Japans restaurant Almere - Heerlijk eten

U bent op zoek naar Japanse horeca in Almere? Dan bent u hier op het juiste adres. Iedereen die ooit Japanse gerechten gegeten heeft, weet: De Japanse keuken is altijd overheerlijk. Op deze pagina van Japans Restaurant .info vindt u een overzicht van suggesties om echt Japans te genieten in Almere of omgeving. Oishii!


Japans restaurant Almere
Japans restaurant Almere

Japans eten Almere 2018

Almere kent erg veel Japanse eetgelegenheden.

Wat zeggen klanten over de Japanse belevenis in Almere

Hieronder enkele recente ervaringen van één van de bekende Japanse restaurants in Almere.

Dit wordt gezegd over Japans restaurant Okydo (beoordeling: 9.9) in Almere:

 • (Cijfer: 10) Het eten was uniek vergeleken met andere all you can eat restaurants. De Vietnamese gerechten zijn echt een aanrader! De bediening was zeer vriendelijk en zorgden oa ook voor een fijne sfeer. Hier komen we zeker terug.
 • (Cijfer: 10) Afgelopen vrijdag heb ik hier lekker gegeten met de familie. De kids hebben ook genoten van de ruime keuzes die er zijn, vooral de heerlijke loempiaatjes, aardappelkoekjes en de gebakken bananen waren een klassieker! Top service, betaalbare prijs en zeker voor herhaling vatbaar.
 • (Cijfer: 10) Heerlijk gegeteh en super aardige bediening.
 • (Cijfer: 10) Verrassend lekker! Voor het eerst ben ik bij een all you can eat waar je naast de Japanse gerechten ook nog Vietnamese kunnen nemen. De sushirijst was precies goed qua smaak&formaat en de rolllen waren uitstekend gepresenteerd. Nog verrassender toen ik de mini pho soep bestelde, het was beter dan mijn verwachting. De service was uitstekend, vrolijk en behulpzaam personelen. Kortom, Okydo is een gezellig plek te gaan.

Meer ervaringen en beoordelingen zien van restaurants in Almere? Kijk dan eens bij:

Japans eten: niet alleen heerlijk eten

Bij de Japanner ontdek je altijd wel bekende sushi. Elk Japans restaurant in Almere zal sushi aanbieden.

Maar de oorspronkelijke Japanse gerechten die je in de meer gespecialiseerde Japanse restaurants vindt zijn minstens net zo lekker.

De meest gebruikte ingrediënten zijn o.a. sojasaus, vlees (o.a. kip en wakgyu vlees), vis en rijst - onder meer in sushi en noodles. Beroemd zijn de wasabi kruiden. Daarnaast wordt in Japan heel veel taugé geconsumeerd. Bekende kooktechnieken in Japan zijn tempura en teriyaki. Veel gerechten in Japan worden rauw (sashimi) gegeten. Vanoudsher eten Japanners met stokjes (chopsticks), waartussen het eten wordt geklemd.

Neem eens de tijd, en ga eens echt Japans eten de omgeving van Almere.

Japanse restaurants Almere

Er zijn vele Japanse restaurants in Almere. Hieronder noemen we een selectie van enkele aanraders.

 • Towani
  Grotestraat Centrum 26
  6301 CX Valkenburg
 • Golden Wok Paleis
  Rijksweg 35
  9422 CC Smilde
 • A-Fusion
  Zeedijk 130 hs
  1012 BC Amsterdam
 • Paradijs
  Bredaseweg 127
  4904 SB Oosterhout
 • Xie Xie
  Rijksweg 29
  5391 LJ Nuland
 • Okydo
  Stationsweg 20
  1404 AN Bussum
 • Sushi Toku
  Hertogstraat 8
  6511 SB Nijmegen
 • Wapen van Rosmalen
  Graafsebaan 52
  5242 JN Rosmalen
 • Tanuki
  Willem van Weldammelaan 41
  1082 KT Amsterdam
 • Kota Radja
  Molenstraat 39
  5421 KD Gemert

Lijst mogelijk gemaakt door eet.nu

Japanse restaurants Almere op de kaart

Waar zijn de Japanse restaurants in Almere? Op onderstaande kaart van Almere en omgeving staan ze vermeld. Wijs een Japans restaurant aan en u ziet nadere informatie.

Google Map

Almere - Restaurant in het nieuws

Japans uitzendbureau wil USG People overnemen
Het Japanse uitzendbureau Recruit wil USG People uit Almere overnemen. Recruit heeft 1,6 miljard euro geboden op het moederbedrijf van uitzender Start People en Unique. Recruit biedt 17,50 euro per aandeel van USG people. De aandeelhouders  ...
bron: www.omroepflevoland.nl
Restaurant Breed ook na kort geding nog niet open
Restaurant Breed aan het Noordeinde in Almere mag nog niet open. De eigenaren hadden in een kort geding gevraagd om een drank- en horecavergunning. De kort gedingrechter kent die niet toe en verwijst de zaak naar de bestuursrechter.
bron: www.omroepflevoland.nl
Burgemeester Weerwind ontvangt Japanse ambassadeur
Het management van zes Japanse bedrijven, Nidec, Mitsubishi Forklift, Kobelco Construction, Kobelco Cranes en Yakult, die in Almere gevestigd zijn, waren daarbij aanwezig. Deze ontmoeting vond vandaag plaats in aanloop naar het voorgenomen bezoek  ...
bron: www.almere-nieuws.nl
Japanse animatiefilm The Red Turtle in nieuwe bibliotheek
ALMERE - The Red Turtle is volgens Levien van Oorschot, filmprogrammeur van het nieuwe filmhuis, een unieke tekenfilm die aan geen enkele andere film doet denken. De animatie wordt gezien als een meesterwerk binnen de anime, de wereld van de  ...
bron: www.dichtbij.nl
Grootste LEGO stadsmaquette ter wereld in nieuwe Architectuur Studio KAF
Almere – Ongeveer 1,5 miljoen LEGO-steentjes zijn er gebruikt om Almere na te bouwen. ,,We weten het niet exact, anders waren we nu nog aan het tellen”, lachte LEGO-professional Dirk Denoyele voordat 's werelds grootste stadsmaquette van LEGO werd ...
bron: almerevandaag.nl