeten en mijn vriendin voelde zich niet lekker en wou maar 1 hapje, uiteindelijk maar voor 1 persoon afgerekend, super!
 • (Cijfer: 8) Goed gegeten, vlotte bediening.
 • (Cijfer: 9.1) Heerlijke sushi, druk en daardoor soms wat langer moeten wachten maar dat is logisch. Het eten was heerlijk en vers bereid.
 • (Cijfer: 8.1) We zijn er al verschillende malen geweest en nu ook weer super lekker gegeten. Echt een top restaurant
 • (Cijfer: 10) Heerlijke verse sushi, ruime keuze in het menu. Personeel is enorm vriendelijk. Goede en vlotte bediening. Er hangt een gezellige sfeer in het restaurant. Zeker een aanrader!

Meer ervaringen en beoordelingen zien van restaurants in Apeldoorn? Kijk dan eens bij:

Japans: veel meer dan alleen lekker eten

Bij iedere Japanner vind je altijd wel beroemde de sushi-gerechten. Elk Japans restaurant in de omgeving van Apeldoorn zal ook sushi aanbieden.Maar de originele Japanse gerechten die je in de meer gespecialiseerde Japanse restaurants van Apeldoorn proeft zijn minstens net zo lekker.

De meest gebruikte ingrediënten in Japanse gerechten zijn o.a. soja, vlees (o.a. kip en wakgyu rundvlees), vis en uiteraard veel rijst - onder meer in sushi en noodles. Berucht zijn de wasabi specerijen. Daarnaast wordt in Japan heel veel taugé geconsumeerd. Veel gerechten in Japan worden rauw gegeten. Het bekendste Japanse drankje is sake. Traditioneel eten Japanners met stokjes in plaats van met mes of vork, waartussen het eten wordt geklemd.Ga eens oorspronkelijk Japans eten de omgeving van Apeldoorn. Je zult merken dat er echt meer is dan de afhaalsushi.

Japanse restaurants Apeldoorn

Er zijn een handjevol Japanse restaurants in Apeldoorn. Hieronder noemen we enkele van deze restaurants.

 • BENTO
  Asselsestraat 62
  7311 EN Apeldoorn
 • Midori
  Nieuwstraat 3
  7311 HX Apeldoorn
 • Shabu Shabu
  Marktplein 40
  7311 LR Apeldoorn
 • YuMe
  Hoofdstraat 165b
  7311 AW Apeldoorn

Lijst mogelijk gemaakt door eet.nu

Japanse restaurants Apeldoorn op de kaart

Waar zijn de Japanse restaurants in Apeldoorn? Op onderstaande kaart van Apeldoorn en omgeving staan ze vermeld. Wijs een Japans restaurant aan en u ziet nadere informatie.

Google Map

Apeldoorn - Horeca in het nieuws

Economie Japan groeit sterker dan eerder gedacht
De positieve bijstelling van het groeicijfer komt voor economen als een verrassing, en is een opsteker voor de regering van premier Shinzo Abe en president Haruhiko Kuroda van de Bank of Japan . Beiden staan onder druk om meer maatregelen te treffen  ...
bron: www.nu.nl
Pim Duterloo voor landelijke mbo- ambassadeur
Pim Duterloo van Aventus Apeldoorn , vierdejaars student Operationele techniek, doet mee aan de jaarlijkse landelijke mbo-ambassadeursverkiezing 2017. Maar liefst 39 bijzondere mbo-studenten uit heel Nederland gaan met elkaar de strijd aan om de  ...
bron: www.apeldoorndirect.nl
Gino kookt ondanks zijn pensioen nog altijd over van gezonde ambitie
Op je ouwe dag lekker van de zon in ItaliĆ« genieten. Gino Grassiotti piekert er niet over. De beroemdste Italiaanse kok van Apeldoorn mag dan officieel met pensioen zijn, het koken kan en wil hij niet laten. Restaurant 'Firma Van Veldhuizen' aan het  ...
bron: www.apeldoorndirect.nl
Van Reekum terug in CODA - Apeldoorndirect
De naam Van Reekum is vanaf 1 oktober weer prominenter aanwezig in CODA. Aanstaande zondag (1 oktober 2017 14:30-15:15) onthullen wethouder  ...
bron: www.apeldoorndirect.nl
Serious People: een kijk op het bord van Het Glazen Restaurant
Wekelijks is op Apeldoorn Direct een bijdrage te lezen in de serie 'Serious People'. Dit in het kader van het evenement 3FM Serious Request. Van 18 tot en met 24 december staat het Glazen Huis van radiozender 3FM op het marktplein. In Apeldoorn zijn al  ...
bron: www.apeldoorndirect.nl
Vind uw Japans Restaurant