Japans restaurant Alkmaar - De Japanse keuken in Nederland

U bent op zoek naar Japans eten in Alkmaar? Dan bent u hier aan het juiste adres. Eten uit Japan is altijd lekker genieten. En ook in Alkmaar kunt u wat dat betreft prima terecht. Op deze pagina staat een overzicht van tips om overheerlijk Japans te eten. Geniet ervan!


Japans restaurant Alkmaar
Japans restaurant Alkmaar

Japans eten Alkmaar 2018

In Alkmaar zijn erg veel Japanse restaurants.

Fijnproevers over Japans eten in Alkmaar

Hieronder enkele recente ervaringen van één van de bekende Japanse restaurants in Alkmaar.

Deze reacties ontvingen we over Japans restaurant Okydo (gemiddelde beoordeling: 9.9) in Alkmaar:

 • (Cijfer: 10) Heerlijk gegeteh en super aardige bediening.
 • (Cijfer: 10) Verrassend lekker! Voor het eerst ben ik bij een all you can eat waar je naast de Japanse gerechten ook nog Vietnamese kunnen nemen. De sushirijst was precies goed qua smaak&formaat en de rolllen waren uitstekend gepresenteerd. Nog verrassender toen ik de mini pho soep bestelde, het was beter dan mijn verwachting. De service was uitstekend, vrolijk en behulpzaam personelen. Kortom, Okydo is een gezellig plek te gaan.
 • (Cijfer: 10) Afgelopen vrijdag heb ik hier lekker gegeten met de familie. De kids hebben ook genoten van de ruime keuzes die er zijn, vooral de heerlijke loempiaatjes, aardappelkoekjes en de gebakken bananen waren een klassieker! Top service, betaalbare prijs en zeker voor herhaling vatbaar.
 • (Cijfer: 10) Het eten was uniek vergeleken met andere all you can eat restaurants. De Vietnamese gerechten zijn echt een aanrader! De bediening was zeer vriendelijk en zorgden oa ook voor een fijne sfeer. Hier komen we zeker terug.

Meer ervaringen en beoordelingen zien van restaurants in Alkmaar? Kijk dan eens bij:

Japans is meer dan alleen eten

Bij de Japanner vind je altijd wel beroemde sushi. Elk Japans restaurant in Alkmaar zal sushi aanbieden.

Maar de daadwerkelijke Japanse gerechten die je in de meer gespecialiseerde Japanse restaurants van Alkmaar vindt zijn minstens net zo lekker.

De meest gebruikte ingrediënten in Japans eten zijn o.a. sojasaus, vlees), vis en uiteraard rijst en noodles. Beroemd zijn de scherpe wasabisauzen. Daarnaast wordt in Japan heel veel taugé geconsumeerd. Heerlijke bereidingstechnieken zijn tempura, teppanyaki en teriyaki. Veel gerechten in Japan worden rauw (sashimi) gegeten. Traditioneel eten Japanners met stokjeswaarmee het eten naar de mond wordt gebracht.Neem eens de tijd, en ga eens traditioneel Japans eten bij een van de Japanse restaurants in de omgeving van Alkmaar.

Japans restaurant Alkmaar

Er zijn erg veel Japanse restaurants in Alkmaar. Hieronder enkele aanraders.

 • Sushi Toku
  Hertogstraat 8
  6511 SB Nijmegen
 • Tanuki
  Willem van Weldammelaan 41
  1082 KT Amsterdam
 • Arigato
  Grote Berg 12
  5611 KK Eindhoven
 • Restaurant Roka
  Kerkstraat 45
  5701 PL Helmond
 • The Red Sun
  Huizerweg 3
  1261 AR Blaricum
 • Toko Pandora
  Nieuweweg 59
  2132 CL Hoofddorp
 • Kota Radja
  Molenstraat 39
  5421 KD Gemert
 • Kwartelenmarkt 11
  Kwartelenmarkt 11
  5911 HZ Venlo
 • Wapen van Rosmalen
  Graafsebaan 52
  5242 JN Rosmalen
 • IZAKAYA
  Albert Cuypstraat 2-6
  1072 CT Amsterdam

Lijst mogelijk gemaakt door eet.nu

Japanse restaurants Alkmaar op de kaart

Waar zijn de Japanse restaurants in Alkmaar? Op onderstaande kaart van Alkmaar en omgeving staan ze vermeld. Wijs een Japans restaurant aan en u ziet nadere informatie.

Google Map

Alkmaar - Restaurant in het nieuws

Petrovic: 'Twente niet zo slecht zoals veel mensen roepen'
De Japanse spits was ziek, maar is hersteld. 'Hij is nog wel aan het hoesten, maar Havenaar is fit en gaat spelen', zei Petrovic ... AZ begint om 19.00 uur in de Europa League tegen het Ierse Dundalk. Anton Lippold blikt vooruit naar de ontmoeting in ...
bron: www.vi.nl
Verontwaardiging over dicht restaurant The Temple
Dat restaurant is namelijk dicht. Schitterend weer, maar ja, het seizoen is voorbij, zo staat er op Facebook en op de site van The Temple. Sinds 11 september dicht. En dat terwijl er in het voorjaar aan de Heerhugowaarders een heerlijke pleisterplaats ...
bron: www.noordhollandsdagblad.nl
Muizenkeutels, dode padden en vieze koksdoeken: tientallen Noord-Hollandse ...
NOORD-HOLLAND Zo'n zestig Noord-Hollandse restaurants hebben het de afgelopen jaren niet al te nauw genomen met hygiĆ«ne. Dat blijkt uit een inventarisatie van RTL Nieuws op basis van gegevens van de Nederlandse Voedsel en Warenautoriteit  ...
bron: www.rtvnh.nl
Restaurant Fabers Alkmaar opent deuren
In vroeger tijden deed deze ruimte dienst als vergaderzaal, en dat is nu weer de hoofdfunctie; een multifunctionele zaal, waar alle benodigde techniek in voorzien is. Wanneer op hoogtijdagen het restaurant vol bezet is, kan ook voor dinerservice naar ...
bron: derestaurantkrant.nl
Dit zijn de 3 beste restaurants van Alkmaar
ALKMAAR - Wat is eigenlijk het beste restaurant van Alkmaar , volgens de Alkmaarders zelf? Met deze vraag ging UIT072 op onderzoek uit. Het resultaat: de definitieve lijst van beste restaurants van Alkmaar . Dit artikel is geschreven door een meeschrijver.
bron: www.dichtbij.nl